Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooli Kooli Kooli Kooli:D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

duubeldan! ..

Kommentaar

Ülisoolane oli 7 ajal bussis loksuda, ning mõelda, et ~270 päeva sama asi ees.

Kommentaar

Esimene nädal on põnev, edasi läheb tüütuks. Aga eelmine kooliaasta küll läks väääga kiiresti. Ehk seegi...

Kommentaar

Head uut kooliaastat jütsid!
          Endal hakkab viimane (loodetavasti) kooliaasta.

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
            Ülisoolane oli 7 ajal bussis loksuda, ning mõelda, et ~270 päeva sama asi ees.
            Sa käid nädalavahetustel ka koolis?
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

tore kool meil, kahte paralleel klassi tuli inimesi juurde. minu klassi ei tulnud ja alustame õppeaastat 20ne inimesega kellest 3 on nn katseajal, et kui suvetöid ära ei tee lendab välja. mugav. täna rääkis sults ka, et plaan on ikkagi eliitkooliks saada.
              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                Sa käid nädalavahetustel ka koolis?
                Loodan, et mitte. Ei hakkanud NV maha lahutama, karda alati hullemat!

Kommentaar

Loodan, et mitte. Ei hakkanud NV maha lahutama, karda alati hullemat!
                  Aga jõuluvaheajad ja muud vaheajad? Esimene neist kestab juba mu arust vähemalt 2 nädalat.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Jõuluvaheaeg ainult 2 nädalat, ülejäänud 1 nädal.
                    Sinu meeleheaks arvutasin välja, 187 koolipäeva. Lahutasin siis nii NV, vaheajad kui punased tähtpäevad välja, lisaks igaüks lahutab veel paar(kümmend) popipäeva, ning muud puudumised.

Kommentaar

Jõuluvaheaeg ainult 2 nädalat, ülejäänud 1 nädal.
                      Sinu meeleheaks arvutasin välja, 187 koolipäeva. Lahutasin siis nii NV, vaheajad kui punased tähtpäevad välja, lisaks igaüks lahutab veel paar(kümmend) popipäeva, ning muud puudumised.
                      No näed, peaaegu 100 päeva vähem

Kommentaar

No 35 koolinädalat korrutada 5 päevaga on 175. Aga küllap on ka paar punast tähtpäeva.

Kommentaar

õige dire korrutab kohe avogaadro arvuga läbi ja arvestab nii suvetöö sisse

Kommentaar

Sain foorumi Romario omale paralleelklassi. Vot.

Kommentaar

Oh Kolja, oh Kolja, millal sina tuled? Mul on käes juba Ekstra viina pudel.

Palju Õnne Junsud!
                              AILTON

Kommentaar

Algselt postitas SixtySix
                                1 mese klassi jüngrid ajasid päris tihti naerma.
                                Mu arust neil lihtsalt käed higistasid.
                                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                                Algselt postitas taku*
                                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Working...
                                X