Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Haahh, mul on rate.ee päevik
Mingi pool sellest on õppimise jaoks, ülejäänud on niisama tundides igavuse peletamiseks. Tegelikult ostsin ma selle ainult sõbranna pildi pärast
jätsin sellise asja maha.....mõtetu koht....võttis palju aega ära ja mida ma seal tegin? mitte midagi! suhtlemiseks ei ole see hea variant.....rate on rohkem uhkustamiseks.......nagu piltide hindamised ja feimid ja muu tilulilu seal näitab. pohh see minu arvamus ainult. ei kavatse tagasi minna sinna.
jätsin sellise asja maha.....mõtetu koht....võttis palju aega ära ja mida ma seal tegin? mitte midagi! suhtlemiseks ei ole see hea variant.....rate on rohkem uhkustamiseks.......nagu piltide hindamised ja feimid ja muu tilulilu seal näitab. pohh see minu arvamus ainult. ei kavatse tagasi minna sinna.
Ohhhhooooo... naga natuke aega tagasi oli ka seda meie armas foorumike, kuhu sa lubasid enam mitte tulla
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Ohhhhooooo... naga natuke aega tagasi oli ka seda meie armas foorumike, kuhu sa lubasid enam mitte tulla
njahh....tahtsin foorumist lugeda futsali tulemusi ja vaadata kommentaare mängude kohta ja siis pidin ikka ringi vaatama siin ja muidugi tuli kiusatus ka teisi teemasid vaadata......rate's pole mitte midagi tarka vaadata ja seega ei teki ka kiusatust tagasi minna
mingi pede oled, et paljaid noori tüdrukuid vaadata ei taha?
paljad tüdrukud rate's??? krt.....mul vist ei ole ikka läbi riiete nägemise programmi ajju installeeritud ega integreeritud :P selle jaoks et paljaid naisi näha internetis sellejaoks on teised saidid olemas kui rate.ee
Kommentaar