Replying to Topic \'Suitsetamine\'
Äkki sa oled printsiibist valesti aru saanud. Ehk ei pea seda ütlema, vaid tegema ning siis pärast tegemist suitsetama. 
Pervertidele - isa-ema oleks metafoor.
Originally posted by rohelineKonn
noh, teen kõik nagu peab: tõmban suure kõhvi nii kaugele, kui suudan ja siis ütlen mõõduka kiirusega \"isa-ema-nikuvad\". heal juhul isegi mitu korda järjest. tulemuseks pole aga mõnusalt kopsus keerlev suits vaid rõve läkastamine. olen pisut varieerinud tehnika nüanssidega (isegi teistsugust lauset olen kasutanud), kuid tulemus on alati sama. olen meeleheitel.
Originally posted by Martin
Tõesti. Palun täpsusta.
Originally posted by rohelineKonn
klassikaline \"isa-ema-nikuvad\" võte.
klassikaline \"isa-ema-nikuvad\" võte.

Pervertidele - isa-ema oleks metafoor.
Suitsetan juba ligi 10 aastat, keskmiselt pakk päevas kulub ära. Maha jätta ei õnnestu
Nagu siin juba eelnevalt mainiti, on mõningad suitsud tõesti nauditavad(peale sööki, hommikukohviga, jms.), aga selle hetkelise mõnu hinnaks on kollakad näpud ja igahommikune läkastamine + materiaalne kulu. Alguses võib ta ju huvitav ja omamoodi mõnuski olla, kuid üsna kiiresti ja märkamatult tekib suits su kätte pea igal sobival hetkel kui midagi targemat parasjagu teha pole, olenemata sellest, kas sa tahad momendil suitsetada või ei. Veel mõne aja möödudes hakkab miski su sees teatud aja tagant nihelema andes märku sellest, et nüüd pead sa suitsu tegema. Kui suitse on pakki jäänud alla poole, tekib kerge hetkeline \"paanika\", mis möödub niipea kui sulle kohale jõuab, kust ja mismoodi sa endale järgmise paki muretsed. Mahajätmisega on nii nagu ta on, aga üldiselt väga individuaalne asi. Tean väga palju juhtumeid mahajätmise õnnestunud ja ebaõnnestunud katsetest. Üldjuhul on asi kinni tahtejõus, kuigi pikaajalisel suitsetajal võib loobumine tekitada ka füüsiliselt väga sitta tunnet. Igasugu plaastrid ja muu selline kräpp on mõttetu enesepetmine ja suurt abi neist ei ole, kui sa moraalselt ei ole valmis suitsetamist maha jätma. Üks mu tuttav jättis lambist päevapealt maha tõestamaks, et ta suudab seda ka ilma plaastrita väga kergelt. Kahe aasta pärast hakkas täiesti lambist taas suitsetama.
) ja tõmmasin üksi terve paki ära. tegelt pean ma ennast tugeva iseloomuga vennaks ja arvan, et suitsusõltlaseks ma ei jää.

Kommentaar