Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Läbustajate TOP10
Collapse
X
-
ei tea, ei salvetanud faili ära.
eks see pingerida väheke tendentslik ole, s.t läbusse on pagendatud viimasel ajal aktuaalsed teemad, samas off-topic'u kaugemas ajaloos tolmab hunnikute viisi läbu, mida pole ümber tõstetud. ja nõnda troonivad ka läbutabeli tipus värsked mölarüütlid.
muidugi võiks teha statistikat läbu JA off-topic'u kohta ..Leave a comment:
-
-
ma ka ei ole uhke kui keset tööpäeva sital käin, aga vähemalt ei pasanda keset kontori
Leave a comment:
-
-
läbul ei peagi ju jalgpalliga pistmist olema. See et inmesed oma "läbu" või õigemini jagpallivälise jutu läbusse postitavad on ju täiesti normaalne. Selle jaoks ju Off topic/Läbu ongiLeave a comment:
-
Mind ei tohi arvestada, kuna ma olen liiga ebaaktiivne ja tagasihoidlik, et tõsistel jalkuteemadel sõna võtta.
Leave a comment:
-
Tõeline traagika. Samas üks postitus tuleb nüüd juurde ka veel.
Mul ei ole probleemi läbusse postitamise või siin isegi teemade tegemise suhtes. Ajuti kerkib esile mõni tore mõte, mis ehk pikemat arutelu ei vaja ja seetõttu sobib läbusse.
Neist aga, kes jalgpallist miskit ei pea ja ainult läbustamisega tegelevad, ma hästi ei arva. Selliste foorumlaste koht pole siin.Leave a comment:
-
-
-
lihtsat viisi polegi -- võtsin liikmete nimekirja ette, järjestasin postituste arvu järgi, toksisin kasutajanimed järjest otsingusse ja vaatasin, palju postitusi läbus on. esimesed 20 lk sai vist kõik läbi vaadatud, edasi otsisin ainult neid, kes läbus silma jäänud. protsendid arvutas excel.
jah, mul on elu vaja.Leave a comment:
-
Kuni läbu postituste arv ei ületa lemmikklubi teemasse tehtud postituste arvu, siis pole asi veel nii masendav..Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: