Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Millal sa viimati kaklesid? Kuidas läks?

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • 2mSööt3mMööda
    geenjiaalne miis
    • Jun 2003
    • 5000

Algselt postitanud kasutaja JanK poolt
    viiki jäi, mõlemad said turpi, a ma lõin valesti ja kämblaluumurd
    Mis viigist sa räägid kui ta oma lõuaga su kämbla purustas
    Joga Bonito!!!

Kommentaar

• JanK
      Aasak Priidileht
      • Sep 2005
      • 4660

mul jäi sõrm alla ilkmeslt, eri mäleya
      slimm.ee

Kommentaar

• päkapikk
        U21
        • Sep 2004
        • 1102

Algselt postitanud kasutaja JanK poolt
        mul jäi sõrm alla ilkmeslt, eri mäleya
        Joogine tiba??
        Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

• JanK
          Aasak Priidileht
          • Sep 2005
          • 4660

jepp ikka..
          slimm.ee

Kommentaar

• KeRRRt
            Tugitooli poiss
            • Jul 2007
            • 837

Algselt postitanud kasutaja Mehhanisaator poolt
            Ära siis usu.
            noh, mitu klassivennat auti oled löönud?

Kommentaar

• Mehhanisaator

Algselt postitanud kasutaja KeRRRt poolt
              noh, mitu klassivennat auti oled löönud?
              Miks ma peaksin oma klassivendasid auti lööma, mine arene.

Kommentaar

• Aadu&co
                linna elu on keeruline
                • Nov 2008
                • 11

Ma ei tea kas seda küll kaluseks pidada, aga laupäeva õhtul(nõks peale kümmet) tahtsid mingid 17 18 aastased jorrid meilt viinad ja õlled käest rabada. Asi lõppes siiski suht õnnelikult mulle 2 pauku vastu pead ja üks rindu. Naise vennale sai kuidagi õnnetult paras kera silma alla. Ja krt kõige vingema kaklus minevikuga sõbral ei juhtunud miskit. Ja õlled viinad jäid ka kenasti alles.
                Nja.

Kommentaar

• Mehhanisaator

Algselt postitanud kasutaja Aadu&co poolt
                  Ma ei tea kas seda küll kaluseks pidada, aga laupäeva õhtul(nõks peale kümmet) tahtsid mingid 17 18 aastased jorrid meilt viinad ja õlled käest rabada. Asi lõppes siiski suht õnnelikult mulle 2 pauku vastu pead ja üks rindu. Naise vennale sai kuidagi õnnetult paras kera silma alla. Ja krt kõige vingema kaklus minevikuga sõbral ei juhtunud miskit. Ja õlled viinad jäid ka kenasti alles.
                  Kas neid oli palju rohkem et ise neile sisse ei pannud?

Kommentaar

• allars
                    Eesti koondislane
                    • Nov 2008
                    • 2131

Algselt postitanud kasutaja Aadu&co poolt
                    Järgmine kord helistage politseisse, las võtavad kinni ning mõne aja pärast peaksid poisid kohtu ees sitsima süüdistatuna röövimise katses.

Kommentaar

• Mehhanisaator

Algselt postitanud kasutaja allarn poolt
                      Järgmine kord helistage politseisse, las võtavad kinni ning mõne aja pärast peaksid poisid kohtu ees sitsima süüdistatuna röövimise katses.
                      MA arvane et selle aja jooksul kui nad menti helistavad saavad nad ise mitu korda löuga võetakse telefon ka ära ja kiired jalad on neil N.ö pahadel poistel ka arvatavasti kui ment läheduses on

Ja muidu kuidas Sa helistad kui Sa samal hetkel löuga saad? Pärast juba mõttetu helistada ju, nad 10 korda sealt ära jõudnud minna.

Kommentaar

• allars
                        Eesti koondislane
                        • Nov 2008
                        • 2131

Algselt postitanud kasutaja Mehhanisaator poolt
                        MA arvane et selle aja jooksul kui nad menti helistavad saavad nad ise mitu korda löuga võetakse telefon ka ära ja kiired jalad on neil N.ö pahadel poistel ka arvatavasti kui ment läheduses on

Ja muidu kuidas Sa helistad kui Sa samal hetkel löuga saad? Pärast juba mõttetu helistada ju, nad 10 korda sealt ära jõudnud minna.
                        No isegi kui on nii hull, siis avaldus tasuks kindlasti teha. Tavaliselt sellised idioodid ei piirdu ainult ühe episoodiga, vaid teevad oma tegusid kuskil veel. Ehk küll kunagi ikka kätte saadakse ja siis saavad kogu sita kaela.

Kommentaar

• Aílton
                          Loner
                          • Mar 2004
                          • 4015

Kusjuures see on hea mõte, olgugi et paljud ei viitsiks jamada. Samas tõmbaks see säänsete tattninade egod pisut allapoole, kui need just mingid tüüpilised Dimad-Juurad(ärge võtke keegi isiklikult, nimetan sellisena kultuuritut gruppi, kes varastamise ja rusikate välgutamiseta elada ei saa ja potensiaalselt meie vanglaid aeg-ajalt täidavad) ei ole.
                          AILTON

Kommentaar

• päkapikk
                            U21
                            • Sep 2004
                            • 1102

Ka kõige kõvemad diimad ja juurad pole enam nii kõvad kui kohe hea lasku vastu hambaid neile virutad.
                            Muidu kaklemist ei poolda,aga mõnikord on see enda turvalisuse seisukohast vajalik.
                            Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

• allars
                              Eesti koondislane
                              • Nov 2008
                              • 2131

No kõige parem variant on see, et paned vastu ja kutsud siis politsei ehk tegutsed neid lüües hädakaitseseisundis ning nende poolt toime pandud röövimise katse eest peavad nad muidugi endiselt vastutust kandma.

Kommentaar

• Aílton
                                Loner
                                • Mar 2004
                                • 4015

No kõige parem variant on see, et paned vastu ja kutsud siis politsei ehk tegutsed neid lüües hädakaitseseisundis ning nende poolt toime pandud röövimise katse eest peavad nad muidugi endiselt vastutust kandma.
                                +kui ise oled sisse saanud,siis oleks võimalik veel keha vigastusete tekitamise eest midagi juurde lisada.
                                AILTON

Kommentaar

Töötlen...