Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tellime koos Sportsdirect.com'ist!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tellime koos Sportsdirect.com'ist!

Nüüd, kus postikulud on ka vaid £9,99, siis teema avamine oli vaid sekundite küsimus.

Mina küll praegu tellida ei soovi ning ei kavatse ka edaspidi ühtegi tellimust enda peale võtta, kuid ehk leidub siin inimesi, keda ühendab tellimissoov.

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Mina küll praegu tellida ei soovi ning ei kavatse ka edaspidi ühtegi tellimust enda peale võtta, kuid ehk leidub siin inimesi, keda ühendab tellimissoov.
    Tehtagu! Mina ei tee ega vastuta. Kenake disklaimer.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

vs
      Stand out like the pros in the Puma Borussia Dortmund Club World Cup Authentic Home Shirt 2025/26. Crafted in the club’s iconic yellow and black colourway, the shirt features a striking design that nods to Dortmund’s fearless playing style. A smart point collar adds a refined edge, while the authentic club crest on the chest finishes the look with pride. Perfect for matchdays, stadium visits, or repping BVB in everyday style. Product Highlights: - Ultraweave technology is superb at wicking away moisture, keeping you playing all day. - The regular fit ensures a comfortable fit. - Composition: 100% polyester. - Care: Machine washable.

15 naelane polegi originaal siis?

Kommentaar

Mul plaan tellida üht-teist, kellegil veel huvi? Saaks postikulu jagada.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Üks härra on soovi juba PM kaudu soovi avaldanud kampa lüüa. Plaan nv või esmaspäeval tellimus ära teha, kiirustage, kel huvi. Sõnumid oodatud PMi.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tellimus tehtud. Tervelt 3 inimest soovis siit foorumist postikulu jagada. Lisaks veel üks töökaaslane ja mina. 5 peale 16 euri postikuludeks maksta polegi väga palju

Kommentaar

Soovin osta sealt, saatke PM, kui tahate postikulu jagada
              FC Bayern München!

Kommentaar

oleks ka tegelikult paar ostusoovi. kontot seal ise ei oma, kui keegi tellib võiksin kampa lüüa.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                  oleks ka tegelikult paar ostusoovi. kontot seal ise ei oma, kui keegi tellib võiksin kampa lüüa.
                  Sama siin- keegi, kel krediitkaart on ja ostusoov sealt ka, andku palun endast märku
                  FC Bayern München!

Kommentaar

Tellin aeg-ajalt. Täna tuli (nädalaga!) pakk kohale. Mingid usaldusväärsed ja tõsiselt tahtvad inimesed võivad mulle teada anda mingi aeg. Ma vahelt ei taha midagi, lihtsalt jagame postikulu ja toome jõulurõõmu Eestisse
                    "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Algselt postitas football2u Vaata postitust
                      Tellin aeg-ajalt. Täna tuli (nädalaga!) pakk kohale. Mingid usaldusväärsed ja tõsiselt tahtvad inimesed võivad mulle teada anda mingi aeg. Ma vahelt ei taha midagi, lihtsalt jagame postikulu ja toome jõulurõõmu Eestisse
                      Mul hakkab vaikselt kopa ette viskama- sõber, kes tellima peaks varsti, on nii passiivne selles suhtes :/ Vaatan, võib-olla mõne päeva pärast võtan sinuga ühendust, soov enne jõule oma paki kätte saada
                      FC Bayern München!

Kommentaar

Kommentaar

tõstan!
                          FC Bayern München!

Kommentaar

Oleksin ilmselt käpp, kui tellimiseks läheb. Eelistatud on, et teised tellijad on Pärnust
                            Edit: leidsin juba ühe isiku mingist teisest foorumist, kes tellib 27.11.
                            FC Bayern München!

Kommentaar

Üldiselt on see saatmise tasu nii odavaks läinud, et enam ei tohiks probleemiks olla. Mugavam on juba see raha ise maksta ja ei pea jamama laialisaatmise ja raha kogumisega. Saab tellida just siis kui ise tahab ja ei pea teiste järgi ootama. Kui enda perest keegi tellib, siis jah aga muidu mitte enam.

Kommentaar

Working...
                              X