Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Võtke tuba!
Collapse
X
-
helistaks äkki kohtunikule ?Mis teha, kui klubi koduleht selline on, sealt ei võlu midagi välja
http://www.fcsillamae.ee/
EJL litsentsiga kohtunik äkki ?
Kommentaar
-
Täiesti ulme!
EJL töötaja ütleb mulle, et kui mulle ei meeldi see et aint ühe satsi koosseis on EJL ametlikul lehel mängust siis otsugu ma ise see teise satsi koosseis.On see normaalne või ?
Mille kuradi pärast pean mina sinu tööd tegema ?
See on tüüpiline EJL ja ka meie jalkaklubide mõttemaailm,et krt ära ohi vaid tee ise paremini
Tra millal see pohhuism lõppeb ükskord ?Kommentaar
-
See ei olnud mingi ametlikult kavandatud kohtumine. Kui sain teada, et mäng on toimunud, lisasin ta lihtsalt EJLi kodukale, et oleks kõik teadaolevad mängud ühes kohas. Ja kui oli ametlikult kavandatud kohtumine, siis saate kõik ka selle protokolli lugeda, kui see minuni jõuab.Täiesti ulme!
EJL töötaja ütleb mulle, et kui mulle ei meeldi see et aint ühe satsi koosseis on EJL ametlikul lehel mängust siis otsugu ma ise see teise satsi koosseis.On see normaalne või ?
Mille kuradi pärast pean mina sinu tööd tegema ?
See on tüüpiline EJL ja ka meie jalkaklubide mõttemaailm,et krt ära ohi vaid tee ise paremini
Tra millal see pohhuism lõppeb ükskord ?Kommentaar
-
Kas sa saad aru sellest, et sa oled EJL töötaja ja sõimad siin foorumis kehkenpüksiks ja mistahes asjadeks. Saad sa oma vastutusest aru ja saad sa aru mismoodi sa annad reklaami EJL'le ja see pole mitte positiivne
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mis soigumisele sa siin üldsegi vihjad? Ma lihtsalt vastasin huvilise küsimusele, miks protokolli pole. Kas peaks lihtsalt seda lihtsalt ignoreerima?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar