Nüüd igal argipäeva õhtul kell 16.30 Kanal2-s uus seebikas "Soccernet". Juba esmaspäevast!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kas kasutaja Saarlane ja LauraM käivad?
Collapse
X
-
Algselt postitas LauraM Vaata postitustNüüd igal argipäeva õhtul kell 16.30 Kanal2-s uus seebikas "Soccernet". Juba esmaspäevast!Elu on täiuslik nüüd
.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustTEeme nii intriigiderohke seriaali kohe?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustKasper! Kas sina mängisid ka tookord Laukal jalgpalli, kui me seal ekskursioonil käisime?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustVõi, et teie käisitegi. Ühel õhtul ma käisin seal, aga mängu ajal ma vist kohal ei olnud. Kas teid sebisid ühed poisid ka? Aga tulge kevadel uuesti, siis juba vast staadion ka valmis ja ma ka kohal. Kuna Saarlane tahtis, et ma temaga järgmistel Soccerneti suvepäevadel temaga koos õllet libistaksin, siis teen ettepaneku järgmised Soccerneti Suvepäevad Hiiumaal korraldada. Laukal oleks eriti hea.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustmuidu ei saa seriaalist asja, kui keegi nägijaks ei saa või ratastoolist ei tõuse!.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustMeiekäisime kunagi eelmisel aastal. Ma ei mäletagi, kas kevadel või sügisel või millal. Sebimist eriti ei mäletaa, mingi kaameragq tüüp oli seal. Tanel juhtis teie vägesid. Arvatavasti kevadel ei saa tulla, aga suvepäevad seal teha oleks hea mõte! Muhe koht.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustMind topiti väravasse. Mis vägesid ma juhendasin raisk, ainult maailmaklassi tõrjeid tegin.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustSee oli mingi mai või juuni kuu. Kaameraga oli mu vend ja pärast sai teie mängu ka mu juures vaadatud. Päris lahe oli teine. Tanel mängis küll jah. Davai, teeme ära!
Aga kuulge, Lauka poisid, kuskil klubis ka mängite? Kui ei, siis oleks viimane aeg. Te olite päris head.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar