Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

kas teil ps3 on? kas soovitate?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sega Rally on täielik saast...

Kui sul on PS3 siis oota kuni Gran Turismo 5 välja tuleb (seal on WRC ja Nascar nüüd veel lisaks sees) voi osta näiteks Dirt (teine tuli vist just välja aga kui tahad siis peaksid esimese odavalt saama), kui väga tahad ralli mängu. Oleneb muidugi palju sul raha on... kui raha on siis osta Gran Turismo 5, Tekken 6 kui need välja tulevad. Siis Fallout 3 on väga hea kui sulle RPGd meeldivad, Killzone 2 on vist graafilise poole pealt koige tegijam ps3 mäng ja seda koik ps3 poisid kiidavad alati. Kuidas sul MGS4 pole kui sul ps3 ? Sama Unchartedi kohta need on enam vähem need mängud mille pärast see konsool ostetakse. Fat Princess tundub väga fun multiplayer dlc mäng

Mul on endal xbox-360 seega rohkem ei viitsi soovitada ja ei tea koige paremini. Parimad kohad mängudest ülevaate saamiseks mine www.gametrailers.com lehele voi www.metacritic.com ja kui vajad abi eesti keeles siis hinnavaatluse foorum on enam vähem parim koht selleks.

Palju sa siis selle eest maksid?

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
      Sega Rally on täielik saast...

Kui sul on PS3 siis oota kuni Gran Turismo 5 välja tuleb (seal on WRC ja Nascar nüüd veel lisaks sees) voi osta näiteks Dirt (teine tuli vist just välja aga kui tahad siis peaksid esimese odavalt saama), kui väga tahad ralli mängu. Oleneb muidugi palju sul raha on... kui raha on siis osta Gran Turismo 5, Tekken 6 kui need välja tulevad. Siis Fallout 3 on väga hea kui sulle RPGd meeldivad, Killzone 2 on vist graafilise poole pealt koige tegijam ps3 mäng ja seda koik ps3 poisid kiidavad alati. Kuidas sul MGS4 pole kui sul ps3 ? Sama Unchartedi kohta need on enam vähem need mängud mille pärast see konsool ostetakse. Fat Princess tundub väga fun multiplayer dlc mäng

Mul on endal xbox-360 seega rohkem ei viitsi soovitada ja ei tea koige paremini. Parimad kohad mängudest ülevaate saamiseks mine www.gametrailers.com lehele voi www.metacritic.com ja kui vajad abi eesti keeles siis hinnavaatluse foorum on enam vähem parim koht selleks.

Palju sa siis selle eest maksid?

u.... ma sain ps3 u 8000 kätte.

Ma mõtlesin Call of duty peale ka aga need lähevad igavaks

Mu vend tahab osta Tom Clanci mängu. Mingi lennumäng ei tea kas see on hea.

Aga ütelge teie enda arvates ps3 top 10 mängud ma siis sealt mõtlen natuke mõtlen ja ostan kui saan.

Iv seen better days
      Iv seen better days

Kommentaar

Ma lugesin et Motorsport on päris hea mäng ma ei tea kas teie soovitate seda
        Iv seen better days

Kommentaar

Ma arvan,et kui sa korralikult töinama hakkad,siis läheb emmel süda pehmeks ja ta ostab sulle kõik mängud mida tahad.
          Suhkruhaige

Kommentaar

No kui vana sa oled ja kui vana on su vend? Mis on su lemmik mängud ja mis on su venna? Nii arvuti kui ps3 kui vanade playstationite peal. Millal te ostsite selle? 8000 on ikka päris palju... Praegu saab osta uue alla 5 tuhande eest.

Kommentaar

Ma ei imesta kui tegemist on nende kahe muheda selliga...kui sa pole seda filmi veel vaadanud, siis vaata ära- sealt leiad palju vastuseid oma küsimustele!
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Milanista Vaata postitust
                Ma arvan,et kui sa korralikult töinama hakkad,siis läheb emmel süda pehmeks ja ta ostab sulle kõik mängud mida tahad.

Mu ema ei ole selline.

Iv seen better days
                Iv seen better days

Kommentaar

No kui vana sa oled ja kui vana on su vend? Mis on su lemmik mängud ja mis on su venna? Nii arvuti kui ps3 kui vanade playstationite peal. Millal te ostsite selle? 8000 on ikka päris palju... Praegu saab osta uue alla 5 tuhande eest.

Ma olen 11 ja mu vend 14. Noh.. mul polegi oma lemmik mänge ma kän jalkas juba 6 aastat ...... noh jalka mängud mul on juba pes 2008 aga mulle ei meeldi Metal Gear Solid 4 Guns of the patrios. Mu vennale meeldib Tom Clanci mängud ja rulamängud ja relvakad. Noh ..... ma täpselt ei tea aga me ossime umbes paar aastat tagasi.

Iv seen better days
                  Iv seen better days

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                    jh mul on PS3, soovitaks osta kyll. Suht vinge aparaat ja graaf kõva, eriti kui läbi hdmi kaabli mängida-FUNI on kõvasti.Lisaks sa ei pea vahtima mingeid nõmedaid nõudeid pidevalt, et kas veab välja we mitte
                    Muidu mul pakkuda sulle müüa ka, kui soovi on.
                    Natuke aega kasutatud PS3 60Gb-ne." 2 Pulti üks nendest orginaal, teine on mingi teise firma oma, kuid ka juhtmeta.Lisaks kaasa veel 3 hittmängu: Fifa 09,GTA 4,Farcry 2!!!Asi tuleks koos orig pakendis jne.garantiid paraku pole-tõin välismaalt, nimelt saksamaalt.Asi on täiesti töökorras.Välimuselt ka väga korralik.
                    Hinnaks oleks 6000.-

Müüks, kuna ise varsti sõjaväkke ja siis jääks lihtsalt seisma...

Kui palju tahad saada ühe puldi eest?

Kui palju tahad saada fifa 09 eest?

Iv seen better days
                    Iv seen better days

Kommentaar

Parem oota kuni fifa 10 tuleb välja... 09 ilmselt sureb siis vaikselt onlines mäng ära natuke ja nome on ju vanade meeskondadega mängida.

Kui sulle näiteks GTA meeldib ja eriti san andreas siis osta Saints Row 2. Vaata ringi www.gametrailers.com lehel seal on hunnik videoid igasugu mängudest.

Kommentaar

Parem oota kuni fifa 10 tuleb välja... 09 ilmselt sureb siis vaikselt onlines mäng ära natuke ja nome on ju vanade meeskondadega mängida.

Kui sulle näiteks GTA meeldib ja eriti san andreas siis osta Saints Row 2. Vaata ringi www.gametrailers.com lehel seal on hunnik videoid igasugu mängudest.

OK ma vaatan.
                        Muide ma sain noh.. mu vend ostis eile Londonist väga odavalt

Battlefield Bad Company
                        Tom Clancy´s H-A-W-X
                        Mirrors Edge
                        Gran Turismo 5 Prologue

Muide kui palju tahad sa 1 puldi eest?
                        Iv seen better days

Kommentaar

Mul on see Stuntman Ignition.
                          Mu isale meeldib see ja ta tahab mängida seda kogu aeg minu ja mu vennaga ( ma olen neist parem juht)

ohh.. kui palju tahad ühe puldi eest saada kuna siis me saaksime seda mängu me kolmekesti mängida. ( mina, vend ja isa)

Mu isa tahab ka kolmandat pulti.

IV seen better days
                          Iv seen better days

Kommentaar

Noh... varst tuleb välja ps3 välja mingi kaamera kui te teate sellest midagi siis kas soovitate osta.

( see on siuke asi noh kui liigutad siis mängus ta teeb seda sama noh midagi sellist?
                            Iv seen better days

Kommentaar

Mul on ka PS3 ja järgmised mängud:
                              Guitar Hero World Tour + 2 kitarri
                              GTA 4
                              Fifa 09
                              NBA Live 09
                              Harry Potter and the Order of Phoenix (ärge küsige miks, sest ma ise ka ei tea)
                              Midnight Club: Los Angeles
                              Motorstorm Pacific Rift
                              (viimased kolm müüks hea meelega ära, kuid kahtlen et keegi tahab)
                              Mes que un club!

Kommentaar

Ise ootan suure tuhina ja põnevusega uut F1 pela mis peaks välja tulema 2010
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X