Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kõikide maade foorumiSilveri fännid ühinegem! Ning lisagem reidihuvidesse kolm ülitähtsat huvi :
Number üks ja kõige tähtsam) silver leetma
Number kaks ja veidi vähem tähtis) minumusi silver
Number kolm ja natuke vähem tähtis) nõmme kalju meistriks
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: palun.sind.palun.
Winterwind - Spirited Away says: anna link korra uuesti
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: http://www.rate.ee/show.php?id=8964917
Winterwind - Spirited Away says: ei lase
Winterwind - Spirited Away says: mingi lambi 14 aastane rullnokk, reidipeded sakivad
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: ta poel ratepede.ta vahetab hullultl arva naq pilte.
Winterwind - Spirited Away says: reidipede
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: Ta POle.i swear :/no paölun lase.ülesse.ta naq hullult arva vahetab neid.
Winterwind - Spirited Away says: kurb jah
Winterwind - Spirited Away says: ootab ka samamoodi nagu teised siis
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: ma jah.mlle meeldib see poiss hullult naq.palun las eülesse.
Winterwind - Spirited Away says: ei lase
Winterwind - Spirited Away says: ütlesin juba miljon korda ju
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: palun.
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: ma nii jumala eest palun sind
Winterwind - Spirited Away says: mine uksetaha talle ja vahi pooleks vms
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: miljon nutusmailit
Winterwind - Spirited Away says: ei
Winterwind - Spirited Away says: ära pane oma nutusmailisid
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: ma nii palun.ma tahan naq talle muljet avaldada.
ma tahan saada teda endale.ja nii väga meeeldib.palun lase paluns nii väga.
Winterwind - Spirited Away says: mine talle uksetaha see avaldaks muljet
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: ei.mai saa ju.ma auslat viimast korda.siis koolini ei küsi su käest midgai.
Winterwind - Spirited Away says: ma ütlesin miljon korda EI
Winterwind - Spirited Away says: ning ei jääb
Winterwind - Spirited Away says: palu kasvõi iga päev 10x ikka ei
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: varem lasksid.
Winterwind - Spirited Away says: kurb
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: see ni vähe teha ju.
Winterwind - Spirited Away says: lase üles siis
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: tee modeks mind siis.
Winterwind - Spirited Away says: tee ise
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: äki õpetad siis vä.
Winterwind - Spirited Away says: ei
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: no kui ma modeks saan siis lasen---no aga täna palun sidn lase ülesse.
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: sa võidis selle teene teha.
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: miljon nutusmailit
Winterwind - Spirited Away says: a ma võin sind igaltpoolt ära blokkida kui sa tahad
M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: ;\'(
Winterwind - Spirited Away says: head aega
Kommentaar