Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
23.46
Mis te homme selga panete ka?
Jah, ma olengi imelik.
Ee...riided?
Minu esimene (ja arvatavasti ka viimane, kuid pead ei anna) postitus siin teemas.
23.55
Et noh, mis sorti riided? Mingid tavalised või midagi pidulikumat, keenjus?
ahjaa, kell näitab 0:03 : )
@peremees
no ma ei tea. mingid viigipüksid vist ja, äää, mingi valge särk ka nagu. lilled ka kaasa, õpsile vaja pugeda ju.
Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.
23.46
Jah, ma olengi imelik.
Ee...riided?
Minu esimene (ja arvatavasti ka viimane, kuid pead ei anna) postitus siin teemas.
23.55
@peremees
no ma ei tea. mingid viigipüksid vist ja, äää, mingi valge särk ka nagu. lilled ka kaasa, õpsile vaja pugeda ju.
23.46
Jah, ma olengi imelik.
Ee...riided?
23.55
@peremees
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
realmadridfan: ma sain aru küll tegelt.
11:09, koolist tagasi.
Kõigepealt aeti kõik välja, aga vihma sadas ja pidime sisse tagasi minema. Aktus hilines pool tundi. Muidu sama jutt, mid igal aastal. Mõttetu noh. Aga jah, eks homsest juba hakkab \"õige\" kool pihta.
Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.
Kommentaar