Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Amos
    Eesti koondislane
    • Oct 2009
    • 1553

Kindlasti on kergem elada. Absoluutselt. Ja ma ei oska vastata miks välja minna. Minu meelest on see loomulik, et inimesele ei meeldi kui talle pähe situtakse ja valetatakse.

Ingmar - "Ilmselgelt" tõele mitte vastav. Juba seal kohas läks sul perse see "omang".
    Kust peaksid sina teadma mis asi on ilmselge tõde haha. Wikipedia? Good luck.

Kommentaar

• Ingmar
      Meeskonnaliige
      • Mar 2014
      • 361

Algselt postitanud kasutaja Amos poolt
      Kindlasti on kergem elada. Absoluutselt. Ja ma ei oska vastata miks välja minna. Minu meelest on see loomulik, et inimesele ei meeldi kui talle pähe situtakse ja valetatakse.

Ingmar - "Ilmselgelt" tõele mitte vastav. Juba seal kohas läks sul perse see "omang".
      Jah, kindlasti on Wikipedia usaldusväärsem, kui need allikad, mida sina hiljuti jaganud oled:
      1. Video, mille pealkiri on väär (rääkimata sisust).
      2. Artikkel, mille alusel me elame tulevikus.
      3. Tsitaadid "Piiblist", mis on ilmselgelt välja mõeldud.

Eks ilmselt olen ise rumal, et trolli söödan.

Kommentaar

• Amos
        Eesti koondislane
        • Oct 2009
        • 1553

Ma ei kirjutanud tsitaati, vaid seda mis selle all mõeldud oli ning kust võetud.

Või jääd sa ikka ilma ennustamise juurde?

Kommentaar

• elx
          Professionaal
          • Oct 2001
          • 5828

Kui inimesele meeldib sitt, siis meeldib talle ka kui talle pähe situtakse. Ehk kui talle meeldib rattas joosta, siis talle see ka meeldib.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

• krissucool
            Eesti koondislane
            • Aug 2006
            • 1565

Leidsin huvitava kommentaari:

"Oh jah, oleneb mis "teoreetikuid" kuulata.
            Palju on selliseid kes meelega on pandud ajama jama, et diskrediteerida õigeid inimesi kes räägivad õigeid asju.
            Kahjuks pannakse nad aga kõik ühte patta.
            Ja sinu roosa ametliku mulli purustamiseks ütlen,et tegelikult on päris palju ikka täppi need inimesed pannud.

Ka sina võid hakata asjadega täppi panema.
            On vaja ainult teada ajalugu, majandust ja natuke vereliine ning pangandust. Kõik käib kõverana üles alla ja moodustab suure hamstriratta milles sina joostes kisad, et kõik kes rattas olla ei taha on mõttetud valetajad."

Siin foorumis on ikka paljud selles hamstrirattas. Kahju
            Imselt on probeem selles, et selle foorumi inimestel ei ole olnud võimalik lugeda seda kõikvõimsat "isa raamatut", mis avardaks nende maailmapilti ja avaks kõik tšakrad, mille läbi saab tunnetada TÕDE!
            Giggs will tear you appart.

Kommentaar

• Ingmar
              Meeskonnaliige
              • Mar 2014
              • 361

Ma ei kirjutanud tsitaati, vaid seda mis selle all mõeldud oli ning kust võetud.

Või jääd sa ikka ilma ennustamise juurde?
              Too mulle 2 allikat, mis neid laused nõnda tõlgendavad, aitäh.
              Mulle tundub, et sa päris täpselt ei tea, kui tähtis ilma ennustamine ellujäämisel oli.

"Amos is an idiot" - Jeremiah 29:11

Kommentaar

• Martin
                Kõige kaunim klubi
                • Aug 2001
                • 14255

Vabandust, kuid kindlasti on kergem elada selliselt, et sa süüdistad kõiki teisi. Ehk sinul. Selles sinu nö hammasrattas olev inimene peab pingutama ja vastutama ning ei saa mingit lulli lüüa.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• Amos
                  Eesti koondislane
                  • Oct 2009
                  • 1553

Elx - väga hästi öeldud.

Ingmar - kas sa oled rumal või sulle lihtsalt meeldib vaielda? Loe seda sama asja ja sellest see räägibki. Ei saa metafooridest aru mis Piiblis on? Pole probleemi, hakka lugema: http://biblehub.com/commentaries/luke/12-54.htm

Martin - käi siin teemas vahepeal lugemas ka mitte ainult lolle vahemärkusi tegemas iga 2-3 lehe tagant. Mina ei süüdista pangandusmaffiat kohe kindlasti kuidagi enda "halvas" elus. Vaid pigem just sigavaeste vaesuses (ehk a la 70% maailma populatsioonist vähemalt). Mõtle oma perse alt ka välja vahepeal.
                  Ja kes väidab, et see vaesus mis hetkel maailmas on ei oleks võimalik ära kaotada..... njah.

Kommentaar

• plastic'99
                    Eesti koondislane
                    • Oct 2014
                    • 4685

Amos on meie ajastu Galileo

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                      Bradolf Pitler
                      • Jan 2004
                      • 30425

Elx - väga hästi öeldud.

Ingmar - kas sa oled rumal või sulle lihtsalt meeldib vaielda? Loe seda sama asja ja sellest see räägibki. Ei saa metafooridest aru mis Piiblis on? Pole probleemi, hakka lugema: http://biblehub.com/commentaries/luke/12-54.htm

Martin - käi siin teemas vahepeal lugemas ka mitte ainult lolle vahemärkusi tegemas iga 2-3 lehe tagant. Mina ei süüdista pangandusmaffiat kohe kindlasti kuidagi enda "halvas" elus. Vaid pigem just sigavaeste vaesuses (ehk a la 70% maailma populatsioonist vähemalt). Mõtle oma perse alt ka välja vahepeal.
                      Ja kes väidab, et see vaesus mis hetkel maailmas on ei oleks võimalik ära kaotada..... njah.
                      Vaesus on alati ühiskonnas olnud. Praegu saab "vaene" tükk maad rohkemat endale lubada, kui ükskõik millisel varasemal ajal. Seda just tänu "õhust tehtud"-rahale.

Kommentaar

• mazz
                        *****istraator
                        • Jan 2004
                        • 6273

Miljard näljahädas inimest ilmselt sellega ei nõustuks. See ei ole küll vandenõu teema.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                          Bradolf Pitler
                          • Jan 2004
                          • 30425

Algselt postitanud kasutaja mazz poolt
                          Miljard näljahädas inimest ilmselt sellega ei nõustuks. See ei ole küll vandenõu teema.
                          Vaeste hulk kasvab, kuna kasvab väga kontrollimatult ka inimeste arv, aga mulle meeldis väga mingi keskerakondlase statistika, et praegu elab sisuliselt tuhat korda rohkem inimesi vaesuses, kui 20 aastat tagasi. Noh, mina mäletan 20 aasta eest, kuidas pidi sööma mingist kuradi jahust tehtud karaskit ja riideid sai ainult siis, kui kusagilt Rootsist tuli humanitaarabi, mille pärast oli siis klassis kisma.

Kommentaar

• elx
                            Professionaal
                            • Oct 2001
                            • 5828

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                            Noh, mina mäletan 20 aasta eest, kuidas pidi sööma mingist kuradi jahust tehtud karaskit
                            Vedas siis, et me saime vähemalt kartulit abis võtmas käia. Seda sai muidugi igas asendis, küll praetult, küll keedetult, küll ahjus.. aga tegelikult on samas situatsioonis ka osa inimesi praegu, ka Eestis.

edit: '95 oli seis tegelikult juba parem.
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

• urmar
                              Sõltumatu mõtleja
                              • May 2005
                              • 9315

Vaeste hulk kasvab, kuna kasvab väga kontrollimatult ka inimeste arv, aga mulle meeldis väga mingi keskerakondlase statistika, et praegu elab sisuliselt tuhat korda rohkem inimesi vaesuses, kui 20 aastat tagasi. Noh, mina mäletan 20 aasta eest, kuidas pidi sööma mingist kuradi jahust tehtud karaskit ja riideid sai ainult siis, kui kusagilt Rootsist tuli humanitaarabi, mille pärast oli siis klassis kisma.
                              Oled siis tõesti vaeste seast pärit. Õnneks oli selliseid siis vähe.

Kommentaar

• metssiga
                                Asjahuviline
                                • Jun 2006
                                • 3804

nojah üks asi eestis, teine on maailmas laiemalt. eestis tõesti on 20 aastaga ikka kõik hulka etemaks läinud, lisaks ma julgeks küll öelda, et vähegi viitsimisega inimene eestis nälga ära ei sure. nagu oled isegi maininud mitut puhku, et meie süsteemis on võimalik jõuda üsna lühikese ajaga palju etemale eluastmele. aga see nõuab vaeva ja mitte vähe muidugi. aga tahtmise juures teostatav lihtsamini, kui mitmes teises riigis euroopas. on ka muidugi teatav protsent inimestest, kellele pane leib ja nuga lauale, tema sureb ikka nälga. aga see hulk jääb olema vist küll igal ajal ja süsteemiga.

Kommentaar

Töötlen...