Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooli Kooli Kooli Kooli:D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kooli Kooli Kooli Kooli\'

Meite kallis töpaöps väints saatis mind eile taha suure riista peale

Kommentaar

ma lihtsalt enda tarvis tahan siia teemasse 3. detsembril ära märkida, et jäin esimest korda koolis tunni ajal magama... ei ole uhke, kaunis kurb. füüsika tunnis juhtus nii, esipingis (vabandan füüsikute konna, uneskõndija ja jürka ees).

2001. postitus kusjuures

Kommentaar

Kuidas on minu kooliveerand möödunud?

Alguses mina paha poiss tegelesin õudsalt häbiväärse asjaga nagu tunnis lollitame. Pätusi tegin ma kõikides tundides peale emakeele, kus ma reeglina istun eespingis kõrvad kikkis. Ainult mõtted kaotan ära mõni kord.
        Veerandi viimased kolm nädalat on möödunud pärast tunde toimuva tasuta tantsutrenniga, kus õpetati meile tantse homme toimuvaks jõuluballiks. Õudsalt agar poiss olin ma kuntsiõpetuses, kus oma semudega tegime pilte hästi kiiresti valmis. Samas eelmine veerand õpetaja kirus, et nii kaua võtab aega, aga nüüd, kui me kiirelt teeme, vingub ta selle kallal jälle. Sama õpetaja annab meile ka tööõpetust ja kehalist kasvatust (nuhtlemine jne). Noh, pooled tunnid on esimeses aines ära jäänud, kuna õpetaja lahkus mitmel korral Kärdla linnakesse. Ja ei jõudnudki valmis ühte tööd, mingi salvrätiku (või kuidas seda kirjutataksegi) hoidja. Ilus luik, ise olen kolmandana kõige lähemal lõpule.
        Kehalises kasvatuses mängisime koguaeg jalgpalli (saalis siis) mina meie naljaka palli ja väravaga leiutasin väga tõhusa kaitsemängu. Üks mees panna lisaks väravavahile ka värava ette seisma koguaeg ja pallile ette hüppama (pall oli väga pehme, nagu üks dressipluuski). Noh, reegline pidin see mina olema, kes kaitses seisis, kuna kõik teised jooksid ette raisk. Aga alati, kui mina olin võistkonnas, siis me võitsime, kuigi ühe mängu mängisime meie 5:2 eduseisus viimase värava peale, mis tähendas ka viiki. Kuid moraalselt olime me siiski võitjad.
        Kõige raskem aine oli kahtlemata vene keel. Alustasin väga laisalt, oli minu õnn, et 3 sõnadetööd pandi 1 hinde alla, sest esimeses plokkis sain kõik hinded 2-d. Esimene töö oli ka varsti, käänamise peale oli. (15 tegusõna hulgast pidime nelja pöörama) Selle töö sain kolme. Siis järgmise sõnadetööplokki sain lausa peaaegu 4. Järgmine oli lugemis ja tõlkimistöö, kus ma sain võimsa 5 väikese sabaga. Noh, edasi läks sellises 3 rütmis ja veerand tulebki kolm.

Eesti keele hinded on muideks grammatikas 4 ja kirjanduses 5. Kohustusliku kirjanduse lugesin huviga läbi - Pal tänava poisid oli väga hea raamat igatahes. Nt. Ajaloo sain ka 5, kuna lõpus võtsin ennast päris kokku ja lausa 3 viite sain järjest. Mata tuleb 5, sest see on mul ema poolt pärandatud. Raamatupidaja on ta ju. Kuigi lauluhääl pole mul suurem asi peaks ma muusika õpetuses saama vast 5-e.

Ja täna tegin ma vägeva rekordi, tehes 10 pliiatsit 35-40 sekundiga pooleks.
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Kuidas on minu kooliveerand möödunud?

Alguses mina paha poiss tegelesin õudsalt häbiväärse asjaga nagu tunnis lollitame. Pätusi tegin ma kõikides tundides peale emakeele, kus ma reeglina istun eespingis kõrvad kikkis. Ainult mõtted kaotan ära mõni kord.
          Veerandi viimased kolm nädalat on möödunud pärast tunde toimuva tasuta tantsutrenniga, kus õpetati meile tantse homme toimuvaks jõuluballiks. Õudsalt agar poiss olin ma kuntsiõpetuses, kus oma semudega tegime pilte hästi kiiresti valmis. Samas eelmine veerand õpetaja kirus, et nii kaua võtab aega, aga nüüd, kui me kiirelt teeme, vingub ta selle kallal jälle. Sama õpetaja annab meile ka tööõpetust ja kehalist kasvatust (nuhtlemine jne). Noh, pooled tunnid on esimeses aines ära jäänud, kuna õpetaja lahkus mitmel korral Kärdla linnakesse. Ja ei jõudnudki valmis ühte tööd, mingi salvrätiku (või kuidas seda kirjutataksegi) hoidja. Ilus luik, ise olen kolmandana kõige lähemal lõpule.
          Kehalises kasvatuses mängisime koguaeg jalgpalli (saalis siis) mina meie naljaka palli ja väravaga leiutasin väga tõhusa kaitsemängu. Üks mees panna lisaks väravavahile ka värava ette seisma koguaeg ja pallile ette hüppama (pall oli väga pehme, nagu üks dressipluuski). Noh, reegline pidin see mina olema, kes kaitses seisis, kuna kõik teised jooksid ette raisk. Aga alati, kui mina olin võistkonnas, siis me võitsime, kuigi ühe mängu mängisime meie 5:2 eduseisus viimase värava peale, mis tähendas ka viiki. Kuid moraalselt olime me siiski võitjad.
          Kõige raskem aine oli kahtlemata vene keel. Alustasin väga laisalt, oli minu õnn, et 3 sõnadetööd pandi 1 hinde alla, sest esimeses plokkis sain kõik hinded 2-d. Esimene töö oli ka varsti, käänamise peale oli. (15 tegusõna hulgast pidime nelja pöörama) Selle töö sain kolme. Siis järgmise sõnadetööplokki sain lausa peaaegu 4. Järgmine oli lugemis ja tõlkimistöö, kus ma sain võimsa 5 väikese sabaga. Noh, edasi läks sellises 3 rütmis ja veerand tulebki kolm.

Eesti keele hinded on muideks grammatikas 4 ja kirjanduses 5. Kohustusliku kirjanduse lugesin huviga läbi - Pal tänava poisid oli väga hea raamat igatahes. Nt. Ajaloo sain ka 5, kuna lõpus võtsin ennast päris kokku ja lausa 3 viite sain järjest. Mata tuleb 5, sest see on mul ema poolt pärandatud. Raamatupidaja on ta ju. Kuigi lauluhääl pole mul suurem asi peaks ma muusika õpetuses saama vast 5-e.

Ja täna tegin ma vägeva rekordi, tehes 10 pliiatsit 35-40 sekundiga pooleks.
          Muidu täitsa tubli, ainult, et katsu siis vähem pättusi teha. Ahjaa, käänamine ja pööramine on 2 eri asja.
          It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Kuida kooliga olex
            R.I.P Dimebag Darrell

WE ARE BORN TO DIE

Kommentaar

ei aitähh!

aga kui nüüd mõelda koolile, siis tuleb hakata vist \"Isa Goriot\" lugema
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz

ei aitähh!

Uuuu fakk raamatud
                R.I.P Dimebag Darrell

WE ARE BORN TO DIE

Kommentaar

Ma pean ka lugema jaanuariks läbi Kolme katku vahel, aga noh lennukis saab lugeda ja trennide vahel kaa

Kommentaar

Algselt postitas zaz

ei aitähh!

11 klass?
                    Mul sama dela, kohe kooli alguses esmaspäeval läheb \"Isa Goriot\" vastamiseks. Kehv lugu on see, et ma pole raamatut veel lahtigi teinud.

Kommentaar

Hea raamat tasub lugeda, tänu sellele raamatule olen ma päris mitut Balzaci teost lugenud.

Praegu on kodus Balzaci IV köide, mis vajaks raamatu tagastamist ühte raamatukokku. Raamat on laenatud 99. a. juulis .

Kommentaar

Hahahaaaaa t2na juba laup2ev
                        R.I.P Dimebag Darrell

WE ARE BORN TO DIE

Kommentaar

Lapsed, homme kooli!

Ja \"Isa Goriot\" on nii põnev....
                          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz
                            Ja \"Isa Goriot\" on nii põnev....
                            Peen iroonia. Sulle pole vist ükski raamat huvitav?

Kommentaar

Algselt postitas Robinho

Algselt postitas zaz

ei aitähh!

11 klass?
                              Mul sama dela, kohe kooli alguses esmaspäeval läheb \"Isa Goriot\" vastamiseks. Kehv lugu on see, et ma pole raamatut veel lahtigi teinud.
                              Raamat on lihtsalt rets!! Oma pikkade seletuste ja kirjeldustega on võrreldav Hugo teose ,,Jumalaema Kirik Pariisis\'\' algusega. Prantsuse nimed ei taha ka kohe kuidagi meelde jääda. Võttis kena nädal aega kogumist, et esimesed 10lk\'d täis loetud saaks, kohe kindlasti pole raamat, mida \"viimasele minutile\" jätta.

To ethan: ära sa zaz\'i pärast muretse, poiss loeb raamatuid suure põnevusega, eriti meeldis talle Goethe \"Faust\", mäletamistmööda luges antud teost ta koguni 3x järjest, seda vähemalt järeldades tema vastamiskordadest

Teie promo \"Isa Goriot\'le\" ja kohusetunne ajavad mind nüüd raamatu ette, kes teab, äkki leian ka mina kunagi, et tegu on siiski väärt teosega.

Kommentaar

Algselt postitas zaz
                                \"Isa Goriot\"
                                veider, isegi mulle, kes ma lugemist üleüldiselt väga ei armasta, meeldis see raamat. ah noh, maitseasi.

Kommentaar

Working...
                                X