Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
heh...see gin energi on ju ehtne jõmmikas ja eriti ülemeelik on see jänes sääl reklaami lõpus kelle silmad tõmblevad, nagu vant oleks mingi elukõva kommi laksu all vot nii siis on lood Aga maitselt on energi täpselt nagu Hustler
minu arust on kõige parem õlu mida proovinud olen football aga njah nüüdsex on minu õlle joomistel kriips peal. peale seda kui arsti juures sai käidud.
käisin mõniaeg tagasi moldovas ja sain ka sealse õllega tutvust sobitada ja võin kinnitada et ikka eesti õlu on maailmas ikka tegija.elagu albert le
kui eesti olümpia mängudelt ühtegi medalit ei saa,ei tulegi ma enam eestisse tagasi vaid lähen hakkan mongoolias ränd jalgpalli treeneriks ja esimene keda oma meeskonda soovin on puujalg ott reinumäe ja marko kristal ning kohalik talent shingis khan ja tema tädi poeg oliver khan.
kas keegi oskab mõnda head kreeka õllet soovitada kuna on minna plaanis om vaatama
kui eesti olümpia mängudelt ühtegi medalit ei saa,ei tulegi ma enam eestisse tagasi vaid lähen hakkan mongoolias ränd jalgpalli treeneriks ja esimene keda oma meeskonda soovin on puujalg ott reinumäe ja marko kristal ning kohalik talent shingis khan ja tema tädi poeg oliver khan.
kas keegi oskab mõnda head kreeka õllet soovitada kuna on minna plaanis om vaatama
Kreeka õllede kohta ei teagi eriti aaga olen kuulnud et kiidetakse Mythos Beer\'i
maksab umbes 0.85 euri või midagi sellist...
aaga rohkem ei tea
aaga kindlasti siis proovi seda Mythose märjukest ja anna meilegi teada kuidas oli :P
Rap music doesn\\\'t kill people - Hollywood does! Films don\\\'t kill people - video games do! Games don\\\'t kill people - guns do! Guns don\\\'t kill people - culture does!
minu uus lemmikjalgpalli õlu on kuldne pilsner, sest see maksis viimati säästukas 15.50
ikka raisk 3 tünni panin auku klassiekskursioonil(aga see on juba kohutavalt pikem jutt)
Kommentaar