Replying to Topic \'Vihatuim foorumlane\'
Jouu Davids....nii et oledki taas siin?
Originally posted by Revancha
Äääääää mis sa kardad et sian ei saa siis enam nii palju t2helepanu we??
Kade oled we?
Jaaa Devilpojuke Davidsiga silmast silma kohtudes olex ta \"kindlasti\" v2ga tagasihoidlik

Originally posted by Devil
kahten :P
Ah nahhui te sitale kätt kylge panna tahate, määrite veel ära ennast. ISeenesest nunnu poiss ju lokid ja puha. Kirjutab, et ta väljavalitu on talle kõige kallim ja tal on veel kallid õekesed vms ... nii nunnu poiss ju.
Kahju aint, et talle ei antut võimet inimesi parandada nende puuetest. Aga meie pole selles süüdi.
Enivei, mind Davids ise ei häiri, kyll aga see tähelepanu, mida ta saab.
edit: ma kujutan ette, et silmast silma rääkides oleks poiss väga tagasihoidlik
Originally posted by Davids
Sellex pead palju vaeva n2gema
Originally posted by peremees
ma tahax ka seal Davidsi hatelistis olla sest see on pop ja lahe ja k6ik coolid vennad on seal
ma tahax ka seal Davidsi hatelistis olla sest see on pop ja lahe ja k6ik coolid vennad on seal

Ah nahhui te sitale kätt kylge panna tahate, määrite veel ära ennast. ISeenesest nunnu poiss ju lokid ja puha. Kirjutab, et ta väljavalitu on talle kõige kallim ja tal on veel kallid õekesed vms ... nii nunnu poiss ju.
Kahju aint, et talle ei antut võimet inimesi parandada nende puuetest. Aga meie pole selles süüdi.

Enivei, mind Davids ise ei häiri, kyll aga see tähelepanu, mida ta saab.
edit: ma kujutan ette, et silmast silma rääkides oleks poiss väga tagasihoidlik

Äääääää mis sa kardad et sian ei saa siis enam nii palju t2helepanu we??

Kade oled we?
Jaaa Devilpojuke Davidsiga silmast silma kohtudes olex ta \"kindlasti\" v2ga tagasihoidlik

Jouu Davids....nii et oledki taas siin?
Kommentaar