Keane ei sobi, sest alfa sõidab molli ja murrab konte, kuid ei uhkusta sellega takkajärge. Seda teevad tema jüngrid.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mõnuagent otsib alfa-isast!
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKeane ei sobi, sest alfa sõidab molli ja murrab konte, kuid ei uhkusta sellega takkajärge. Seda teevad tema jüngrid.
Kommentaar
-
Algselt postitas papagoi Vaata postitustCanizares
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAlfa peaks olema nii alfa ja respekteeritud vend, et ta väga ei peagi molli sõitma ega jalgu murdma. See on jah pigem vannabii teema.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustEi taha nõustuda. Molli sõita ja jalgu saab murda nagu tõmblev wannabe (Mills, Barton), aga Keane tegi seda teistmoodi. Stiilselt. Samuti saavutas ta olukorra, kus ta ei pidanudki iga kord jalgadesse sõitma, piisas lihtsalt teadmisest, et ta võib seda teha.
Kommentaar
-
Lisan mõne kanditatuuri, kelle sobivust arutada: Tony Schumacher, Graeme Souness, Lothar Mattheus, Paolo Di Canio.
Seni pakutud nimedest pigem Cantona ja Keane, peab tunnistama. Esimene oli kahtlemata stiilsem ning omas enam karismat. Silmapaistev filminäitleja samuti, eriti iseennast mängides (Looking for Eric). Meeldejäävad remargid ja one-linerid ka: "when seagulls.."; "I´m not a man, I´m Cantona".
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Suht Pohh Vaata postitust?????
Mõnuagent tahtis öelda, et Eestis ole ühtegi alfaisast, peale tema endaja Mõjuagendi.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar