Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rate.ee

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Rate.ee\'

Jap. Feimime ka siis.

Kommentaar

Kõikide maade foorumiSilveri fännid ühinegem! Ning lisagem reidihuvidesse kolm ülitähtsat huvi :

Number üks ja kõige tähtsam) silver leetma
      Number kaks ja veidi vähem tähtis) minumusi silver
      Number kolm ja natuke vähem tähtis) nõmme kalju meistriks

Ühendagem jõud ja sammugem koos võiduni!

Kommentaar

täitsa ära joonud ... ja haha, pras on geelipede

Kommentaar

haiged olete, rate.ee vendatest on mul oma arvamus ja vaeavlt keegi teist seda kuulda tahab.......17 lase aga edasi rate pede

Kommentaar

müstilised mehed raisk....

ma kahjuks ei mõika... aga pole hullu

Kommentaar

Tee ka reiti kasutaja, sa saaksid ilgelt naisi sealt.

Kommentaar

olgu

Kommentaar

jou

Kommentaar

Algselt postitas Meelis M

jou
                    Issand, Mellu, ma ei teadnudki ,et sinulgi reidis kasutaja on

Kommentaar

Tema on siit kõige suurem reit.

Kommentaar

õnneks pole reiti kuu aega sisse loginud juba

Kommentaar

Miks õnneks? :P

Kommentaar

Sellepärast
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: palun.sind.palun.
                            Winterwind - Spirited Away says: anna link korra uuesti
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: http://www.rate.ee/show.php?id=8964917
                            Winterwind - Spirited Away says: ei lase
                            Winterwind - Spirited Away says: mingi lambi 14 aastane rullnokk, reidipeded sakivad
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: ta poel ratepede.ta vahetab hullultl arva naq pilte.
                            Winterwind - Spirited Away says: reidipede
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: Ta POle.i swear :/no paölun lase.ülesse.ta naq hullult arva vahetab neid.
                            Winterwind - Spirited Away says: kurb jah
                            Winterwind - Spirited Away says: ootab ka samamoodi nagu teised siis
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: ma jah.mlle meeldib see poiss hullult naq.palun las eülesse.
                            Winterwind - Spirited Away says: ei lase
                            Winterwind - Spirited Away says: ütlesin juba miljon korda ju
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: palun.
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: ma nii jumala eest palun sind
                            Winterwind - Spirited Away says: mine uksetaha talle ja vahi pooleks vms
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: miljon nutusmailit
                            Winterwind - Spirited Away says: ei
                            Winterwind - Spirited Away says: ära pane oma nutusmailisid
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: ma nii palun.ma tahan naq talle muljet avaldada.
                            ma tahan saada teda endale.ja nii väga meeeldib.palun lase paluns nii väga.
                            Winterwind - Spirited Away says: mine talle uksetaha see avaldaks muljet
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: ei.mai saa ju.ma auslat viimast korda.siis koolini ei küsi su käest midgai.
                            Winterwind - Spirited Away says: ma ütlesin miljon korda EI
                            Winterwind - Spirited Away says: ning ei jääb
                            Winterwind - Spirited Away says: palu kasvõi iga päev 10x ikka ei
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: varem lasksid.
                            Winterwind - Spirited Away says: kurb
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: see ni vähe teha ju.
                            Winterwind - Spirited Away says: lase üles siis
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: tee modeks mind siis.
                            Winterwind - Spirited Away says: tee ise
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: äki õpetad siis vä.
                            Winterwind - Spirited Away says: ei
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: no kui ma modeks saan siis lasen---no aga täna palun sidn lase ülesse.
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: sa võidis selle teene teha.
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: miljon nutusmailit
                            Winterwind - Spirited Away says: a ma võin sind igaltpoolt ära blokkida kui sa tahad
                            M.(:.Oh,Ma unistan Prinkis Pepust! |13 august Sokkal Möll says: ;\'(
                            Winterwind - Spirited Away says: head aega

Kommentaar

Siis oleks võinud kümnega üles saata juba.

Kommentaar

ei winterwind on kõva mode ma ütlen.
                                vend ajab temaga lolli juttu.
                                modena võtab täiesti lambist pilte maha reidist.
                                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X