Algselt postitas erxu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kooli Kooli Kooli Kooli:D
Collapse
X
-
Pmst. nagu enam ei ole nii nagu gümnaasiumis, et korraga pannakse mul mingi 10 aine hinded välja? Vaid niimoodi erinevatel aegadel vms. ?Algselt postitas Shermann Vaata postitustIga 35 tunni järel pannakse perioodihinne välja. Mis seal keerulist on?
Kommentaar
-
Kui aine 35h täis saab, läheb tsükkel välja.Algselt postitas erxu Vaata postitustPmst. nagu enam ei ole nii nagu gümnaasiumis, et korraga pannakse mul mingi 10 aine hinded välja? Vaid niimoodi erinevatel aegadel vms. ?
2a veel siin.
Kommentaar
-
Deem.. järjekordne.. seekord viimane.. ajupesu-aasta algas.

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Ma olen nii arvutanud, et nii mitu tundi nädalas seda ainet on, nii mitu kursuse hinnet ka aasta jooksul saad. A la kaks bioloogiatundi nädals, kaks kursusehinnet (jõulud ja õppeaasta lõpp).Algselt postitas Shermann Vaata postitustIga 35 tunni järel pannakse perioodihinne välja. Mis seal keerulist on?
Kommentaar
-
minuga räägid?. wtf?Algselt postitas cannuman Vaata postitusteino paned jälle õlled välja keemia ja füsa kodutööde eest ja saad suvel nahhui sealt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar