Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ÜLESKUTSE. Tallinn ja Keskerakond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

no kuna ma pole tallinnas kohalik, siis küsisin ükskord ühelt reisisaatjalt, et kuidas ma kusagile saan. Ei osanud vastata mulle.

Kommentaar

Algselt postitas Jansu Vaata postitust
      Ma ka Savisaart ei fänna. Aga mulle need reisisaatjad sobivad, isegi väga. Ei pea alati ootama madalat trammi/bussi, vaid saab suvalise peale minna ja ei pea muretsema, kuidas ma 10kg käru ja 13kg kaaluva lapse bussi peale tõstetud saan.
      Ma eeldan, et kaasreisijad on viisakad ja aitavad käru tõsta...peaks nagu olema loomulik viisakus ja abivalmidus.
      Aga kas sa ei lähegi siis tõstukiga bussipeatusse, et käru bussipeale tõsta?

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
        Ma eeldan, et kaasreisijad on viisakad ja aitavad käru tõsta...peaks nagu olema loomulik viisakus ja abivalmidus.
        Aga kas sa ei lähegi siis tõstukiga bussipeatusse, et käru bussipeale tõsta?
        No paar aastat tagasi aidati alati ju bussis kui kellelgi käru voi mis iganes oli. Titega emmedele pakuti alati kohta ja vanatädidele ka seega WTF? Ja kuidas see reisisaatja voi mis iganes kedagi aidata saab kui buss täis on nagu näiteks 18 millega mina soitsin, kus enam vähem pressiti nii palju inimesi sisse kui vähegi mahtus.

Kommentaar

mis krdi abivalmidusest te räägite? ukse juures passib 3-4 täisealist meest, kõik vahivad nagu tupes m****id ja ei liiguta lillegi. ja kui inimesed ise selle peale ei tule, et aidata, siis mina abi paluma ka ei hakka.

mu laps on 2,5 aastane. selle aja jooksul on käru bussi peale aidatud tõsta max 3-4 korda. natuke vähe, kas pole?

ja mis puutub bussi mahutavusse, siis ma liigun sellistel liinidel, kus pole ealeski nii palju inimesi, et sinna peale ei mahuks.

nii et endiselt, reisisaatjad on minu jaoks üsnagi tervitatav nähtus.

Kommentaar

tupes m****id
            issand jansu millised väljendid???

Kommentaar

mis krdi abivalmidusest te räägite? ukse juures passib 3-4 täisealist meest, kõik vahivad nagu tupes m****id ja ei liiguta lillegi. ja kui inimesed ise selle peale ei tule, et aidata, siis mina abi paluma ka ei hakka.

mu laps on 2,5 aastane. selle aja jooksul on käru bussi peale aidatud tõsta max 3-4 korda. natuke vähe, kas pole?

ja mis puutub bussi mahutavusse, siis ma liigun sellistel liinidel, kus pole ealeski nii palju inimesi, et sinna peale ei mahuks.

nii et endiselt, reisisaatjad on minu jaoks üsnagi tervitatav nähtus.
              Lihtsalt tuleviku jaoks - abi palumine pole häbi asi. Kui sa isegi ise endale abi paluda ei taha, miks peaks keegi siis sind aidata tahtma?
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                issand jansu millised väljendid???
                selliseid inimesi ei saa muude väljenditega iseloomustada lihtsalt.

Algselt postitas elx Vaata postitust
                Lihtsalt tuleviku jaoks - abi palumine pole häbi asi. Kui sa isegi ise endale abi paluda ei taha, miks peaks keegi siis sind aidata tahtma?
                Ei olegi. Olen korduvalt erinevates olukordades abi palunud. Minu jaoks on see juba põhimõtteline küsimus. Kui inimene ise selle peale ei tule, et aidata naisterahval käru bussi peale tõsta, siis seda ma küll paluma ei hakka. Sellises olukorras abikäe ulatamine peaks olema elementaarne viisakus!

Kommentaar

Sellises olukorras abikäe ulatamine peaks olema elementaarne viisakus!
                  täiesti nõus. Mul oleks piinlik pealt vaadata kuidas naisterahvas rasket last ja käru vinnab bussi/trammi peale.

Kommentaar

täiesti nõus. Mul oleks piinlik pealt vaadata kuidas naisterahvas rasket last ja käru vinnab bussi/trammi peale.
                    Eks kõigil meestel on, seepärast nad pilgu kõrvale pööravadki.

Kommentaar

Ma kord nooruse uljuses aitasin üht taami. Võtsin vankri esimesest otsast kinni ja läksin selg ees bussitrepist alla. Taam surus käruga ülalt peale ja peagu oleks selili tänavale kukkunud. See selleks. Kui ka taam oli vankri teise otsaga tänavale jõudnud, pani bussijuht ukse kinni ja sõitis ära.

Pole vaja vist lisada, et see polnud minu peatus. Järgmine buss tuli poole tunni pärast, aga õnneks vahepeal jäi paduvihm väheke harvemaks.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                        Ma kord nooruse uljuses aitasin üht taami. Võtsin vankri esimesest otsast kinni ja läksin selg ees bussitrepist alla. Taam surus käruga ülalt peale ja peagu oleks selili tänavale kukkunud. See selleks. Kui ka taam oli vankri teise otsaga tänavale jõudnud, pani bussijuht ukse kinni ja sõitis ära.

Pole vaja vist lisada, et see polnud minu peatus. Järgmine buss tuli poole tunni pärast, aga õnneks vahepeal jäi paduvihm väheke harvemaks.

see taam vä? http://www.rate.ee/show.php?id=15229313

Kommentaar

Tjah, antud eksemplar on tiitli 'taam' iseendale küll kaunis meelevaldselt omistanud.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Ma olen vist valede naiste otsa sattunud, sest minu abipakkumisele on sageli järgnenud kuri "ma saan ise ka" ühmatus, millele on järgenud "kuradi üksikemasid ahistab pervert" pilk naise poolt.

Kommentaar

Tänane reisisaatja elu lugu :

Sõitsin bussiga ja ühes peatuses üks bussi keskmine uks ei läinud kinni. Kuna olin lähedal, lükkasin siis selle hopsti ise kinni (ei käinud raskelt). Järgmises peatuses tuli reisisaatja ise selle ukse juurde, et sündmuse taaskordumise korral olla tegus.
                              Järgmine peatus tuli - üks bussi uks taas ei sulgunud. Reisisaatja sikutas ja väänas, aga seda ust kinni ei saanud. Bussijuht peatas bussi ja tuli sinna - käratas midagi krõbedat selle reisisaatja peale vene keeles (mõlemad eakad venkud) ja lükkas ise ukse kinni ning lülitas ka välja täiesti.

Reisisaatja tõmbas kuskile nurka kortsu ära.

Bussijuht reisisaatjast lugu ei pea. Muud ma ei osanud sellest järeldada.

Kommentaar

Samas sõitsin kord nr 17 bussiga autobussijaamast Mustamäele peaaegu lõpp-peatusesse ja reisisaatja ajas terve tee(ca 35 min) juhiga juttu. Respekt tundus eksisteerivat. Seega tõde on taaskord kuskil keskel.

Kommentaar

Working...
                                X