Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ähvartanud*, ma ei mõista see on ju teema: millal viimati kaklesid? kuidas läks? eksju, ja nüüd kui siisa postitan midagi selle kohast hakatakse paukuma!?Normaaaaaaalne Aga arva mis tahad mu vanuse kohta mul poh.
ähvartanud*, ma ei mõista see on ju teema: millal viimati kaklesid? kuidas läks? eksju, ja nüüd kui siisa postitan midagi selle kohast hakatakse paukuma!?Normaaaaaaalne Aga arva mis tahad mu vanuse kohta mul poh.
Mehhanisaator:
1) Mida sa mäletad sellest kakluse hetkest (faktid)?
2) Mis on sinu mõtted seoses selle kaklusega (mida sa mõtlesid siis ja mida praegu)?
3) Mida sa tundsid (sinu tunded) kakluse hetkel ja mida praegu?
Mehhanisaator:
1) Mida sa mäletad sellest kakluse hetkest (faktid)?
2) Mis on sinu mõtted seoses selle kaklusega (mida sa mõtlesid siis ja mida praegu)?
3) Mida sa tundsid (sinu tunded) kakluse hetkel ja mida praegu?
1)Nii, m äletan et ta üritas mulle pihta saada, siis mäletan et ma lõin teda, mäletan et sõbrad targutasid kõrval(nii minu kui ka tema omad), mäletan kuidas ta kakskorda pikali lõin ja mäletan kui ta eest ära jooksis!
2)Tol hetkel ma ei mõelnudgi midagi, pärast mõtlesin et tore et ta luuki sai.
3)Kakluse hetkel ei tundnud midagi ja pärast tundsid rahulolu ja näpus kerget valu kuna suutsin näpu luu katki lüüa!
1)Nii, m äletan et ta üritas mulle pihta saada, siis mäletan et ma lõin teda, mäletan et sõbrad targudasid kõrval(nii minu kui ka tema omad), mäletan kuidas ta kakskorda pikali lõin ja mäletan kui ta eest ära jooksis!
2)Tol hetkel ma ei mõtelnudgi midagi, pärast mõtlesin et tore et ta luuki sai.
3)Kakluse hetkel ei tundnud midagi ja pärast tundsid rahulolu ja näpus kerget valu kuna suutsin näpu luu katki lüüa!
Miks Sa seda küsisid muidu?
Vigu nagu sigu!
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar