Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • zaz
    eduheidik
    • Sep 2003
    • 4587

Algselt postitanud kasutaja raudidas poolt
    Mnjah, olenemata kahe riigi vahelisest tülist sa ju ikka pooldad seda, et usa saadaks oma terminaatorid neljandasse riiki USB pulkade peal demokraatiat viima. Sa äkki räägi mulle nende tülist natukene, sul neid tarkuseid tundub olevat. See sama stsenaarium, mis tahetakse teha läbi Jeemenis on läbi viidud juba eelnevalt Iraagis, Afganistaanis, Süürias, Liibüas, Ukrainas.
    6un6u h6umi, ära unusta lääne eriteenistusi! Eriti aga neid eriüksuslasi kes Eestis koolituse on saanud!!!
    Me ei tohi unustada, sest vaenlane on kõikjal.
    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• Amos
      Eesti koondislane
      • Oct 2009
      • 1553

Millises araabia riigi konfliktis ei oleks USA otseselt või kaudselt seotud olnud?
      Good point.

Kommentaar

• Martin
        Kõige kaunim klubi
        • Aug 2001
        • 14255

Algselt postitanud kasutaja Amos poolt
        Good point.
        Pildi unustasid ära. http://www.rferl.org/content/how-to-.../26919999.html

"We did it by dividing into teams of three. One of us would be the "villain," the person who disagrees with the forum and criticizes the authorities, in order to bring a feeling of authenticity to what we're doing. The other two enter into a debate with him -- "No, you're not right; everything here is totally correct." One of them should provide some kind of graphic or image that fits in the context, and the other has to post a link to some content that supports his argument. "
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• Amos
          Eesti koondislane
          • Oct 2009
          • 1553

Aga mul on tunne, et sina ja Dannar olete siis minu kaasosalised ju (koos raudidasega)?
          Võta näpust.

Kommentaar

• Martin
            Kõige kaunim klubi
            • Aug 2001
            • 14255

Aga mul on tunne, et sina ja Dannar olete siis minu kaasosalised ju (koos raudidasega)?
            Võta näpust.
            Õnneks oli taipu valida vähe parem roll
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• count
              Forza Italia since 94!
              • Oct 2003
              • 5958

“If you're not careful, the newspapers will have you hating the people who are being oppressed, and loving the people who are doing the oppressing.” ― Malcolm X

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
              sigpic

Kommentaar

• Amos
                Eesti koondislane
                • Oct 2009
                • 1553

Nägin sama pilti Malcolm X-i quote'iga a la 3-4 päeva tagasi ja salvestasin ära, et siin sheerida.
                Aga see on mõttetu. Inimene usub ikka seda mida ta uskuda tahab ja ongi kõik.

Ja KK mehed panevad ju kõik vandenõuteoreetikud ühte patta nii, et millest me siin räägime/arutame.

Kommentaar

• zelee
                  Eesti koondislane
                  • Nov 2010
                  • 6285

See on kõigile teada, et araablastel on juba etnilised probleemid üksteise uskumuste ning hõimude vast kuid kelle huve esindab seal ameerika ? alqaida, isise, seeba kuninga või darth vaderi ?

Kommentaar

• count
                    Forza Italia since 94!
                    • Oct 2003
                    • 5958

Nägin sama pilti Malcolm X-i quote'iga a la 3-4 päeva tagasi ja salvestasin ära, et siin sheerida.
                    Aga see on mõttetu. Inimene usub ikka seda mida ta uskuda tahab ja ongi kõik.

Ja KK mehed panevad ju kõik vandenõuteoreetikud ühte patta nii, et millest me siin räägime/arutame.
                    sigpic

Kommentaar

• Amos
                      Eesti koondislane
                      • Oct 2009
                      • 1553

Kommentaar

• count
                        Forza Italia since 94!
                        • Oct 2003
                        • 5958

sigpic

Kommentaar

• Jeti88
                          Eesti koondislane
                          • Feb 2005
                          • 2453

OBAMA ORDERS HOMOSEXUAL CHEMTRAIL MISSIONS OVER INDIANA DAY AFTER “RELIGIOUS FREEDOM BILL” PASSED

Ei teagi täpselt, millisesse teemasse postitada
                          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

• Amos
                            Eesti koondislane
                            • Oct 2009
                            • 1553

Ebaterve huumor obviously.

Kommentaar

• Rein
                              Must puudel
                              • Feb 2005
                              • 12804

Käisin täna kiire sutsaka autoga Tartus ja tagasi sõites sattusin R2 saatele Hallo Kosmos (või midagi sellist). Seal rääkis mingi välismaa tädi mingitest indigo-lastest, kristall-lastest ja vikerkaare-lastest. Päris julm jutt oli Miks ma sellest räägin? Lisaks soius ta, et kõik uudised pole päris nii, nagu meile räägitakse. Paljud halvad asjad pidid olema suurriikide enda tehtud. Tahest tahtmata meenus mulle kohe see teema ja kodanikud raudidas ja amos.

Päris hull jutt oli ja pani imestama, et kas selliseid saateid toodetakse tõesti maksumaksja raha eest? Vandenõu!!!
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• El President
                                Eesti koondislane
                                • Nov 2001
                                • 2405

olen seda saadet isegi kuulma juhtunud. väga kaua järjest ei suuda, aga tõsistele vandenõuteoreetikutele muidugi kohustuslik. reptiilidest on ka juttu olnud seal.

Kommentaar

Töötlen...