Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
WTP hiphopiteema
Collapse
X
-
Ma ei saanud mitte midagi aru. Deemonist vaevatud noormees. count sul on ju ka ilusam pool."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustSuur Papa - Grammilinn , emm pee kolm anyone?
Algselt postitas Scarhead Vaata postitustPer!e see papa kräpp
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustsaada parem mulle raha ja ma saadan sulle päris plaadi. toetades omasid.
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustMõte on ju tore, aga mulle on see plaadiostmien kudiagi võõras ja harjumatu tegevus. Olen lihtsalt nii vanakool , et harjunud kassette maha lindistama või siis ostma või kui see aeg sai läbi olid juba Napsterid olemas. Ehk siis saada parem kassetti ja kuulan/lindistan seda. Miski ei biidi mõnusat kassetti krabinat muusika taustaks.
mudu:
PÄRNU! Suur Papa Grammilinn käsimüük on täna 16.00-ca 17.30 PÄRNU HOTELLI ees purskkaevude juures, pargis.
https://www.facebook.com/SuurPapa/posts/571715912868237
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusttra, läksin oma ümberlindistatud Kuhnja homofoobi otsima ja kassetid kadunud. count, can you hook a brother up? (tra, tegelt mul pole makki ka enam ... )FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustKassett on ka kuskil olemas, aga võin pakkuda ka kvaliteetset (kassetti krabinaga) emm pee kolm pakketti kuskile ülesse?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar