Vastastikune kopeerimine ja iseenda kommenteerimine. Kõrgeim pilotaaž!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumori di Spogliatoio
Collapse
X
-
Kui sa üldse kellegi jalamatt oled, Palmeri, siis iseenda oma. Oleks aeg sellest aru saada. Ma vastan sulle viimast korda, üritan jääda viisakaks.
Sinu esialgne info kandis pealkirja "REGENSBURG SPORT DIRECTOR: WE WON'T SIGN IGOR SUBBOTIN, THE BACKGROUND STORY." Eesti keelde ümber panduna jääb see andma üheselt signaali tõesest taustainfost, miks Subbotini trial pooleli jäi. Nüüd poed sa selle taha, et "we stress once and again, they were a simple translation of what contained in this interview made by journalist Mario Hahn with the club official."
Esiteks, mina ei ole ajakirjanik, nagu ei ole seda ka sina. Erinevalt sinust ei ürita ma sellena ka esineda, kuid sellegipoolest olen ma (jällegi erinevalt sinust) kuulnud kahest asjast: allikakriitilisus ja teise osapoole kommentaar. Oma algses üllitises, mida sa nüüd üritad esitleda kui lihtsat tõlkelugu, ei tulnud sulle pähegi kogu selle konstruktsiooni ebaloogilisuses kahelda ja sellest lähtuvalt küsida iseendalt või Regensburgi tegelastelt mingeid selgitusi. See selleks - sa ei vaevunud kommentaari küsima isegi Pohlakult ja see paneb kogu selles totras kammajjaas sinu kavatsused ja eesmärgi väga ühesesse valgusesse. Kui sa praegu üritad väita, et panid selle algse "lihtsalt tõlkeloo" üles parimate kavatsustega või lähtudes mingitest ajakirjanduslikest tavapraktikatest, mitte skandaalilõhnalisest infost erutatuna, siis sa lihtsalt valetad.
Kogu asja selgitav artikkel, mille sa nüüd avaldad, on korralik uurimistöö, kiitus selle eest. Miks pidi sellele eelnema selline intriigi otsiv tabloidlik ja erinevatele väärinterpretatsioonidele avatud paskvill, jääb sinu teada ja sinu südametunnistusele. Minu arvamus selles osas on juba eelnevalt üsna reljeefselt välja öeldud ja see jääb muutmata, sest sinu stiili ja skandaalijanu olen, nagu eelnevalt öeldud, näinud ja kuulnud varemgi.
Alguse juurde tagasi tulles - jalamatt oled sa vaid iseendale ja teed selle iseendast vaid ise. Ma ei hakka siinkohal rääkimagi sellest, millele teisedki järjepidevalt su tähelepanu juhivad ehk siis sinu kombest faktidega väga lõdvalt ümber käia. Ma olen sulle ühes FCF mängukava kolumnis edastanud sõnad, mis sinust ilmselt lugemata jäid, aga on paslikud siinkohal korrata. Ma nimelt edastasin sulle Eesti vanasõna: räägi juttu, mis on jutt ja situ sitta, mis on sitt. Kui sa seda ei taha teha, siis ära tule hiljem haavunult seletama, kuidas sina ei ole kellegi jalamatt. See on jabur ja tarbetult melodramaatiline.
Jõudu tööle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustDELFI artikkel
"Umbes kaks nädalat enne katseaega teatas Subbotini ja Levadiaga kontakti loomist vahendanud koostööpartner meile, et teiste osapoolte, Levadia ja Eesti Jalgpalli Liidu vahel oli huvide konflikt, mille väidetavalt põhjustas meie testikutse. Lisaks teatas meie koostööpartner, et Subbotini võimalikust üleminekust püüavad kasu lõigata erinevad huvigrupid. Taolise informatsiooni tõttu eemaldusime otsekohe Subbotiniga lepingu sõlmimisest, sest taoline äri tundus olevat ebausaldusväärne."
Mingit selgust küll ei tulnud klubi ametlikust vastusest. Pigem läks veel segasemaks! Mis huvitekonflikt saab olla EJL-il ja Levadial Subbotini testima mineku juures?
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustKüsi Delfi Sporditoimetaja ja artikli autori käest, Hr. Andres Vaher. Mees on tuntud ja austatud ajakirjanik, aga talle piisab copy+paste e-mail'ilt teha ja mitte küsimused küsida (ehk, töötama ajakirjanikuna).
Tema artikel, tema mure. Töö tema asemel ma ei saa teha.
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust...aga ta lihtsalt kopeerib mida ma teen: http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=70182431
Kuidas ta teab et Hahn on puhkusel? 3...2...1... http://www.rumodispo.com/transfersne...r-blizz-pohlak
Tõeline tropp.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust...aga ta lihtsalt kopeerib mida ma teen: http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=70182431
Kuidas ta teab et Hahn on puhkusel? 3...2...1... http://www.rumodispo.com/transfersne...r-blizz-pohlak
Tõeline tropp.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNo antud perioodil mängis koondis, mil testimine olema oleks pidanud.
Miks sa materdad täiesti suvaliselt ja alusetult?
Angelo, lõpeta ära, ausalt ka. Kuidas ta teab, et Hahn on puhkusel? Sest suhtles sakslastega. Erinevalt sinust alustas ta seda teemat Pohlakult kommentaari võtmisega. Sellest tekkiski kogu see teema. Selgus, et Pohlak pole mängus olnud, seda on nüüd kinnitanud ka Keller. Kus enam üldse probleem on? Probleemi ei ole. Saksamaa ajakirjanik tõlgendas Kelleri tsitaati valesti, millest tekkis korraks probleem. Enam probleemi pole.
Jalamatt oled ja jalamatt jääd.
Ma ei oota mitte midagi muud, üks Eesti Jalgapalli Ajakirjanikute liige kaitseb teist, niimoodi mafia töötab.
Kommentaar
-
Veel suur rant.
Ütleme nii, mida sina siin kirjutad, mõtled või arvad, mulle palju ei huvi. Isegi kui sa teed seda oma 'isehakanud' mängukaval, ehk lihtsalt Flora fännide oma hääl, mitte klubi hääl. Aga noh, ütleme nii: kui klubil on ok kui mõned fännid kontrollivad mis enamus arvavad, palun väga.
Nii kui nii, peaksin selle suur rant Rumori kohta lugema, just 'FYI'. Mis number see oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustSoccernet ja Delfi üht asi. Varsti tuleb sulle tööpakkumine sealt.
Jalamatt oled ja jalamatt jääd.
Ma ei oota mitte midagi muud, üks Eesti Jalgapalli Ajakirjanikute liige kaitseb teist, niimoodi mafia töötab.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustVeel suur rant.
Ütleme nii, mida sina siin kirjutad, mõtled või arvad, mulle palju ei huvi. Isegi kui sa teed seda oma 'isehakanud' mängukaval, ehk lihtsalt Flora fännide oma hääl, mitte klubi hääl. Aga noh, ütleme nii: kui klubil on ok kui mõned fännid kontrollivad mis enamus arvavad, palun väga.
Nii kui nii, peaksin selle suur rant Rumori kohta lugema, just 'FYI'. Mis number see oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustAngelo, ma ei ole seni viitsinud sinu samasugustele postitustele vastata, sest mis sellest ikka kasu on, aga praegu tuli tuju. Palun jäta ükskord ometi see enda vastandamine "eesti ajakirjanikele" ja enda kuidagi paremaks või kõrgemaks pidamine. Eesti päevalehed ja uudisteportaalid ei saa ega taha üldiselt avaldada kuulujutte ja kõlakaid ning lugusid sellest, et keegi võib-olla hakkab kuhugi minema. Sul kui sõltumatul ajakirjanikul on see võimalus ja ole lahke, kasuta siis seda.
Samamoodi on sinul võimalus ennast pühendada täielikult Eesti jalgpallile, samas kui lehetoimetuste kirjutame-kõigest-kõike spordiajakirjanikel (mitte jalgpalliajakirjanikel!) seda luksust pole. Muide, ka sina (või vist oleks õigem öelda, et sina ja su kaasautorid) teed tegelikult faktidega päris palju vigu, kui ma võtan aluseks kas või lõppenud hooaja meistriliiga eelvaated ja ülevaated. Ma võiksin samamoodi käia foorumis ilkumas, et "hea töö itaallane". Aga ma ei näe mingit vajadust seda teha, sest esiteks tuleb kõigil eksimusi ette ja teiseks on su blogi üks väga tänuväärne ja tervitatav nähtus, kuna sunnib teisi ka rohkem pingutama.
Aga palun jäta ükskord ometi see enda kiitmine teiste mahategemise kaudu. On meeldivam sul ja on meeldivam teistel.
Faktivigu on igal pool, aga siin pole asi.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustIssand kui raske su elu on ikka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Memento Vaata postitust'Isehakanud mängukava'? Ära kutsu seda imelist asja nii halvustavalt. Fännide hääl või mitte (ma ei oska seisukohta võtta), rohkem kui tänuväärt on tänavused Flora mängukavad kindlasti!
Aga see on ka Viie Sektori hääl.
Klubi ametlik kava on üks asi, fännide fanzine teine. Räägime asjad ära.
Kommentaar
-
Aga las ta olla (endiselt pole veendunud). Ses mõttes, et kui Eestis midagi sellist tehakse, siis mul on ausalt öeldes täiesti ükskõik, kas see on fännide hääl või mitte. Senikaua kuniks klubi tegemisi kajastatakse, ei näe mina absoluutselt mingit probleemi. Aga see arutelu on vales teemas, las OT lõpeb
Kommentaar
-
Külaline
Reaalsus aga hoopis teine asi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar