Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kelle poolt hääletad europarlamendi valimistel?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas elx Vaata postitust
    See tuletab meelde, kuidas ise üks kord oma asutuse jõulupeole läksin.. sai veidi majaga eksitud.. igal juhul kui olin väliriided ära andnud, tervitusnaps näpu vahel ning sisenesin peosaali (ise endaga aru pdiades, kas tõesti on nii palju võõrast rahvast kutsutud, et enda inimesigi enam tähele ei pane), siis nägin projektoriga seina peal, et tegemist mingi teise teemaga hoopis.. noh.. mis siis ikka - vaatasin korra laua peal oleva hea-parema poole (kuid ei puutunud) lõpetasin oma tervitusnapsu, astusin garderoobist läbi ning lahkusin.

Sedasi võttes on linna peal pidevalt mingid konverentsid ja asjad, kus mingit kutset ei küsita - paned vaid ilusad riided selga ning astud sisse, muidugi pakun, et enamasti pole nad nii toredad üritused nagu Keski valimispeod.
    mhmh ja pärast saad veel vaadata kuskilt veebiportaalide fotogaleriidest, kuda sa vahid suu ammuli erich kriegeri kontserdit.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
      Mina kräshisin küll niisama sisse, samas olid mul nagu igal pool ikka paar tuttavat nägu ees. ja pressikaart igaks juhuks taskus, aga seda polnd vaja vehkida.
      Oled Savisaarega juba ära leppinud?

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
        Oled Savisaarega juba ära leppinud?
        Tema mulle tere ei öelnud.

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
          Tarand tegi puhta töö, super .
          Ja millise fraktsiooni teie lemmik nüüd valiski?
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Ja millise fraktsiooni teie lemmik nüüd valiski?
            huu keers.

Kommentaar

Working...
            X