Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooli Kooli Kooli Kooli:D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kooli Kooli Kooli Kooli\'

Seoses teosega \"Isa Goriot\" tuleb mulle meelde, et see oli üks raamatutest, mida ma lõpukirjandis oma suurepärase lugemuse näitena välja tõin... Kahjuks ei tule enam meelde, mis pointi ma täpselt kasutasin ning eriti kahju on sellest, et ma ei suuda enam meenutada, mis teemal ma üleüldse kirjutasin... Damn, I\'m old...

Kommentaar

Haugi mälu on sul, skint. Sinust hulka vanemad inimesed mäletavad väga hästi oma teemat...
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Jh lõpetasin ise ka isa goriot lugemise ja nii masendavalt igav plngi kui lugeda päevas 50 lk-d a näiteks mingi yheõhtu teema ta kyll pole!!!

Kommentaar

Algselt postitas DEDE junior

Jh lõpetasin ise ka isa goriot lugemise ja nii masendavalt igav plngi kui lugeda päevas 50 lk-d a näiteks mingi yheõhtu teema ta kyll pole!!!
          Ma räägin küll ainult endast, kuid pole kunagi suutnud raamatuid läbida mõistliku ajavahe jooksul lugedes üle päeva või paarikümne lehe haaval. Ikka paar-kolm korda kätte maksimaalselt, ning mõne päevaga läbi. Üle 200 lk. korraga pole siiski suutnud - 6 tundi vms. Sry off-topicu pärast.

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Haugi mälu on sul, skint. Sinust hulka vanemad inimesed mäletavad väga hästi oma teemat...
            Milleks vaevata oma mälu, kui kõige jaoks on olemas internet?

Kirjutasin teemal 2 - Inimene siseheitluses hea ja kurja vahel, kuigi hiljem leidsin, et kolmel viimasel teemal kirjutades oleks võinud isegi paremini minna. Samas oli naljakas see, et säärase teema valisin ma peamiselt seetõttu, et paar kuud enne aprillikuud olin sama pealkirjaga kirjandi juba kirjutanud... Tegelikkuses muidugi oleks puhta lehena suht kindlasti vähe asjalikum üllitis välja tulnud. Aga ma ei nuta.

Kommentaar

Algselt postitas skint
              Kirjutasin teemal 2 - Inimene siseheitluses hea ja kurja vahel, kuigi hiljem leidsin, et kolmel viimasel teemal kirjutades oleks võinud isegi paremini minna. ... Tegelikkuses muidugi oleks puhta lehena suht kindlasti vähe asjalikum üllitis välja tulnud. Aga ma ei nuta.
              Et Sa nüüd Universitas Tartuensis\'es (profiil), poleks justkui põhjust jah

Kirjutanuks mina aastal 2002, valinuks tn. kah viimase kolme seast. Mida olen täheldanud - alati on 5-6 teemat neile, kes ühiskonnaelust ei huvitu, ning sellele kaasa ei mõtle. Nende kõrval on vähemalt 3-4 kaugema ning lühiajaloo tundmist nõudvat teemat, mis on kirjutajale suurem väljakutse, sest nõuab sügavamat mõtlemist. Samas on neile pea alati raskem leida kirjanduslikku seost, ehk kõrvutada mõne kirjaniku teosega, sest abiturient paraku pole selleks ajaks veel väga eneseteadlik või sedasi, ehk pole oma arenenuma mõttelaadiga jõudnud kuigi palju lugeda - milline sõnastus, irw. Ühesõnaga, nende kolme viimase seast lõplikku valikut teha ma ei suuda. Õnneks ma ei teinud lõpukirjandit aastal 2002. <Viuhhh...sügav ohe välja>

Kommentaar

ajeee! Isa Goriot lõpuks loetud!
                üldmulje polegi nii väga paha...
                Ütleme, et pole väga viga...

Ja raamatuid loen teinekord ikka Kahjuks röövib mõttetu kohustuslik kirjandus palju aega ja ise midagi kätte võtta ei jõuagi...
                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

You
                  R.I.P Steffi
                  7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

Fakk...
                    It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

täitsa perses rä.
                      homme kell seitse üles.
                      praegu kell juba üle südaöö.
                      ma ei magagi.
                      täitsa perses rä.
                      jube pohhui.
                      jeah.

Kommentaar

Algselt postitas Nathan

You
                        ma loodan et sel õppeperioodil jõuate inglise keeles lõpuks sõnani \'you\'

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

Algselt postitas Nathan

You
                          ma loodan et sel õppeperioodil jõuate inglise keeles lõpuks sõnani \'you\'
                          Naljakas?
                          R.I.P Steffi
                          7.05.05

Kommentaar

Algselt postitas mjkk

täitsa perses rä.
                            homme kell seitse üles.
                            praegu kell juba üle südaöö.
                            ma ei magagi.
                            täitsa perses rä.
                            jube pohhui.
                            jeah.
                            Pole hullu, ma tuiasin täna öösel poole neljani üleval.

Kommentaar

Oh kooliaeg, oh kooliaeg, millal sian tuled?
                              Jää vait nahhui lämme magama........
                              R.I.P Steffi
                              7.05.05

Kommentaar

Lõpuks!
                                Aastahinnetes kaks kolme - saksa ja bioloogia, füsa veerand 2, aga aasta 4. Ülejäänud nelja-viied
                                Nüüd saab kolm kuud tähistada kooli lõppu, millega teen algust juba täna!

Kommentaar

Working...
                                X