Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Parim AS Roma fänn 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Krt. F.Totti peaks kohe sületäie hääli saama selle pika kirjandi eest Ma viitsisin sellliseid analüüse kirjutada MM-i ajal, kui kõik hakkavad järsku Itaaliat vihkama, kummaline, see juhtub nagu iga 2 aasta tagant, kas siis Em v MM , kõik Brasiilia "peded" jms. kujud ilmuvad ei tea kuskohas välja ja räägivad miks Itaallased on "makaronid" ja siis ma pean igakord seletama miks nad seda ei ole. Aga ega aru ikak ei saada, niiet vahet ju vist pole. Ja Roma fännid ei söö teisi Roma fänne, see poleks ilus, isegi kriisi ajal nagu praegu poleks ilus. Mina isiklikult söön lõunaks Premiership naiskondasid (Manu, Liverpool, Arsenal). Ja oi kui hästi see toidab! Eriti nende raevunud "fännitarid" höhöhö
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
      Sa oled nii tuntud tüüp siin foorumis ju Ma olen surmani ROMA
      küsin teistmoodi siis, kust sa mu nime tead?
      Algselt postitas JT8055
      Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
        küsin teistmoodi siis, kust sa mu nime tead?
        Kas ma juba piisavalt selgelt ei andnud seda mõista ve? Kui sa pihta ei saanud siis ma teerada sulle päris ise kätte ei juhata...Ja äkki pakkusin vapsee suvalist nime ja läks lambist täppi, ma ei tea ju!
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
          Sitt kampaania sul. Arvestades, et foorumis on suur gei-kogukond, tõid sa mulle hunnikus hääli juurde. Muidugi Mehhaka käest võin aluseltult turpi saada aga see selleks.

Ja no Mmmerka AS Roma logoga, WTF? Ei tea kas peaksin ilusa žestina nii pool päeva Tammeka logoga ringi tõmblema?
          Kusjuures see vastus pani mind isegi hetkeks naerma , höhöhöh, aga me ei pea ju kaklema. MA lepin sinu suunitlusega, kui mehed sisi mehed, või poisid...kuigi sellised tüübid on tavaliselt Lazio ridades...
          sigpic

Kommentaar

Kas ma juba piisavalt selgelt ei andnud seda mõista ve? Kui sa pihta ei saanud siis ma teerada sulle päris ise kätte ei juhata...Ja äkki pakkusin vapsee suvalist nime ja läks lambist täppi, ma ei tea ju!
            oo, näita mulle valgust sellel pimedal teekonnal
            Algselt postitas JT8055
            Olge aktiivsemad!

Kommentaar

oot kas peaks tegema nüüd ka counti norimise teema ?

Kommentaar

Kurat miks mul nii vähe hääli on!

See hääletuse tulemused on võltsitud!

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Oot, mis sest Vostrjakovist saanud on?

Kommentaar

A miks mind seal ei ole?
                    Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas Totti Vaata postitust
                      A miks mind seal ei ole?
                      Arvestasin aktiivseid Roma logoga kutte. Ma usun, et tänase päeva hetkel Roma logo kandmine pole kõige uhkem tunne.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                        Arvestasin aktiivseid Roma logoga kutte. Ma usun, et tänase päeva hetkel Roma logo kandmine pole kõige uhkem tunne.
                        "Roma logoga kutid" ongi need ainukesed õiged muideks, hingega jalgpalli juures, mitte ninapidi rahakotis, niiet Tofoa, äkki lähed oma Juvega mõnda kohtunikku kinni maksma või kokkuleppe mänge tegema!!!
                        sigpic

Kommentaar

Cannumanile. Lambikõva.

Kommentaar

Algselt postitas Mmmerka Vaata postitust
                            Kuule tiburullikene rahune maha nüüd eksju.
                            kas seda poleks saanud äkki otse öelda, no nii arvestades, et te ühe ja sama arvuti tagant siia kvaliteetpostitusi tegemas käite?

Kommentaar

"Roma logoga kutid" ongi need ainukesed õiged muideks, hingega jalgpalli juures, mitte ninapidi rahakotis, niiet Tofoa, äkki lähed oma Juvega mõnda kohtunikku kinni maksma või kokkuleppe mänge tegema!!!
                              Ma tambin praegu sinu nimelist voodoonukku, fakk jee!

Kommentaar

sa Count oled see Kristjan vms?
                                Algselt postitas JT8055
                                Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Working...
                                X