Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mobiiltelefoonid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Mobiiltelefoonid\'

Äratan selle paar kuud puhanud teema uuesti üles. Selline küsimus kas kellelgi on või teab midagi head/halba Samsung SGH-X460 kohta? Oleks muidu plaan osta aga kellelgi ei ole seda nii et ei tea kas oleks hea ost. Ja äkki keegi teab kust tõmmata siis helinaid ja taustapilte samsungi telefonidele kuna seal GPRS ka olemas.

Kommentaar

no kia 3220 rahuldab kõik soovid.
      .

Kommentaar

Mul on nüüd selline paha jama. Nimelt kuskil paar kuud tagasi läks mul telefon(x450) lolliks ja displayle ilmus kahtlane oran˛ junn, mis kuidagi ära ei tahtnud kaduda, vaid muutus aina suuremaks. Käisin emtis ka, saadeti kuskile maitea kuhu, tuli tagasi ja seletati, et ikka ise puruks istund/astund vms. Seega garantii alla ei lähe ja parandus 1800 eeku. Pmst peaks vist uue telefoni hinna välja tegema. Andke andeks, jääb ära. Seega kas mõni teab soovitada, või hoopis ise parandab telefonide displaysid odavamalt kui tonn kaheksasada. Praegu pean läbi ajama rämeda külmrelva 3510i\'ga.

Kommentaar

Tere Mobla-Mops!

kirjutan sulle esimest korda, aga loen su rubriiki juba ammu. Minu meelest on väga lahe, et sa räägid oma leheküljel erinevatest mobiilidest. eriti nendest uuematest, need mis on värvilised ja milega saab pilti teha.

tegelikult mul on mure ka, ma loodan et sa oskad mind aidata. Nimelt mul sõpradel on kõigil mopsid, aga mul veel ei ole. Ma olen tahtnud tegelt küll, aga ma kohe ei oska ühegi kasuks otsutada! Mure on selles, et mul on päris suur käsi, aga telefonid on kõik sellised väikesed, et kas äkki ei või olla nii, et noh, meie mõõdud ei sobi kokku???? Et kas see on normaalne? palun vasta Mobla-Mops mu kirjale, ma olen kogu aeg öösiti üleval ja muretsen, et äkki mul on midagi viga!

sinu fittibaldi

peeess. kui keegi otsib kirjasõpra, siis mu aadress on fitti_is_pretty_cool@hot.ee. kirjutajad võiksid olla vanuses 19-22, mõõtudega 90-60-90 ja soovitavalt tydrukud!
          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas Shrek

Äratan selle paar kuud puhanud teema uuesti üles. Selline küsimus kas kellelgi on või teab midagi head/halba Samsung SGH-X460 kohta? Oleks muidu plaan osta aga kellelgi ei ole seda nii et ei tea kas oleks hea ost. Ja äkki keegi teab kust tõmmata siis helinaid ja taustapilte samsungi telefonidele kuna seal GPRS ka olemas.
            Klapi poistel/neidudel on yldjuhul sitad akud. Muud ei oska kommenteerida hetkel.

Kommentaar

Aga minul on Siemensi telefon. Sinist värvi ja puha. Pilti saab ka teha ning helistada saab kah

Kommentaar

Seda, et kust kõige paremini neid mp3 helinaid saaks, mida soodsamalt seda parem ja millised võimalused on neid ise kuhugi yles laadida?

Kommentaar

suht igaks juhuks küsiks konstruktiivset kriitikat nokia5140i kohta... kellel on kogemusi jne oleks plaan endalegi selline riist soetada
                  hetkel kasutan 5210-t ja enam rohkem ei saaks rahul olla
                  Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

loe foorumitest ja mobiili pakkujate lehekülgedelt kommmentaare ntx. Muidgui mõned võivad 5410 ja 5410i segamini ajada.

Kommentaar

uus phone
                      nokia 3120, hetkel tundub täiesti vinks-vonks olevat
                      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Nokia 6600, vastupidavusega rahul pole, sisu on priima
                        et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

Nokia 3220

Kommentaar

7250i
                            YR1 Power

Kommentaar

5210 - ehtne tank. Ca 3 aastat omanud, läbi käinud tulest ja veest. Nägu ega tegu korpusel enam ei ole, aga vastu peab ja lolliks pole näinud. Ainult aku tuli ära vahetada. Vana aku ei suutnud üle poole päeva laadimata olla.
                              308

Kommentaar

Nokia 5100
                                Ülirahul, midagi telefoniga juhtunud pole
                                *3 korda sülitan üle õla*
                                jalgpallihaigla liige nr 170

Kommentaar

Working...
                                X