Algselt postitas Mmmerka
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Seitsmenda klassi lõpuläbu
Collapse
X
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustvast mitte. muidu sa oleks mul mingi tädi v midagi sellist. but you're noot.
Dev on mu isa, ema, vanaema, vanaisa ja kõike muud, nii et tssss.My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustSitt lugu siis.My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustKõva mutt oled siis , anna autogrammi pls? ,.
Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustminu arust on väga positiivne .
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustTahad vää? Saadan postiga vää?
Tra sul viga on? Mingi ühe minu eilse/üleeilse postituse peale selline poleemika. Tra, kade meel vms. Saa üle juba.
rõvedalt kade olen su üle :'D , cutin kodus veene .. sest sind sebiti seitsmenda klassi lõpuläbul , ja minul polnudki seitsmendasklassis läbuMy daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustmarki ikka oskad kirja peale kleepida?: o
rõvedalt kade olen su üle :'D , cutin kodus veene .. sest sind sebiti seitsmenda klassi lõpuläbul , ja minul polnudki seitsmendasklassis läbu
iimou(EMO)...noo sorri nooh...ärme räägi sellest enam? oleme normaalsed edasi...teeme foorumist taas normaalse paiga, kus pole tülisidmis sa arvad?
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustühe eilse?
Luba naerdaMy daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas #20 Vaata postitustHahaha, tüdrukud rahunege maha! Glasgow ära enam vaidle, sa saad owni mmerka käest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustoskan, oskan...ja kui peaks juhtuma, et ei oska, siis kellegilt ikka abi saan
iimou(EMO)...noo sorri nooh...ärme räägi sellest enam? oleme normaalsed edasi...teeme foorumist taas normaalse paiga, kus pole tülisidmis sa arvad?
sinust on raske midagi arvataMy daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustrõve emo olen , nutan selleüle ,et keemias nelja sain ja kõik on nii kobedad ja ma olen nii kole . niuniuniu , laenake žiletti plz.
sinust on raske midagi arvata
Tra, ma olen selline nagu olen, teen mida tahan ja mind ei kõiguta sugugi, mida minust halba arvatakse.
Nii, et palun, olgem normaalsed.
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitusttra ma tegin nalja selle emovärgiga...ja üldse, kõik emod pole sugugi sellised...tean paari sellist ja tegelt nad jumala ägedad inimesed...nii et back off!
Tra, ma olen selline nagu olen, teen mida tahan ja mind ei kõiguta sugugi, mida minust halba arvatakse.
Nii, et palun, olgem normaalsed.
Ilmselt kõigutab küll kui sa siin nii leili lähed minu jutu peale.
Ma olen rohkem kui normaalneMy daddy was a bankrobber
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar