Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Läbustajate TOP10
Collapse
X
-
tänks Vints. Leidsin vea. Mingid teemad on topelt pannud. Ei kujuta ette miks. Kui need maha võtta, siis saan ka 817. -
Kontrolli seda...Kõik teemad kus sul vähemalt 5 posti
Mida hetkel kuulate? Kasper 202
kasutaja kes postitas enne sind... Kasper 105
Mida hetkel vaatate??? Kasper 85
Mida hetkel sööte? Kasper 41
Ma lähen nüüd magama! Kasper 31
Postita oma Ctrl-v Kasper 31
Postita oma Ctrl-v Kasper 31
mida hetkel joote? Kasper 29
Kas kasutaja Saarlane ja LauraM käivad? Kasper 29
Eesti otsib superstaari Kasper 18
offtopic Kasper 13
1000 Kasper 10
mis laul Sind hetkel kummitab? Kasper 9
MSN Messenger na Kasper 8
Kätte jõudnud SUVI! Kasper 8
Lihtsalt mölisemise teema... Kasper 8
Kooli Kooli Kooli Kooli
Kasper 8
Mille peale viimati tõsiselt närvi läksite???? Kasper 7
Maailmalõpp!Kas täna,homme või ülehomme??? Kasper 7
Lumi?! Kasper 7
Läbustajate TOP10 Kasper 6
Uute kasutajate väärarusaamad Kasper 5
Millisest kasutajast on jutt? Kasper 5
Vingumise teema Kasper 5
Mida täna ostsite? Kasper 5
Mida täna ostsite? Kasper 5Leave a comment:
-
Võtan sõnad tagasi, sain enam-vähem sama palju. Pean nüüd ennast käsile võtma ja pingutama hakkama, et eesmärgini jõuda!Leave a comment:
-
Shermann on siin foorumis ju nii lühikese karjääriga mees, et tema läbupostid saab isegi searchi abiga välja arvutada. või no kõigi puhul saab tegelt, vähemalt kuni keegi tonni täis ei saa.
igatahes subjektil on neid 595 hetkel, koos kahe viimasega pärast cannuka tabelit.
(ps. ma loodan, et sa jõudsid enne minu postitust tõesti need 13 lk teemasid ükshaaval näppudel kokku lugeda. now that's life for you.)Leave a comment:
-
aga loe üle. Iga teema taga on link, kus näitab postide arve. 13lk läbu on kokku. igaühes 20 teemat.Leave a comment:
-
Ma pakun, et lisaks kõigele muule see valetab ka sul. Ma ei ole vahepeal nii palju poste läbusse teinud... See on võimatu!Leave a comment:
-
kunn mis kunn. Igatahes kui keegi viitsib omad üle lugeda kõikide teemade peale, siis võib öelda. Ma saaksin nii oma skripti headust kontrollida.Leave a comment:
-
oujee, ma olen kunn. aga noh, valdav osa postitusi on mul "mida hetkel kuulate?" teemas.Leave a comment:
-
Läbukunni skripti beetaverisoon valmis...
"Evu" "891"
"Kasper" "856"
"cannuman" "753"
"Shermann" "599"
"Jasper" "557"
"taku*" "532"
"Tofoa" "512"
"dannar" "477"
"aanvaller" "470"
"Glasgow" "449"
"Mmmerka" "446"
"Devil" "426"
"17" "422"
"Saarlane" "412"
"eston" "386"
"Matchy" "378"
"budulojus" "377"
"smörgåsbord" "366"
"Arks" "346"
"Ch1ller666" "334"
Keegi võib kontrollida kas vastab tõele...Leave a comment:
-
su mõtted on ajaloo prügikastis, nõuan vahetust!!!davai Smörr? Lastel algab koolivaheaeg. Tee enne tabel ära siis sügisel on hea vaadata kellel parim suvi oli...
Ja siinkohal luban, et vähemalt üritan mingit skripti kirjutada (või sunnin kedagi), mis peaks automatiseerima selle postide lugemise..või vähemalt tugevalt lihtsustama. Niiet Smörr tee tabel ära siis ma hakkan koodi lükkama suvel millalgi.
Muidugi usun, et tegelikult on meie modedel või adminnide see info vist kuidagi väga kergesti ka kättesaadav, või ma eksin?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: