Miks ma ei imesta...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Millal sa viimati kaklesid? Kuidas läks?
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Algselt postitas JanK Vaata postitusttäna kaklesin, ise provotseeriti, käsi kipsis, lõin valesti. a mul on naljakas
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustJa kes siis võitis?Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustKas sellises olukorras on üldse võitjat??
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustno sorri, a ma lihtsalt pole 3 aastar kakelnudolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustikka on ju, või kas nüüd just võitja, aga üks saab lõuga ja teine ei saa.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas probleemivanemad Vaata postitustEile, lepakas Mehhakaga, päris naljakas oli, kutt lihtsalt hakkas nutma kui oli kõvasti sisse saanud!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustikka on ju, või kas nüüd just võitja, aga üks saab lõuga ja teine ei saa.
Muidugi ma ei tea kuidas härra"maoskanpoksidajaannankõigilelõuga" tänaval kakleb.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustTänavakakluses reeglina ei ole turbi saajat ja turbi andjat.Vehitakse täiesti umbropsu rusikatega ja jalgadega,ning tõmmeldakse seni kuni lihtsalt ära tüdinetakse või keegi vahele tuleb.
Muidugi ma ei tea kuidas härra"maoskanpoksidajaannankõigilelõuga" tänaval kakleb.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Pepe_mõud Vaata postitustMa ei usu, et 15 aastased paremini kaklevad
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar