Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Peded laupäeval Tallinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Miks Sa arvad et me/ma endast nõrgeimaid peksan???
    Sest sa oled seda rääkinud ja vaevalt, et peded võistluskunste õpivad.
    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
    Algselt postitas taku*
    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
      Sest sa oled seda rääkinud ja vaevalt, et peded võistluskunste õpivad.
      Näita mulle seda posti kus ma olen üteld et ma/me endast nõrgemaid peksame!KEs teab

Kommentaar

Näita mulle seda posti kus ma olen üteld et ma/me endast nõrgemaid peksame!KEs teab
        See on ju tegelikult puht loogiline. Kui sa peksaksid endast tugevamat, siis sa oleks vapsee 24/7 ju koomas.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
          See on ju tegelikult puht loogiline. Kui sa peksaksid endast tugevamat, siis sa oleks vapsee 24/7 ju koomas.
          Ma pole kunagi kakeld endast nooremaga või väiksemaga ja mille muu järgi seda nõrkust veel vaadata saab??? Kas siis ntks. 18.aastane kickpoksija peaks olema minust nõrgem ei usu!

Kommentaar

No aga kui nad tulevad 2100 kesti siia pedereerima ja ma ei tea mida tegema.
            Smörr ütles kõik ära. Sa lihtsalt kardad, et 2100 inimest võivad Sinu orientatsiooni muuta. Tule kapist välja.

hobo
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
              Smörr ütles kõik ära. Sa lihtsalt kardad, et 2100 inimest võivad Sinu orientatsiooni muuta. Tule kapist välja.

hobo
              Te olete lihtsalt argpüksid, kardate vastu hakata mingidele pededele, istute kodus ja mõtlete et peded on vastikud. Aga et teha neile midagi või kasvõi näidata vastu meelt ja mitte tahtmist neid siia ühiskonda. Varsti imestate kui on homoabiellud ja muu selline pask!

Kommentaar

no las olla need homoabielud ja miks ma peaks mingeid võõraid inimesi nende kiiksu pärast vihkama. elu on liiga lühike, et mõelda päevast päeva, kuda ma mingeid tundmatuid inimesi vihkan.

Kommentaar

Te olete lihtsalt argpüksid, kardate vastu hakata mingidele pededele, istute kodus ja mõtlete et peded on vastikud. Aga et teha neile midagi või kasvõi näidata vastu meelt ja mitte tahtmist neid siia ühiskonda. Varsti imestate kui on homoabiellud ja muu selline pask!
                  täpselt, kümnesse. Tabasid poindi ära

Kommentaar

Oma vastumeelsust näidatakse kolkimisega? Mulle ka ei meeldi omasooiharad, aga ega sellepärast ei hakka ma neid peksma. Tundub, et sa oled selline tüüp, kes näiteks siis, kui naine tänitama hakkab, tõmbab talle vastu vahtimist.

Kommentaar

Ma arvan et ta on selline mees keda üksgi naine ei taha ja siis hakkab pedesi süüdistama sest nood mõjutavad kõik naised lesbodeks.

Kommentaar

Algselt postitas cáñamo Vaata postitust
                        Ma arvan et ta on selline mees keda üksgi naine ei taha ja siis hakkab pedesi süüdistama sest nood mõjutavad kõik naised lesbodeks.
                        Luureandmed ütlevad, et mõni ikka tahab.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                          Luureandmed ütlevad, et mõni ikka tahab.
                          Mõni kellele makstakse

Kommentaar

Mõni kellele makstakse
                            Seda sa pead nüüd Mehhanisaatori käest küsima.

Kommentaar

läheb kole teemast mööda. See kes ja kui palju naisi saab ei ole pedede peksmisega väga seotud.

Niiet tagasi teemasse? Kes veel vihkab/armastab piidreid?
                              Kas nad abielluda peaksid saama?
                              Aga lapsendada?
                              Aga ühissaunades käimist ei peaks ära keelama, või no üleüldse nad ära märgistama nii et kõigile selgelt näha oleks???

Kommentaar

Ole vait, Sa ajad nii mõttetult lolli iba!

Kommentaar

Working...
                                X