Algselt postitas Mehhanisaator
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Peded laupäeval Tallinnas
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Kasper Vaata postitustSest sa oled seda rääkinud ja vaevalt, et peded võistluskunste õpivad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustNäita mulle seda posti kus ma olen üteld et ma/me endast nõrgemaid peksame!KEs teab
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas dannar Vaata postitustSee on ju tegelikult puht loogiline. Kui sa peksaksid endast tugevamat, siis sa oleks vapsee 24/7 ju koomas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustNo aga kui nad tulevad 2100 kesti siia pedereerima ja ma ei tea mida tegema.
hoboThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSmörr ütles kõik ära. Sa lihtsalt kardad, et 2100 inimest võivad Sinu orientatsiooni muuta. Tule kapist välja.
hobo
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustTe olete lihtsalt argpüksid, kardate vastu hakata mingidele pededele, istute kodus ja mõtlete et peded on vastikud. Aga et teha neile midagi või kasvõi näidata vastu meelt ja mitte tahtmist neid siia ühiskonda. Varsti imestate kui on homoabiellud ja muu selline pask!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustTe olete lihtsalt argpüksid, kardate vastu hakata mingidele pededele, istute kodus ja mõtlete et peded on vastikud. Aga et teha neile midagi või kasvõi näidata vastu meelt ja mitte tahtmist neid siia ühiskonda. Varsti imestate kui on homoabiellud ja muu selline pask!
Kommentaar
-
Algselt postitas cáñamo Vaata postitustMa arvan et ta on selline mees keda üksgi naine ei taha ja siis hakkab pedesi süüdistama sest nood mõjutavad kõik naised lesbodeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustLuureandmed ütlevad, et mõni ikka tahab.
Kommentaar
-
Algselt postitas cáñamo Vaata postitustMõni kellele makstakse
Kommentaar
-
läheb kole teemast mööda. See kes ja kui palju naisi saab ei ole pedede peksmisega väga seotud.
Niiet tagasi teemasse? Kes veel vihkab/armastab piidreid?
Kas nad abielluda peaksid saama?
Aga lapsendada?
Aga ühissaunades käimist ei peaks ära keelama, või no üleüldse nad ära märgistama nii et kõigile selgelt näha oleks???
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas cáñamo Vaata postitustMa arvan et ta on selline mees keda üksgi naine ei taha ja siis hakkab pedesi süüdistama sest nood mõjutavad kõik naised lesbodeks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar