Kolmas kivi Päikesest ja Family guy ikka väga lahedad... Kunagi näitas ka sellist lahedat sarja nagu Minu nimi on Earl. Kuumad seitsmekümnendad on mul 10 korda läbi vaadatud, kõik osad olemas.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mida soovitad telerist vaadata?
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustKolmas kivi Päikesest. See on jah klass. Algas alles uuesti ja ma olen üpris religiooselt vaadanud seda. Ja need esimesed osad ongi kõige naljakamad, kui nad alles avastavad planeeti. Dicki karakter on geniaalne.
Tuvikesed ikka fenomenaalne sari. Kunagi tehnikumi ajal oli ikka tõeline hitt ja ega praegugi ei kipu kanalit vahetama kui peale juhtun.
Pole sellesse teemasse väga süüvinud ja tea kas sellest ka siin juttu on olnud kuid Dexter on väga hea sari.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustNo see ei ole selline situatsiooni komöödiasari ka...või no, kuidas ma nüüd seletan...kaamerpilt on erinev või noh, kui vaadata ja võrrelda, siis on erinevus näha.
Minule "Scrubs" ehk siis "Kollanokad" läksid vaat ,et rohkemgi peale, kui 2 ja pool meest või Sõbrad. Aga ega Eestis mingeid häid sarju ju ei nädata... ja kui ,siis korraliku hilinemisega.
Parem on ju Maamees otsib naist või Tõehetke sarnast paska näidata.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkeegi jacko tseremooniat ei soovitanudki vaadata?
Kommentaar
-
Algselt postitas 666egert Vaata postitustvaadake simpsoneid
homeril on hea elufilosoofia
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar