no kuna ma pole tallinnas kohalik, siis küsisin ükskord ühelt reisisaatjalt, et kuidas ma kusagile saan. Ei osanud vastata mulle.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ÜLESKUTSE. Tallinn ja Keskerakond
Collapse
X
-
Algselt postitas Jansu Vaata postitustMa ka Savisaart ei fänna. Aga mulle need reisisaatjad sobivad, isegi väga. Ei pea alati ootama madalat trammi/bussi, vaid saab suvalise peale minna ja ei pea muretsema, kuidas ma 10kg käru ja 13kg kaaluva lapse bussi peale tõstetud saan.
Aga kas sa ei lähegi siis tõstukiga bussipeatusse, et käru bussipeale tõsta?
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustMa eeldan, et kaasreisijad on viisakad ja aitavad käru tõsta...peaks nagu olema loomulik viisakus ja abivalmidus.
Aga kas sa ei lähegi siis tõstukiga bussipeatusse, et käru bussipeale tõsta?
Kommentaar
-
mis krdi abivalmidusest te räägite? ukse juures passib 3-4 täisealist meest, kõik vahivad nagu tupes m****id ja ei liiguta lillegi. ja kui inimesed ise selle peale ei tule, et aidata, siis mina abi paluma ka ei hakka.
mu laps on 2,5 aastane. selle aja jooksul on käru bussi peale aidatud tõsta max 3-4 korda. natuke vähe, kas pole?
ja mis puutub bussi mahutavusse, siis ma liigun sellistel liinidel, kus pole ealeski nii palju inimesi, et sinna peale ei mahuks.
nii et endiselt, reisisaatjad on minu jaoks üsnagi tervitatav nähtus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jansu Vaata postitustmis krdi abivalmidusest te räägite? ukse juures passib 3-4 täisealist meest, kõik vahivad nagu tupes m****id ja ei liiguta lillegi. ja kui inimesed ise selle peale ei tule, et aidata, siis mina abi paluma ka ei hakka.
mu laps on 2,5 aastane. selle aja jooksul on käru bussi peale aidatud tõsta max 3-4 korda. natuke vähe, kas pole?
ja mis puutub bussi mahutavusse, siis ma liigun sellistel liinidel, kus pole ealeski nii palju inimesi, et sinna peale ei mahuks.
nii et endiselt, reisisaatjad on minu jaoks üsnagi tervitatav nähtus.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustissand jansu millised väljendid???
Algselt postitas elx Vaata postitustLihtsalt tuleviku jaoks - abi palumine pole häbi asi. Kui sa isegi ise endale abi paluda ei taha, miks peaks keegi siis sind aidata tahtma?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jansu Vaata postitustSellises olukorras abikäe ulatamine peaks olema elementaarne viisakus!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttäiesti nõus. Mul oleks piinlik pealt vaadata kuidas naisterahvas rasket last ja käru vinnab bussi/trammi peale.
Kommentaar
-
Ma kord nooruse uljuses aitasin üht taami. Võtsin vankri esimesest otsast kinni ja läksin selg ees bussitrepist alla. Taam surus käruga ülalt peale ja peagu oleks selili tänavale kukkunud. See selleks. Kui ka taam oli vankri teise otsaga tänavale jõudnud, pani bussijuht ukse kinni ja sõitis ära.
Pole vaja vist lisada, et see polnud minu peatus. Järgmine buss tuli poole tunni pärast, aga õnneks vahepeal jäi paduvihm väheke harvemaks.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMa kord nooruse uljuses aitasin üht taami. Võtsin vankri esimesest otsast kinni ja läksin selg ees bussitrepist alla. Taam surus käruga ülalt peale ja peagu oleks selili tänavale kukkunud. See selleks. Kui ka taam oli vankri teise otsaga tänavale jõudnud, pani bussijuht ukse kinni ja sõitis ära.
Pole vaja vist lisada, et see polnud minu peatus. Järgmine buss tuli poole tunni pärast, aga õnneks vahepeal jäi paduvihm väheke harvemaks.
see taam vä? http://www.rate.ee/show.php?id=15229313
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsee taam vä? http://www.rate.ee/show.php?id=15229313We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttäiesti nõus. Mul oleks piinlik pealt vaadata kuidas naisterahvas rasket last ja käru vinnab bussi/trammi peale.
Kommentaar
-
Tänane reisisaatja elu lugu :
Sõitsin bussiga ja ühes peatuses üks bussi keskmine uks ei läinud kinni. Kuna olin lähedal, lükkasin siis selle hopsti ise kinni (ei käinud raskelt). Järgmises peatuses tuli reisisaatja ise selle ukse juurde, et sündmuse taaskordumise korral olla tegus.
Järgmine peatus tuli - üks bussi uks taas ei sulgunud. Reisisaatja sikutas ja väänas, aga seda ust kinni ei saanud. Bussijuht peatas bussi ja tuli sinna - käratas midagi krõbedat selle reisisaatja peale vene keeles (mõlemad eakad venkud) ja lükkas ise ukse kinni ning lülitas ka välja täiesti.
Reisisaatja tõmbas kuskile nurka kortsu ära.
Bussijuht reisisaatjast lugu ei pea. Muud ma ei osanud sellest järeldada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar