Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Liiga palju sai matemaatikaga tegeldud, natuke jalgpalli mängitud, pinksi mängitud ja siis veel öörahu rikutud ja veel üht mängu mängitud(mille nime ma kahjuks ei mäleta)
Algselt postitas anthony käisin internetis seal kus neid paljaid naisi näidatakse, nii lahe oli, kohe kui ema-isa lähevad kodust ära, teen seda veeeeel!proovige kaa :P
proovi vahelduseks endale naine leida loll. ei pea netis kiimlema.
ära karju lapse peale:P :P
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
sai enam-vähem kõik tallinna eliitlibumajad läbi vaadatud,mis veel toimivad.isegi üks tume(aafrika) oli ametis.tase tammub ühtlaselt paigal võrreldes mõne aasta tagusega
ise käisin mingis baaris, jõin õlut ja mängisin dominod
Kus baaris dominot mängisid, sest eile mängisid mingid jackassid mu kõrvallauas dominot. Ja ma ei usu, et Tallinna baarides palju dominot mängivaid jackasse on.
Kommentaar