Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma ei tea kas seda küll kaluseks pidada, aga laupäeva õhtul(nõks peale kümmet) tahtsid mingid 17 18 aastased jorrid meilt viinad ja õlled käest rabada. Asi lõppes siiski suht õnnelikult mulle 2 pauku vastu pead ja üks rindu. Naise vennale sai kuidagi õnnetult paras kera silma alla. Ja krt kõige vingema kaklus minevikuga sõbral ei juhtunud miskit. Ja õlled viinad jäid ka kenasti alles.
Ma ei tea kas seda küll kaluseks pidada, aga laupäeva õhtul(nõks peale kümmet) tahtsid mingid 17 18 aastased jorrid meilt viinad ja õlled käest rabada. Asi lõppes siiski suht õnnelikult mulle 2 pauku vastu pead ja üks rindu. Naise vennale sai kuidagi õnnetult paras kera silma alla. Ja krt kõige vingema kaklus minevikuga sõbral ei juhtunud miskit. Ja õlled viinad jäid ka kenasti alles.
Kas neid oli palju rohkem et ise neile sisse ei pannud?
Järgmine kord helistage politseisse, las võtavad kinni ning mõne aja pärast peaksid poisid kohtu ees sitsima süüdistatuna röövimise katses.
Järgmine kord helistage politseisse, las võtavad kinni ning mõne aja pärast peaksid poisid kohtu ees sitsima süüdistatuna röövimise katses.
MA arvane et selle aja jooksul kui nad menti helistavad saavad nad ise mitu korda löuga võetakse telefon ka ära ja kiired jalad on neil N.ö pahadel poistel ka arvatavasti kui ment läheduses on
Ja muidu kuidas Sa helistad kui Sa samal hetkel löuga saad? Pärast juba mõttetu helistada ju, nad 10 korda sealt ära jõudnud minna.
MA arvane et selle aja jooksul kui nad menti helistavad saavad nad ise mitu korda löuga võetakse telefon ka ära ja kiired jalad on neil N.ö pahadel poistel ka arvatavasti kui ment läheduses on
Ja muidu kuidas Sa helistad kui Sa samal hetkel löuga saad? Pärast juba mõttetu helistada ju, nad 10 korda sealt ära jõudnud minna.
No isegi kui on nii hull, siis avaldus tasuks kindlasti teha. Tavaliselt sellised idioodid ei piirdu ainult ühe episoodiga, vaid teevad oma tegusid kuskil veel. Ehk küll kunagi ikka kätte saadakse ja siis saavad kogu sita kaela.
Kusjuures see on hea mõte, olgugi et paljud ei viitsiks jamada. Samas tõmbaks see säänsete tattninade egod pisut allapoole, kui need just mingid tüüpilised Dimad-Juurad(ärge võtke keegi isiklikult, nimetan sellisena kultuuritut gruppi, kes varastamise ja rusikate välgutamiseta elada ei saa ja potensiaalselt meie vanglaid aeg-ajalt täidavad) ei ole.
Ka kõige kõvemad diimad ja juurad pole enam nii kõvad kui kohe hea lasku vastu hambaid neile virutad.
Muidu kaklemist ei poolda,aga mõnikord on see enda turvalisuse seisukohast vajalik.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
No kõige parem variant on see, et paned vastu ja kutsud siis politsei ehk tegutsed neid lüües hädakaitseseisundis ning nende poolt toime pandud röövimise katse eest peavad nad muidugi endiselt vastutust kandma.
No kõige parem variant on see, et paned vastu ja kutsud siis politsei ehk tegutsed neid lüües hädakaitseseisundis ning nende poolt toime pandud röövimise katse eest peavad nad muidugi endiselt vastutust kandma.
+kui ise oled sisse saanud,siis oleks võimalik veel keha vigastusete tekitamise eest midagi juurde lisada.
Kommentaar