Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mobiiltelefoonid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kolmas või neljas aasta läheb Nokia 5310 XpressMusic. Hea, mugav, õhuke. 2gb mälukaart muusika ja asjade jaoks, helistab ja saadab ka sõnumeid. Olen väga rahul ja ei kurda.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
      Android ruulsh.
      Ainuke op süsteem mis telefoni kõlbab...ülejäänud enam ei ole nutitelefonid kuna ei saa teha mida tahad, vaid teed seda mida op süsteem armulikkusest veel lubab (ei ole ära keelanud). Natuke aega tagasi oli veel natuke toores Android aga nüüd on väga hea...ja läheb mühinal aina paremaks.

Kommentaar

Minu arvates on Android liiga guugli teenuseid peale suruv. Pealegi kuidas on lood GPS-iga? Google maps eriti offline-is töötada ei taha?
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
          Minu arvates on Android liiga guugli teenuseid peale suruv. Pealegi kuidas on lood GPS-iga? Google maps eriti offline-is töötada ei taha?
          Ei leidnud uudist ülesse, aga nüüd pidi offline'is ka töötama.

Kommentaar

10-ne miili raadiuses, siis pead uue kaardi alla laadima (eelneva kustutama). mingi ajukelme põletikus tegelinski mõtles, et nii on äge.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
              Ainuke op süsteem mis telefoni kõlbab...ülejäänud enam ei ole nutitelefonid kuna ei saa teha mida tahad, vaid teed seda mida op süsteem armulikkusest veel lubab (ei ole ära keelanud).
              Mul on ükskõik, kas ma saan oma telefoniga rääkida, purjus peaga sõnumeid saata, brüsselis hotelli navigeerida, uudiseid lugeda ja golfirajal meile saata ning vastu võtta tänu või vaatamata Symbianile aga kõik toimib imetoredasti.

Kommentaar

Mul on tunne, et mu Nokia E55 hakkab vaikselt otsi andma peale kahte ja poolt väga truud aastat, mille ajal elas ta üle korduvaid kukkumisi ning pea aastat suured kõlarid kõrvaklapiaugus-raadiorollis olemist. Mis sellele pädev asendus oleks? Puutetundlikkust ei taha, mingit klappi, mille ma suudaksin joogisena pooleks murda ei taha, netiskäimine on ka suhtkoht pohhuj, samas põrutustele võiks hästi vastu pidada ja aku pea pool nädalat (netis-mittekäimise-korral) vastu pidada. On ideid?
                nokia-e55.jpg

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                  siis pead uue kaardi alla laadima (eelneva kustutama).
                  Ei pea eelnevat kustutama...juba testisin Kustutamise kohta öeldakse ainult nii: "All your downloaded map areas can be managed in your Google Maps cache settings so you can delete maps you no longer need or if you want to free up storage. After 30 days, all downloaded map areas will be removed from your cache; they can be re-downloaded any time."

link siis siin: http://googlemobile.blogspot.com/ (teine postitus siis allapoole kerides hetkel)

Kommentaar

GPS jaoks on Androidil olemas täiesti ilma netiühenduseta töötavaid rakendusi. Pane ainult google otsingusse sisse ja tõmba alla

Kommentaar

MapDroyd jne, oma aga ainult piisavalt vaba mälu ning tiri kogu maailm omale telefoni.
                      Algselt postitas Iceman
                      Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                        Mul on tunne, et mu Nokia E55 hakkab vaikselt otsi andma peale kahte ja poolt väga truud aastat, mille ajal elas ta üle korduvaid kukkumisi ning pea aastat suured kõlarid kõrvaklapiaugus-raadiorollis olemist. Mis sellele pädev asendus oleks? Puutetundlikkust ei taha, mingit klappi, mille ma suudaksin joogisena pooleks murda ei taha, netiskäimine on ka suhtkoht pohhuj, samas põrutustele võiks hästi vastu pidada ja aku pea pool nädalat (netis-mittekäimise-korral) vastu pidada. On ideid?
                        [ATTACH=CONFIG]857[/ATTACH]
                        See peaks Vanalinna munakivisilutisele vastu panema

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                          GPS jaoks on Androidil olemas täiesti ilma netiühenduseta töötavaid rakendusi. Pane ainult google otsingusse sisse ja tõmba alla
                          sellepärast ongi too googeli inimene vigastusega

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Mis sa öelda tahad? No mitte ei hammusta läbi...

Kommentaar

GMi puhul on tegemist poolkõva asjaga.
                              Mitte, et ma sellepärast hädas olen - nagu juba mainitud, siis võimalusi on rohkem ja veel.

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                                GMi puhul on tegemist poolkõva asjaga.
                                Mitte, et ma sellepärast hädas olen - nagu juba mainitud, siis võimalusi on rohkem ja veel.
                                Eks see oleneb olukorrast...mõnikord on üks app parem mõnikord teine.

Kommentaar

Working...
                                X