Algselt postitas Glasgow Celtic FC

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Seitsmenda klassi lõpuläbu

Collapse

X
- 

tra, harju ära. olen nagu olen. saa üle juba.Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustkui mul seitse klassi haridust oleks siis ma ei julgeks kah midagi kirjutada .
Kommentaar
 - 

sinust on raske üle saada. ja ümberAlgselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitusttra, harju ära. olen nagu olen. saa üle juba.My daddy was a bankrobber
Kommentaar
 - 

Vihjad millegile vä? Kaua laiad, kitun "vanaemale" ära. Ja minu "vanaema" on DevilAlgselt postitas Mmmerka Vaata postitustsinust on raske üle saada. ja ümber

Kommentaar
 - 

Tra, ma olen 8ndas. Sitt lugu, kui kellegile ei meeldi.Algselt postitas #20 Vaata postitustSiin kellegil 7 klassi haridus v ?
No thanks. Oktoobris liiga palju sünnipäevi, ma juba mujale minemas.Algselt postitas JanK Vaata postitustMul on juubel tulemas, 15, Mmerka ja Eliisekas on kutsutud.

Kommentaar
 - 

Tõsi ta on. Aga ma olen kuulnud et lasteaias pidi ka pulli saama nii et ära muretse. Kunagi tekivad kindlasti ka lasteaiatulistamised!Algselt postitas #20 Vaata postitustSiin kellegil 7 klassi haridus v ?
The only sensible way to live in this world is without rules!
 - The Joker.
If you're good at something, never do it for free
 - See above. 
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
 - See above.
Kommentaar
 - 

Kaheksanda klassi haridust sa pole veel omandanudAlgselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustTra, ma olen 8ndas. Sitt lugu, kui kellegile ei meeldi.
.
oled oled tark na

My daddy was a bankrobber
Kommentaar
 - 

ma ei põeks, devil on mu emaAlgselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustVihjad millegile vä? Kaua laiad, kitun "vanaemale" ära. Ja minu "vanaema" on Devil
Kommentaar
 - 

tra, ma tean seda...duh...lihtsalt nagu jah...kui kellegile ei meeldi et ma nii noor, siis sitt lugu.Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustKaheksanda klassi haridust sa pole veel omandanud
oled oled tark na

Kommentaar
 - 

ja enda arust ütlesin väga otse, ei vihjanud millegileAlgselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustVihjad millegile vä? Kaua laiad, kitun "vanaemale" ära. Ja minu "vanaema" on Devil
Kommentaar
 - 

Aga ma pean kuu lõpus...Algselt postitas #20 Vaata postitustKurat Jank, sul minust 1 päev varem sünnipäev. Peame koos!
Kommentaar
 - 

vast mitte. muidu sa oleks mul mingi tädi v midagi sellist. but you're noot.Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustma ei põeks, devil on mu ema
Dev on mu isa, ema, vanaema, vanaisa ja kõike muud, nii et tssss.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar