Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooli Kooli Kooli Kooli:D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas marti88 Vaata postitust
    Paha.. alla käinud.. liiga palju oled foorumis !!
    Hell yeah?! Ma olen siin kõvasti vähem kui mõned Ja tglt oleks ntx sellised ained nagu geograafia, käsitöö ja ajalugu 5d old, kui ma tööd oleks ära teinud, eesti keeles oleks 5e saanud, kui oleks oma kahe ära parandanud ja matet ma ka enam ei oska, kuigi 4ja sain siiski kätte. Ma lihtsalt tglt ei viitsi õppida enam. Aga ausõna, järgmine veerand võtan end kokku

Kommentaar

Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitust
      Hell yeah?! Ma olen siin kõvasti vähem kui mõned Ja tglt oleks ntx sellised ained nagu geograafia, käsitöö ja ajalugu 5d old, kui ma tööd oleks ära teinud, eesti keeles oleks 5e saanud, kui oleks oma kahe ära parandanud ja matet ma ka enam ei oska, kuigi 4ja sain siiski kätte. Ma lihtsalt tglt ei viitsi õppida enam. Aga ausõna, järgmine veerand võtan end kokku
      Oleks, oleks oleks! Aga poleks sa foorumis olnud ja tööd ära teinud mis siis oleks olnud? Ahh ma niisama, niigi tubli oled! Polegi vaja lolliks ennast pingutada ju.
      The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
      If you're good at something, never do it for free - See above.
      I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitust
        Oleks, oleks oleks! Aga poleks sa foorumis olnud ja tööd ära teinud mis siis oleks olnud? Ahh ma niisama, niigi tubli oled! Polegi vaja lolliks ennast pingutada ju.
        Niu,niu,niu. Siis oleks 5 olnud, aga ma ei viitsi mingeid referaate kokku kirjutada. Keegi selle minu eest ära teeks, oleks 5+. Njaa, olen tubli, olen. Kopp ees koolist juba

Kommentaar

Niu,niu,niu. Siis oleks 5 olnud, aga ma ei viitsi mingeid referaate kokku kirjutada. Keegi selle minu eest ära teeks, oleks 5+. Njaa, olen tubli, olen. Kopp ees koolist juba
          Ei ole tubli. Hukas oled!
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitas taku*
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
            Ei ole tubli. Hukas oled!
            Täitsa hull asi. Noorus ongi hukas ja mina kah. Nii kurb kui see ka poleks Aga nii juu peab olema, kui juba Kasper ütleb et ma hukas olen.

Kommentaar

Täitsa hull asi. Noorus ongi hukas ja mina kah. Nii kurb kui see ka poleks Aga nii juu peab olema, kui juba Kasper ütleb et ma hukas olen.
              Võta midagi endaga ette, sest mõtle oma tulevikule! Järgmisel kooliaastal sa juba hakkad lõpetama! Ja ma usun, et sa tahad seda heade tulemustega teha, et ka tulevikus kuhugi jõuda. Seega veel ei ole kõik kadunud. Muuda midagi oma elus! Kuigi seda on patt tunnistada, siis Soccernet ei ole elus kõige tähtsam, hetkel on sinule haridus veel tähtsam!
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitas taku*
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                Võta midagi endaga ette, sest mõtle oma tulevikule! Järgmisel kooliaastal sa juba hakkad lõpetama! Ja ma usun, et sa tahad seda heade tulemustega teha, et ka tulevikus kuhugi jõuda. Seega veel ei ole kõik kadunud. Muuda midagi oma elus! Kuigi seda on patt tunnistada, siis Soccernet ei ole elus kõige tähtsam, hetkel on sinule haridus veel tähtsam!
                Kuule, ega see 4de ja 5tega lõpetamine halb ei ole juuu. Ega mul tunnistusel kahtesid ja kolmesid olnud. Jumala normaalsed hinded on siiski juuuu. Ja soccerifoorum ei olegi kõigetähtsam.

Kommentaar

Kuule, ega see 4de ja 5tega lõpetamine halb ei ole juuu. Ega mul tunnistusel kahtesid ja kolmesid olnud. Jumala normaalsed hinded on siiski juuuu. Ja soccerifoorum ei olegi kõigetähtsam.
                  Sealt seisust on päris raske välja tulla, aga kõik pole veel kadunud...
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Ma sain ainult ühe hinde - mate nelja.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                      Sealt seisust on päris raske välja tulla, aga kõik pole veel kadunud...
                      Neljadelt viitele on väga lihtne, muide. Kolmedelt neljadele, veel parem viitele, on juba väga keeruline.

Kommentaar

Kool algab! jee

Kommentaar

Pole halb, viimane aasta..

Kommentaar

2 aastat veel .

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                              2 aastat veel .
                              sama.
                              asdf123

Kommentaar

Uus kool, 3 aastat vaja käia seal siis. Aga kurja, sellest kursuste teemast ma ei saa mitte midagi aru..

Homme juba 9.tundi,

Kommentaar

Working...
                                X