Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rate.ee

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Rate.ee\'

Taku, mis sa endale ikka vee reiti kasutajat pole teinud?

Kommentaar

ses Big Al võtab mul kohe pildid maha....

Kommentaar

Ei võta ta midagi.
        Mul pole kellegagi feimida enam.

Kommentaar

ma võin sinuga tantsida kui sa tahad?

Kommentaar

Trennis või vabal ajal?

Kommentaar

mida tyra te ajate?
              YR1 Power

Kommentaar

Teeme iseloomustuste vahetust.

Kommentaar

Haahh, mul on rate.ee päevik
                  Mingi pool sellest on õppimise jaoks, ülejäänud on niisama tundides igavuse peletamiseks. Tegelikult ostsin ma selle ainult sõbranna pildi pärast

Kommentaar

See on üldse nii ebaaus. Miks seal minu pilti pole, ma ei saa aru.

Kommentaar

Rubriigist "roosad reede hommikud": Kellel on kõige rohkem feimi?

Kommentaar

jätsin sellise asja maha.....mõtetu koht....võttis palju aega ära ja mida ma seal tegin? mitte midagi! suhtlemiseks ei ole see hea variant.....rate on rohkem uhkustamiseks.......nagu piltide hindamised ja feimid ja muu tilulilu seal näitab. pohh see minu arvamus ainult. ei kavatse tagasi minna sinna.

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                          jätsin sellise asja maha.....mõtetu koht....võttis palju aega ära ja mida ma seal tegin? mitte midagi! suhtlemiseks ei ole see hea variant.....rate on rohkem uhkustamiseks.......nagu piltide hindamised ja feimid ja muu tilulilu seal näitab. pohh see minu arvamus ainult. ei kavatse tagasi minna sinna.

Ohhhhooooo... naga natuke aega tagasi oli ka seda meie armas foorumike, kuhu sa lubasid enam mitte tulla
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                            Ohhhhooooo... naga natuke aega tagasi oli ka seda meie armas foorumike, kuhu sa lubasid enam mitte tulla
                            njahh....tahtsin foorumist lugeda futsali tulemusi ja vaadata kommentaare mängude kohta ja siis pidin ikka ringi vaatama siin ja muidugi tuli kiusatus ka teisi teemasid vaadata......rate's pole mitte midagi tarka vaadata ja seega ei teki ka kiusatust tagasi minna

Kommentaar

mingi pede oled, et paljaid noori tüdrukuid vaadata ei taha?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                                mingi pede oled, et paljaid noori tüdrukuid vaadata ei taha?
                                paljad tüdrukud rate's??? krt.....mul vist ei ole ikka läbi riiete nägemise programmi ajju installeeritud ega integreeritud :P selle jaoks et paljaid naisi näha internetis sellejaoks on teised saidid olemas kui rate.ee

Kommentaar

Working...
                                X