ManU fänne oleks lihtsam valida, selles suhtes küll.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Parim AS Roma fänn 2009
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Ma valiks küll iseennast, kuna surmkindlalt kõige kauem olnud REAALSES elus AS Roma lipukandja. Siin foorumis pigem tõesti mingid uuema kooli poisid, kes pole Aldair-istki kuulnud
Niiet ebaaus on minu postituste vähesuse tõttu mind välja jätta!
aaa ja naised saunas rääkisid, et "mmmerka" "sõber" cannu pidi homo olema :O???FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Rainer , ära räägi nii, see et Barca täna kobadega 2:1 võitis ei anan sul veel õigust õhku täis minna. Aastal 2045 (kui Sensi ära sureb) on ka meil võimalik võita tiitleid eksju!Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustvalik on kesine ja üsna sittFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
converting Mmmerka to As Roma .... 1% complete...Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustKuule tiburullikene rahune maha nüüd eksju.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
kes sa oled?Algselt postitas count Vaata postitustRainer , ära räägi nii, see et Barca täna kobadega 2:1 võitis ei anan sul veel õigust õhku täis minna. Aastal 2045 (kui Sensi ära sureb) on ka meil võimalik võita tiitleid eksju!
hääl cannumanile ei läinudAlgselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Sa oled nii tuntud tüüp siin foorumis juAlgselt postitas WeThePeople Vaata postitustkes sa oled?
hääl cannumanile ei läinud
Ma olen surmani ROMA
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Esmalt tahan tänada kõiki kes minu poolt hääletasid ja seda tulevikus teevad!
Teiseks tahan tänada Tofoat , kes on minu häältepüüdmiseks teinud lugematul hulgal lobitööd ja vaevunud minu nimel oma reklaampinda kulutama, see on midagi mida ei saa sõnades mõõta, see oleks sama kui hakata tollipulga ja sirkliga oma "väikevenda" mõõtma
Tore on näha, et kuskilt mudasest maapõuest on välja karanud vanad palsameeritud Roma fännide korjusedAlgselt postitas count Vaata postitustMa valiks küll iseennast, kuna surmkindlalt kõige kauem olnud REAALSES elus AS Roma lipukandja. Siin foorumis pigem tõesti mingid uuema kooli poisid, kes pole Aldair-istki kuulnud . Niiet ebaaus on minu postituste vähesuse tõttu mind välja jätta!
aaa ja naised saunas rääkisid, et "mmmerka" "sõber" cannu pidi homo olema :O???
Esimest korda näen sind Count ja sa oled siin tige nagu moosipurgi juurest ära aetud herilane.Miks sa arvad, et uued Roma fännid nüüd kuidagi lollimad-kehvemad või hapumad on nagu varakult nopitud mammud, mida vanaema väsinud magu seeditud ei saa ja temal kõrvetisi tekitab?
Rääkides endast siis tõesti kunagi iidsel ajal, kui puugid veel mürgised polnud siis mul polnud internetti ja taevakanaleid, kust saaks ennast kursis hoida Roma tööde ja tegemistega.Küll aga jäi mulle hästi meelde 2000 EM-ilt õlipats nimega Francesco Totti, kes hakkas mulle kohe esimesest silmapilgust meeldima
. Nii ma siis hakkasin ootama üht suurturniiri teise järel, kuid Totti hakkas mulle üha järjest pettumusi valmistama, siis hakkasin sõpradelt uurima kus klubis ta mängib ja mis liigaga on tegemist jne.Sain infot , et tegemist on Roma nimelise hundipiima karjaga.Õnnestus näha mõningaid mänge ja viia ennast kurssi Tiimi tegemistesse minimaalselt-mõningad mängijad.Edaspidi käisin üsna sageli ühe tuttava juures vanasid Fifasid pelamas, kus leidsin esimese armastuse selle mängu vastu- tegin siis nö. esimesed sammud palja perse ja ilma papudeta kasteheinase rohu sees, teadmata kas seal sõpru ussikesi ka vingerdab, et oma karvane ludisev keel mulle persse torgata.Siis oli mul kunagi üks jõukam sõber , kes sai juba esimeste telfudega surfata läbi wap GPRSi telefoni nö.internet keskkonnas.Iga nädala alguses sai uuritud läbi selle , mis tulemused olid ja vist isegi seda, kes väravad lõid.Sellele järgnes see, et sai ka koju esimene raali taoline liimipurk meelitatud.Internetti mul alguses paraku polnud. Seega sai sõprade käest hakatud mängu nimega FIFA laenama, see kinnistas mind kõvasti AS Roma juurde ja sain aru, et olen leidnud oma juured.Seda pelades aasta aastalt teda uuemate fifadega väljavahetades sain regulaarse ülevaate koosseisudest ja mängijatest.Edasine oli juba interneti ja arvutiajastu võidukäik, mis tõi mulle koju kätte netistreami , viki-peedid ja esimese tõsisema jalkulehe goal.com eelkäija www.soccerage.com .(vist oli)
Esimene tõsisem nö kodufänni hooaeg oligi ehk see 2008/2009 , mil jälgisin enamikke uudiseid ja viisin kurssi ennast killukese ajalooga ja jälgisin läbi netistreamide enamikke mänge ja seadsin üles suured ootused, kuna eelnevalt oli Roma teinud vapustava hooaja serie a-s jäädes napilt ilma tiitlist ja olukorrale puhus üles paukmaisi see, et nad võtsid järjestikku kaks Cupi võitu ja lisaks ühe Supercupi.Seega ehk olengi vähe muserdunud, et esimene tõsine season millesse olen sisseelanud ja toonud kohe niipalju pettumusi lisaks veel transfer periood jne.
Nuh Aldairiga ikka olen kursis, et tegemist oli legendaarse keskkaitsega, kelle auks pühendati number 6, mida enam kasutusele ei võeta.Esines Roma värvides 1990-2003 ja vist töötab ka hetkel klubi juures edasi...
Aga selline see minu lugu oli väikesest poisipõnnist, kelle pasaseid mähkmeid tuli iga minuti tagant vahetada kuni selleni , kui minust sai truu roma fänn, valmisküpsemiseni kuniks hakkasid möllama metslooma instinktid nagu härra dannaril enneagsed seemnepursked
Üldiselt suhtun kõikidesse Roma fännidesse suure sümpaatiaga, kui just minu kallal ei nokita nagu noored hüääni kutsikad värske-verise liha kallal.
Loodetavasti roma fännide puhul ei kehti kirjutamata reegel, et "roma fännide parim toit on teine roma fänn".sigpic
Kommentaar
-
Kusjuures võiks tõmmata paralleelselt käima väikese annetus alias jõulutunneli roma nimel.See oleks siis selleks, et toetada Roma klubi nende võlgades ja aidata vähe transfer fundi suurendada, kuna hetke MASU ajal on kõik abipakikesed teretulnud.Oleks tore, kui Sensi saaks omale vähemalt juustu või lastevorsti saia-leiva pääle.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKuna AS Roma on kogunud palju uusi liikmeid viimase aastaga enda kogudusse, siis võiks valida ka kõige parema, lahedama, vingema, toredama, humoorikama ja lõbusama fänni.
Ülejäänud rahaga võiks avada Roma jesuiitide koguduse majakese kuskil, kus kõik Roma fännid saaksid korra nädalas kokku ja palvetaksid klubi hea käekäigu nimel ja lisaks selle nimel,et Sensi troonilt kukutataks
Jagataks püha leiba ja ringikondaksid suurte tissidega milfnunnad...
Suure harmoonia korral võiks seal käima tõmmata Anu Saagimi kirikupeod
Kui meie väikesel sõsarklubil Laziol on oma peakontor juba härra UUU naaskli najal seismas, siis miks ei võiks meil olla oma väikest patupesa
sigpic
Kommentaar
-
Sitt kampaania sul. Arvestades, et foorumis on suur gei-kogukond, tõid sa mulle hunnikus hääli juurde. Muidugi Mehhaka käest võin aluseltult turpi saada aga see selleks.Algselt postitas count Vaata postitustaaa ja naised saunas rääkisid, et "mmmerka" "sõber" cannu pidi homo olema :O???
Ja no Mmmerka AS Roma logoga, WTF? Ei tea kas peaksin ilusa žestina nii pool päeva Tammeka logoga ringi tõmblema?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar