Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kelle poolt hääletad europarlamendi valimistel?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Reformierakond ofkoors!

Kommentaar

reform saab minu hääle
      Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

vähemalt pooled külalised tänases valimisstuudios olid ikka sulaklounid. vähemalt.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

oijah. see oli ikka tsirkus, kohati tekkis tunne, et millest te inimesed räägite?! helme, tarand ja see libertas(või mis ta oligi) vanamees olid enamvähem mõistuse juures, teised ikka kaugel sellest. vene tädist ei saanud midagi aru ja tema ka ei saanud, üks vanem mees põllumeeste kogust ei olnud aru saanud kas ta läheb metsavennaks või europarlamenti, no klenski..., see teine vene härrasmees oli kohati isegi asine,kristlik demokraat oli jabur nagu ikka ja vunts või kes seal oli, sellest ma ei saanud üldse aru kas ta tegi nalja või mida. no see lõppakord kus kõigile anti minut rääkida see oli klassika. ma ei saanud aru kas klenski ähvardas, et kui teda ei valita teevad vene mingi eesti sisese poliitjõu? või lubas ta seda? ei tea....

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
            Reformierakond ofkoors!
            Uskumatult rumal inimene oled Silver.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust

Jään ikkagi Klenski juurde!
              nüüd tuleb Ballack ja tapab su ära
              Algselt postitas Iceman
              Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
                nüüd tuleb Ballack ja tapab su ära

Vaevalt ta ca 20 000 km minu pärast maha viitsib sõita. Pigem ootab ta aasta või poolteist kuni ma tagasi tulen.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

sotsid > rohelised > irl

tarand on siiski valikus esimene!

Kommentaar

Kõik kes Tarandit tahavad valida, siis võiks lugeda Mihkel Muti artiklit...

Üpriski suur tõenäosus on, et üksikkandidaadina EP saanuna astutakse siiski mõnesse sealsesse fraktsiooni ja seega määratletakse ennast ka sisepoliitiliselt. Klenski ja Tarandi puhul on kõige suurem tõenäosus saada EP just üksikkandidaadina. Kui juba sees, küll siis kohalike parteide värbajad ukse taha järjekorda võtavad kenasti ja ka ära värbavad.

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                      Üpriski suur tõenäosus on, et üksikkandidaadina EP saanuna astutakse siiski mõnesse sealsesse fraktsiooni ja seega määratletakse ennast ka sisepoliitiliselt. Klenski ja Tarandi puhul on kõige suurem tõenäosus saada EP just üksikkandidaadina. Kui juba sees, küll siis kohalike parteide värbajad ukse taha järjekorda võtavad kenasti ja ka ära värbavad.
                      No on seal teatavasti ka need, kes kuhugi ei kuulu ja kellest midagi ei sõltu: http://en.wikipedia.org/wiki/Non-Inscrits
                      Eks need meie üksikkandidaadid sobivad seal Rootsi piraatide ja teiste sarnaste tegelastega kenasti asju ajama.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kaks halba varianti igal juhul...

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                        No on seal teatavasti ka need, kes kuhugi ei kuulu ja kellest midagi ei sõltu: http://en.wikipedia.org/wiki/Non-Inscrits
                        Eks need meie üksikkandidaadid sobivad seal Rootsi piraatide ja teiste sarnaste tegelastega kenasti asju ajama.

Kommentaar

Testi järgi ERL->Rohelised->IRL, tegelikult Ojulandile napsupartner. Lihtsalt kiusu pärast, et suurtele parteidele jääks väiksemad häälteprotsendid.
                          Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

Algselt postitas wal Vaata postitust
                            Testi järgi ERL->Rohelised->IRL, tegelikult Ojulandile napsupartner. Lihtsalt kiusu pärast, et suurtele parteidele jääks väiksemad häälteprotsendid.

Kiusu pärast oleksid siis pidanud valima Klenski. Nagu mina seda tegin.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Kiusu pärast oleksid siis pidanud valima Klenski. Nagu mina seda tegin.
                              ma pakun et hr.Klenski saab kokku mingi 127 häält vaid aga ise valin kas sotside või tarandi.

Keskerakonda ei vali ma ka siis kui nad peale maksaksid
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                ma pakun et hr.Klenski saab kokku mingi 127 häält vaid aga ise valin kas sotside või tarandi.
                                Korruta 127 100 ga, siis peaksid saama reaalse häälte arvu.
                                127 on selgelt vähe pakutud.

Kommentaar

Working...
                                X