Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis siis eile tegite

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Mis siis eile tegite\'

eile ei teinud midagi põnevat, aga täna käisin Pärnus Veepargis:P
    tegelt peaks mainima et jama koht

Kommentaar

Rohelist......
      R.I.P Dimebag Darrell

WE ARE BORN TO DIE

Kommentaar

eile, kui ma seiklusjuttudes purjutasin, olla keegi mitu korda minu tähelepanu võitmiseks \'fitti, fitti\' hüüdnud. mul aga olid kõrvad õlut täis vms ja ma ei teinud kuulmagi; nii et kes iganes see ka oli ja mind praegu ülbeks tõhuks peab, siis pardonks!
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Istusin kodus õhtul ja mõtlesin, kuidas kõik sõbrad pudelitelt korke maha keeravad ja erinevaid jooke tarbivad ning tegijalt aega veedavad. Kuid see tasus ära, sain load ära tehtud täna hommikul selle eest.

Kommentaar

persse raisk, ma mängisin eile jalgpalli turniiril ning sain esimeses mängus rõvedalt kannaga näkku, hea et ninaluu terveks jäi, aga huul on seestpoolt mõnest kohast ikka katki.
            peale selle me kaotasime jälle kõik mängud ning mul kadus mõneks ajaks jalgpalli mängimise motivatsioon ära.
            tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

kannaga näkku... pesid põrandat?:P
              How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Tegelt peaksin rääkima ,mis ma peaaegu viimased kuu aega teind olen na ,sest internetti pole olnud ju na ,või kui on olnud na ,siis pole eriti pikalt ja kvaliteetselt olnud na.

Isa ka ei viitsind seda interneti asja ajada na ,siis rääkisin emaga na ,a ema saatis selle jutuga jälle isa juurde na Lõpuks isa helistas sinna firmasse na ,ja kui lõpuks tuldi vaatama na ,siis selgus ,et keegi rott oli väljas mingeid juhtmeid närind na Ja siis pandi uus juhe na ,ja ma lootsin ,et nüüd saan foorumisse na ,aga kus sa sellega na.

Internet explorer viskas nii palju aknaid korraga lahti ,et surfata lihtsalt ei saanudki na. Nii kui panid sinna aadressi ribale mingi aadressi na ,no näiteks neti.ee na ,siis viskas kohe igasugu pahna lahti na. Mulle see ei meeldinud na ,ja läksin jälle isa juurde jutule na ,tema ei viitsind enam helistada na ja siis läksin ema juurde na ,kes jälle mu papsi juurde saatis na . Paps siis helistas uuesti sinna na ,ja alles nüüd tehti korda see jama na Oli ka aeg na ,viimasel ajal nii närvis siin olnd na
                Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us

Kommentaar

Algselt postitas Tanua

Tegelt peaksin rääkima ,mis ma peaaegu viimased kuu aega teind olen na ,sest internetti pole olnud ju na ,või kui on olnud na ,siis pole eriti pikalt ja kvaliteetselt olnud na.

Isa ka ei viitsind seda interneti asja ajada na ,siis rääkisin emaga na ,a ema saatis selle jutuga jälle isa juurde na Lõpuks isa helistas sinna firmasse na ,ja kui lõpuks tuldi vaatama na ,siis selgus ,et keegi rott oli väljas mingeid juhtmeid närind na Ja siis pandi uus juhe na ,ja ma lootsin ,et nüüd saan foorumisse na ,aga kus sa sellega na.

Internet explorer viskas nii palju aknaid korraga lahti ,et surfata lihtsalt ei saanudki na. Nii kui panid sinna aadressi ribale mingi aadressi na ,no näiteks neti.ee na ,siis viskas kohe igasugu pahna lahti na. Mulle see ei meeldinud na ,ja läksin jälle isa juurde jutule na ,tema ei viitsind enam helistada na ja siis läksin ema juurde na ,kes jälle mu papsi juurde saatis na . Paps siis helistas uuesti sinna na ,ja alles nüüd tehti korda see jama na Oli ka aeg na ,viimasel ajal nii närvis siin olnd na
                  ..iseenesest kahju et sa selle interneti värginduse korda said na...
                  RummaBastards!

Kommentaar

Mina otsustasin luua AA kliiniku. Esimene patsient on juba seitsmendat päeva meelemürkidest eemal olnud, teine klient ootab oma järjekorda. Ta küll veel ei tea mis ees ootamas aga niipea kui hommikul ärkab ja jalad alla saab, võtan allkirja ära, enne kui hilja.

Lugupidamisega,

dr/patsient Sell
                    Väike Kliinik Tammsaare Tee Ääres

PS. Pole veel otsustatud, kas patsiendid on anonüümsed või avalikud.
                    Supplies!

Kommentaar

Mina käisin hommikul poodides, sain endale Liverpooli mütsi ja veel ühe salli.Siis ma sain oma endise klassiõega kokku ja ma jõin kohvi.Poole päeva ajal läksin trenni ja siis sain ühe teise sõbrannaga kokku ja ma jõin jälle kohvi.Ja siis pidin juba bussi peale minema ja mingi kell 21.30 jõudsin Tallinnasse:P

Kommentaar

Sama mis üleeile...
                        DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                        Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

kannaga näkku... pesid põrandat?:P
                          no sellel mehel välkusid kannad ikka eriti kõrgele ja kui ma nüüd õigesti mäletan, oli see narva transi trennipoiss, siiamaani kahtlustan tahtliku löömist, kuigi ise üritasin ka teda pikali ajada.

aga eila oli the bollocksil 1. kontsert, saime 3 lugu teha, siis hakkas mingi tädi kätega vehkima ja me pidime lõpetama.
                          a järgmine kontsert on juba 29al polümeeris
                          tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

M2ngisin pilsneri pokkerit ja omasin head sexi!
                            Sangre

Kommentaar

Algselt postitas Jordison

Onasid head sexi???

Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Algselt postitas 13

Algselt postitas Jordison

Onasid head sexi???

Aplaus Aplaus!!!

Oled nii vaimukas!

Sa pole naist puutundki ma usun!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAG

Mina pane Trezele perse
                                Sangre

Kommentaar

Working...
                                X