Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mida soovitad telerist vaadata?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
    ööinimeste teleprogramm on nii kohutav, väga palju telejazzi ja seda lolli tervitus ja kiimakottide mula.
    Kunagi paar aastat tagasi oli hea. Näidati Bad Girls'e Praegu kahjuks on nutune see asi jah.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Neljapäeviti näitab vist endine taska projekt The Shieldi "uut" hooaega. Eks sarja austajad juba teatud tuntud kohtadest ühe uue sajandi parima politseseriaali lõpuni vaadanud, kuid kes mitte, siis soovitan. Üks väheseid pikemaealisi seriaale, mille hooajad ühtlaselt head. Samuti, lõpetati õigel ajal mitte ei tehtud salatoimikuid...
      "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
        Kunagi paar aastat tagasi oli hea. Näidati Bad Girls'e Praegu kahjuks on nutune see asi jah.
        Sellise grammatika ja ortograafia eest annaks su eesti keele õpetaja sulle hea meelega käega mööda kaali

Ja tore, et oma allkirjas kasutad minu texti.Tutvustad minu eest F.Tottit kogu foorumile, eks tasuta reklaam praeguse majanduskriisi ajal on igati teretulnud!

Selles osas nõustun sinuga Tofoa, et kaks ja pool meest on minu arust ka täiesti keskpärane sari..näiteks sellise hitiga nagu Tuvikesed ei anna aspull võrrelda.
        Olen vist 2 korda vaadanud ja kas siis mul pole huumorisoont või tõesti tüüpiline komöödia sari.Muidugi eks ole seal samuti oma pärleid sees, kuid sellegi matab enda alla see rõve naer mida peale lastakse- kus inimesed peaksid naerma.

Muidu Prügikala sari millest eelnevalt siin rääkisin, jookseb praegu ETV-s kordusena neljapäeviti 21.30 ,3-as osa läheb siis käiku sellel nädalal.Kellel aega ja mahti võiks vaadata
        Muidugi 2 esimest osa olid väikene sissejuhatus ka, et sitt kui need vaatamata jäid.
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust

Selles osas nõustun sinuga Tofoa, et kaks ja pool meest on minu arust ka täiesti keskpärane sari..näiteks sellise hitiga nagu Tuvikesed ei anna aspull võrrelda.
          Olen vist 2 korda vaadanud ja kas siis mul pole huumorisoont või tõesti tüüpiline komöödia sari.Muidugi eks ole seal samuti oma pärleid sees, kuid sellegi matab enda alla see rõve naer mida peale lastakse- kus inimesed peaksid naerma.
          see naer ongi sinusuguste jaoks sinna pandud

Kommentaar

No öelge mulle komöödiasari, kus ei lastaks seda naeru?

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
              Täitsa perses vennad olete ikka!!!
              Mu arust ikka üks paremaid sarju. Mina muidugi telekast ei vaata seda. Arvutist palju parem vaadata. Igal õhtul enne magamajäämist vaatan paar osa. Hetkel hakkan lõpetama neljandat hooaega.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kaks ja pool meest ning Kuumad seitsmekümnendad koos PB-ga on parimad sarjad üldse! Mis sest, et kaks neist juba omadega läbi on...
                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                Algselt postitas taku*
                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                  Kaks ja pool meest ning Kuumad seitsmekümnendad koos PB-ga on parimad sarjad üldse! Mis sest, et kaks neist juba omadega läbi on...
                  lisa siia juurde Sõbrad/Joey, House ja Californication

Kommentaar

Aga tuvikestele on ikka siiamaani midagi raske midagi vastu panna.
                    Nja.

Kommentaar

Algselt postitas rixxer Vaata postitust
                      Neljapäeviti näitab vist endine taska projekt The Shieldi "uut" hooaega. Eks sarja austajad juba teatud tuntud kohtadest ühe uue sajandi parima politseseriaali lõpuni vaadanud, kuid kes mitte, siis soovitan. Üks väheseid pikemaealisi seriaale, mille hooajad ühtlaselt head. Samuti, lõpetati õigel ajal mitte ei tehtud salatoimikuid...
                      kas "the shield" mitte ei ole teisipäeviti ?

Kommentaar

Kunagi oli selline tore sari nagu ´´Kolmas Kivi Päikeses´´

Kommentaar

"..Päikesest", kusjuures alles hiljuti nägin seda kusagil - tv6 vist? Omal ajal vaatasin seda päris huviga.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
                            No öelge mulle komöödiasari, kus ei lastaks seda naeru?
                            "Scrubs", mida Eesti kanalid näitasid vaid 2-3 hooaega.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                              "Scrubs", mida Eesti kanalid näitasid vaid 2-3 hooaega.
                              No see ei ole selline situatsiooni komöödiasari ka...või no, kuidas ma nüüd seletan...kaamerpilt on erinev või noh, kui vaadata ja võrrelda, siis on erinevus näha.

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                                "..Päikesest", kusjuures alles hiljuti nägin seda kusagil - tv6 vist? Omal ajal vaatasin seda päris huviga.
                                Kolmas kivi Päikesest. See on jah klass. Algas alles uuesti ja ma olen üpris religiooselt vaadanud seda. Ja need esimesed osad ongi kõige naljakamad, kui nad alles avastavad planeeti. Dicki karakter on geniaalne.

Kommentaar

Working...
                                X