Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Peded laupäeval Tallinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    See mis nad pimedas teevad on pohhui aga see mis nad tänaval teevad ja kui neid palju on kas sulle meeldib vaatata kuidas minigd mehed ila panevad? Mehed üksteisel kätt persepeal hoiavad? Korraldavad tihti oma paraade ja kogunemisi see on ikka väga haige tegelt. Usu mind see käib pinda!
    Keegi käseb sul seal läheduses viibida või seda pealt vaadata? Ilmselt pole sa ühtegi näinud ning veel küsiks, mismoodi see sind häirib, mida see sinus muudab, kui sa neid isikuid näed?

Kommentaar

See mis nad pimedas teevad on pohhui aga see mis nad tänaval teevad ja kui neid palju on kas sulle meeldib vaatata kuidas minigd mehed ila panevad? Mehed üksteisel kätt persepeal hoiavad? Korraldavad tihti oma paraade ja kogunemisi see on ikka väga haige tegelt. Usu mind see käib pinda!
      Sa pole vist kuulnud sellist sõna nagu 'sallivus'. Tüüpiline nats. Sieg Heil!

Kommentaar

Oot tännnu su arust peaksid olema kõik inimesed samasugused (sinusugused) ? Krt päriselt ära tule siia foorumisse enam mölisema.

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
          Keegi käseb sul seal läheduses viibida või seda pealt vaadata? Ilmselt pole sa ühtegi näinud ning veel küsiks, mismoodi see sind häirib, mida see sinus muudab, kui sa neid isikuid näed?
          See on ju nii facking rõve:S

Kommentaar

Algselt postitas cáñamo Vaata postitust
            Oot tännnu su arust peaksid olema kõik inimesed samasugused (sinusugused) ? Krt päriselt ära tule siia foorumisse enam mölisema.
            Ei peaks! Kust sa seda võtad??? keegi pole käskinud sul minu poste lugeda ega siia teemase ei käsi sul ka keegi tulla nii et OLE VAIT!

Kommentaar

Ei peaks! Kust sa seda võtad??? keegi pole käskinud sul minu poste lugeda ega siia teemase ei käsi sul ka keegi tulla nii et OLE VAIT!
              Tra peaks ju olema kõik su arust heterod. Heil tännnu !

Kommentaar

Vot, vot, kui sa nii kirjutad, siis ehk käituksid ise ka vastavalt oma sõnadele. Keegi ei käse sul homosid vaatama minna ning nende tegemistega end kursis hoida, nii et ole nende peksmise koha pealt ka rahulikult vait.

Kommentaar

Ma juba enne küsisin. Suur kamp juba koos on? Sina, Milanista, Kalev Rebane?

Kommentaar

Tännnu ju poksija, võtab üksi kõik peded peale.

Kommentaar

Ma oleks hullult rõõmus, kui mõni homo Mehhanisaatori paika paneks.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                        Ma juba enne küsisin. Suur kamp juba koos on? Sina, Milanista, Kalev Rebane?
                        Kui kõik sõbrad tulevad siis u. 20-30 plus Sauelt tahab tulla sõber kambaga ja ma arvan et me pole ainsad, mingig skinid ka ikka on seal ma pakun!

Kommentaar

Kahju kohe, et sa oled oma rumalusega niipaljusid inimesi nakatanud.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                            Kahju kohe, et sa oled oma rumalusega niipaljusid inimesi nakatanud.
                            Aga äkki nemad nakatasid mind?!

Kommentaar

Kui kõik sõbrad tulevad siis u. 20-30 plus Sauelt tahab tulla sõber kambaga ja ma arvan et me pole ainsad, mingig skinid ka ikka on seal ma pakun!
                              Oi, millised ajukääbikud te olete. Lugedes su eelnevaid postitusi kirjutasid sa, et sulle ei istu see homovärk, sulle ei meeldi seda vaadata. No mis kuradi pärast te sinna seda vaatama siis ronite? Sa tõesti aru ei saa, kui idiootne selline tegevus on?

Kommentaar

Nad kapihomod kõik tegelt

Kommentaar

Working...
                                X