Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

parim jalgpalliõlu maailmas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'parim jalgpalliõlu maailmas\'

Algselt postitas EgoTrip

Mingi aeg tagsi tegi keegi Eestis sellist saasta, nagu Frederick sellist saasta polnud ikka ammu joonud. Eriti see rohelises pudelis.
    kyps, sinu etteaste
    Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip

Mingi aeg tagsi tegi keegi Eestis sellist saasta, nagu Frederick sellist saasta polnud ikka ammu joonud.
      Kuramuse võhik, jäta Frederik rahule!

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

poolvedel leib ehk guinness on kõigse parim

I concur. Lisaksin siia veel Beamishi, mis enam-vähem sama tüüpi õll.
        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
        The Special One

Kommentaar

Vastus teemale \'parim jalgpalliõlu maail

Algselt postitas eston maravilha

poolvedel leib ehk guinness on kõigse parim

Olen keskpärane, et mitte öelda halb õllejooja, aga nii briljantselt õige arvamusega saan ainult nõustuda. Guinnessist maitsvamat pole joonud.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

vene õlled on ka viimasel ajal päris pandavad.hinna ja kvaliteedi suhe on vähemalt paigas
            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas kyps

Algselt postitas EgoTrip

Mingi aeg tagsi tegi keegi Eestis sellist saasta, nagu Frederick sellist saasta polnud ikka ammu joonud.
              Kuramuse võhik, jäta Frederik rahule!
              punane on talutav, aga roheline oli saast. And this is minu arvamus.
              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

Algselt postitas Premium

Parim õlu on vaieldamatult Tume Krušovice. See on elu hea, kahjuks seda pole ainult poes müügil, kui siis väljaarvatud jõulu erimüük kus müüdi 100 eest 5 õllet ja 2 klaasi vist.
                Kuskohas sa poes käid? Väiksemates kohtades vast pole jah, Tallinnas kohti küll ja küll. Paljudes pubides saadaval ka vaadist. Mõnus. Kahju ainult, et ma enam ei joo. Mõnda aega siis

/me ootab Tartu reisi

Viljandis käin poes, peab vist suurlinna kolima

Kommentaar

A Le Coq\'i Red Imperial Mõnusalt mahe ja hea aftertaste + veider värv. Mõnna

Kommentaar

Algselt postitas sarvik*
                    A Le Coq\'i Red Imperial Mõnusalt mahe ja hea aftertaste + veider värv. Mõnna
                    on suht ok küll, aga miski ei löö ikkagi Müncheni Vaskset (mille leidmine päälinna baaridest aina keerukamaks muutub, viimati pakuti seda mulle mingis fancys venkude lounge\'is kuskil mustamäel)

Muidugi tarbin ma viimasel ajal Redi ohtralt, nagu ka Hiidu, Kranaati, Kalastaja Eripruuli (aga seda mitte üle 1 pudeli õhtu jooksul), nevskoje svetlojet ja Admiralteiskojet. Ja - megaoriginaalne , nagu ma olen - eks nimetas vuti kõrvale ikka njuukastlit.
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

imelik mainimata(fitti viimane lause oli murphy seaduse kohaselt teemas lugemata) on NEWCASTLE BROWN ALE...see siis minu lemmik champions-league-pubi-õlu...aga mulle tundub ka vahest et seda vaati tyhjendan hiiul aint mina, kuigi kõik kes proovinud on kiitnud ja imestanud et kuidas yks tume õlu nii hää saab olla(k.a. mina kui ma esimest korda mekkisin seda jumalatejooki)
                      btw carlbergi(mis iseeneset ka hea õlle) reklaamile toetudes on newcastle ka hea õnne tooja mulle...03 milan meistrix ja 04 depor ahju esimene voor kuid teist raundi vaatasin kodus teki all ja tulemus ei vääri mainimist...nyyd topiti manu kaks korda ahju mis oli mul ka selle hooaja yks eesmärkidest(minu lauas tavaliselt ligi 5 manu fänni ja need ei saanud enne aru et milan on lihtsalt parem)
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

keegi 0.33 pdl ameerika budi on proovinud?

lahja ja rasvane .. mulle meeldib.

Kommentaar

Algselt postitas Tihane

keegi 0.33 pdl ameerika budi on proovinud?

lahja ja rasvane .. mulle meeldib.
                          bud on jah peris hea aga minu puhul pole ta \"see\" ehk jalgpalliõlu
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

ma nüüd ei saa täpselt aru, mille järgi siin midagi jalgpalli õluks lahterdada
                            sponsoreerida võib iga üks...
                            aga maitea, kas mõnel on fetish, et seda ma jalgpalli saatel ei joo?
                            ah õlle on yldse pask ... jooge konni

Kommentaar

aga mulle tundub ka vahest et seda vaati tyhjendan hiiul aint mina

Vale puha, viimase paari nädala jooksul olen mina üritanud seda (neid) vaat(e)i tühjaks juua. Kuna praegu on Hiiul ka Newcy Brown auhindu võimalik võita, siis see on olnud lisamotivatsiooniks. Nagu arvata võib, ei ole ma mitte kottigi võitnud, palun ärge nüüd keegi tulge ütlema, et võitsite esimesel katsel endale särgi või nokatsi. Üleüldse tundub mulle, et selliseid võite pole olemas. Igaljuhul, ilmselt kartusest, et ma end lõpuks surnuks joon, andis baaridaam mulle lõpuks lohutusauhinnaks selle avaja-avariikork-külmkapimagneti. No mis teha, eks järgmine kord jätkan sealt, kus pooleli jäin, alla ei anna.

Kommentaar

Algselt postitas laurenzo

aga mulle tundub ka vahest et seda vaati tyhjendan hiiul aint mina

Vale puha, viimase paari nädala jooksul olen mina üritanud seda (neid) vaat(e)i tühjaks juua. Kuna praegu on Hiiul ka Newcy Brown auhindu võimalik võita, siis see on olnud lisamotivatsiooniks. Nagu arvata võib, ei ole ma mitte kottigi võitnud, palun ärge nüüd keegi tulge ütlema, et võitsite esimesel katsel endale särgi või nokatsi. Üleüldse tundub mulle, et selliseid võite pole olemas. Igaljuhul, ilmselt kartusest, et ma end lõpuks surnuks joon, andis baaridaam mulle lõpuks lohutusauhinnaks selle avaja-avariikork-külmkapimagneti. No mis teha, eks järgmine kord jätkan sealt, kus pooleli jäin, alla ei anna.
                                kle ma ka paar korda olen selle auhinna peale läinud aga sittagi ja kui ma isegi saax mingi inglismaa auhinna siis olex see ka minu jaox sitt...aga kui võidan annan sulle teada ja vahetan yhe õlle vastu ära
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X