Väga hea feel on. Raadiost esmakordselt kuuldes mõtlesin, et vau, P-T on üle pika aja paremuse poole läinud.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
WTP hiphopiteema
Collapse
X
-
Väga hea feel on. Raadiost esmakordselt kuuldes mõtlesin, et vau, P-T on üle pika aja paremuse poole läinud. -
Uus Drake on kohati väga hea, eelmine siiski parem, aga häid palasid on küllalt.Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Kommentaar
-
täiesti jube laul see eelmine, kohutav lüürika. video eest võib veel koolipoisi kolme ära anda..
Ise kuulan Jay-Z'd praegu (eelkõige albumit Reasonable Doubt) Dead prezidents on ikka kuradi hea lugu!"Ainult Ghana koondise mängijad on mustanahalised, ülejäänud on neegrid"Kommentaar
-
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Essence - Fighting Time
Hoiatan ette ära, et tegu tundmatu, ülemaailmselt ilmselt mõnetuhandelist fännipunti omava usa tsikiga. Aga see, mis mikrisse kõlab, on igati pädev. Kellele istub, võib lingi alt ülejäänud albumi (Unseasonable Spring) ka välja tuhnida. Minu jaoks, nagu ikka nende tundmatute sõnavõluritega, jäid kohati taustad vähe igavateks. Aga maitseid on erinevaid. Uuritagu.
Ja eminemi biidid on halvad. Ja kiire räpp ka.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar