Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Njah...Äkki oleks aeg see läbu siin ükskord lõpetada? Ammusel aal saadi siit juba märksa väiksemate pattude eest sulg sappa ilma mingi peo ja pillerkaarita. Off-topicus pandi palju mõistlikumad teemad märksa väiksemate pattude eest kinni jne. Järjekindlust, härrased moderaatorid!
Njah...Äkki oleks aeg see läbu siin ükskord lõpetada? Ammusel aal saadi siit juba märksa väiksemate pattude eest sulg sappa ilma mingi peo ja pillerkaarita. Off-topicus pandi palju mõistlikumad teemad märksa väiksemate pattude eest kinni jne. Järjekindlust, härrased moderaatorid!
Davids on bännitud. Lugupeetud saar, ehk rahuneksite.
Õige jutt, Pasunudu.
Kuradi tati kari lõugab siin mingise väikse asja pärast.
Targemad ja vanemad foorumlased(SleepWalking ja co.), pole mingit mõtet ennast mingisugusesse mõtetusse väitlusesse kaasata. Las see davids räägib siin endamisi, tema ajuvaba möla ei tohiks kedagi närvi ajada, sest temasse tuleb suhtuda kui alaaremenud jõmpsikasse, kelle nilbe onu käis vahetevahel teda väiksena hoidmas.
ja kui ta siin endamisi teisi ebatsensuursetesse kohtadesse saadab, siis võetakse kunagi ikka midagi ette, usun, et see on kõigest aja küsimus.
Ja davits, kui sa veel bännimata oled, siis ära palun vasta sellele kirjale, sest sinuni niikuinii selle postituse mõte ei jõudnud.
Mingi pänn on küll totaalselt mõttetu. Teeb uue nime ja ongi kõik. Eriasi siis. IPd ei saa ka päris kinni panna, sest selle taga võib keegi teine ka olla. Erivärk siis. Ignoreerida tuleks lihtsalt.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Mingi pänn on küll totaalselt mõttetu. Teeb uue nime ja ongi kõik. Eriasi siis. IPd ei saa ka päris kinni panna, sest selle taga võib keegi teine ka olla. Erivärk siis. Ignoreerida tuleks lihtsalt.
Ignoreerimisest ei aitaks, ta võib iseendaga samuti dialoogi pidada..
Ignoreerimisest ei aitaks, ta võib iseendaga samuti dialoogi pidada..
ma tahax ka seal Davidsi hatelistis olla sest see on pop ja lahe ja k6ik coolid vennad on seal
Sellex pead palju vaeva n2gema
kahten :P
Ah nahhui te sitale kätt kylge panna tahate, määrite veel ära ennast. ISeenesest nunnu poiss ju lokid ja puha. Kirjutab, et ta väljavalitu on talle kõige kallim ja tal on veel kallid õekesed vms ... nii nunnu poiss ju.
Kahju aint, et talle ei antut võimet inimesi parandada nende puuetest. Aga meie pole selles süüdi.
Enivei, mind Davids ise ei häiri, kyll aga see tähelepanu, mida ta saab.
edit: ma kujutan ette, et silmast silma rääkides oleks poiss väga tagasihoidlik
igasuguste foorumite ja jutukate võlu peitubki selles, et saab igasuguste inimestega kontrollimatult möliseda...
(vähemalt mulle on selline mulje jäänud)
igasuguste foorumite ja jutukate võlu peitubki selles, et saab igasuguste inimestega kontrollimatult möliseda...
(vähemalt mulle on selline mulje jäänud)
Mulle meeldib igasuguste inimestega kontrollimatult möliseda õlleklaasi taga, foorumis ajan infot taga enamasti.
ma tahax ka seal Davidsi hatelistis olla sest see on pop ja lahe ja k6ik coolid vennad on seal
Sellex pead palju vaeva n2gema
kahten :P
Ah nahhui te sitale kätt kylge panna tahate, määrite veel ära ennast. ISeenesest nunnu poiss ju lokid ja puha. Kirjutab, et ta väljavalitu on talle kõige kallim ja tal on veel kallid õekesed vms ... nii nunnu poiss ju.
Kahju aint, et talle ei antut võimet inimesi parandada nende puuetest. Aga meie pole selles süüdi.
Enivei, mind Davids ise ei häiri, kyll aga see tähelepanu, mida ta saab.
edit: ma kujutan ette, et silmast silma rääkides oleks poiss väga tagasihoidlik
Äääääää mis sa kardad et sian ei saa siis enam nii palju t2helepanu we??
Kade oled we?
Jaaa Devilpojuke Davidsiga silmast silma kohtudes olex ta \"kindlasti\" v2ga tagasihoidlik
Who am i????
U Know????
Revancha..........i am back!!!!!!
Kommentaar