Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas kasutaja Saarlane ja LauraM käivad?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nüüd igal argipäeva õhtul kell 16.30 Kanal2-s uus seebikas "Soccernet". Juba esmaspäevast!

Kommentaar

Algselt postitas LauraM Vaata postitust
      Nüüd igal argipäeva õhtul kell 16.30 Kanal2-s uus seebikas "Soccernet". Juba esmaspäevast!
      Just seda me oodanud olemegi. Elu on täiuslik nüüd.
      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
      Algselt postitas taku*
      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

soccernetlaste naised

Kommentaar

TEeme nii intriigiderohke seriaali kohe?

Kommentaar

See seriaal oleks ilmselt üheksa minutit peal.

Kommentaar

Algselt postitas TeeleS Vaata postitust
              TEeme nii intriigiderohke seriaali kohe?
              Jah. Pool stsenaariumit on juba olemas.
              Algselt postitas taku*

Kommentaar

Kasper! Kas sina mängisid ka tookord Laukal jalgpalli, kui me seal ekskursioonil käisime?

Kommentaar

Kasper! Kas sina mängisid ka tookord Laukal jalgpalli, kui me seal ekskursioonil käisime?
                  Või, et teie käisitegi. Ühel õhtul ma käisin seal, aga mängu ajal ma vist kohal ei olnud. Kas teid sebisid ühed poisid ka? Aga tulge kevadel uuesti, siis juba vast staadion ka valmis ja ma ka kohal. Kuna Saarlane tahtis, et ma temaga järgmistel Soccerneti suvepäevadel temaga koos õllet libistaksin, siis teen ettepaneku järgmised Soccerneti Suvepäevad Hiiumaal korraldada. Laukal oleks eriti hea.
                  Algselt postitas taku*

Kommentaar

muidu ei saa seriaalist asja, kui keegi nägijaks ei saa või ratastoolist ei tõuse!
                    AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                      Või, et teie käisitegi. Ühel õhtul ma käisin seal, aga mängu ajal ma vist kohal ei olnud. Kas teid sebisid ühed poisid ka? Aga tulge kevadel uuesti, siis juba vast staadion ka valmis ja ma ka kohal. Kuna Saarlane tahtis, et ma temaga järgmistel Soccerneti suvepäevadel temaga koos õllet libistaksin, siis teen ettepaneku järgmised Soccerneti Suvepäevad Hiiumaal korraldada. Laukal oleks eriti hea.
                      Meiekäisime kunagi eelmisel aastal. Ma ei mäletagi, kas kevadel või sügisel või millal. Sebimist eriti ei mäletaa, mingi kaameragq tüüp oli seal. Tanel juhtis teie vägesid. Arvatavasti kevadel ei saa tulla, aga suvepäevad seal teha oleks hea mõte! Muhe koht.

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                        muidu ei saa seriaalist asja, kui keegi nägijaks ei saa või ratastoolist ei tõuse!
                        Aga Soccernetis on küllalt prillide kandjaid. Küll kellegi nägijaks saab ka teha.
                        Algselt postitas taku*

Kommentaar

Mind topiti väravasse. Mis vägesid ma juhendasin raisk, ainult maailmaklassi tõrjeid tegin.
                          sigpic

Kommentaar

Meiekäisime kunagi eelmisel aastal. Ma ei mäletagi, kas kevadel või sügisel või millal. Sebimist eriti ei mäletaa, mingi kaameragq tüüp oli seal. Tanel juhtis teie vägesid. Arvatavasti kevadel ei saa tulla, aga suvepäevad seal teha oleks hea mõte! Muhe koht.
                            See oli mingi mai või juuni kuu. Kaameraga oli mu vend ja pärast sai teie mängu ka mu juures vaadatud. Päris lahe oli teine. Tanel mängis küll jah. Davai, teeme ära! Järgmised Soccerneti suvepäevad toimuvad Laukal (loodetavasti)!
                            Algselt postitas taku*

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                              Mind topiti väravasse. Mis vägesid ma juhendasin raisk, ainult maailmaklassi tõrjeid tegin.
                              Nii palju kui sind platsile lasti, tegid seal vähemalt sama head tööd!

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                                See oli mingi mai või juuni kuu. Kaameraga oli mu vend ja pärast sai teie mängu ka mu juures vaadatud. Päris lahe oli teine. Tanel mängis küll jah. Davai, teeme ära!
                                Oh, seda videot tahaks isegi näha
                                Aga kuulge, Lauka poisid, kuskil klubis ka mängite? Kui ei, siis oleks viimane aeg. Te olite päris head.

Kommentaar

Working...
                                X