Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tra me fucking ei ole Siberis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Pigem siis juba rattaga aga vahel harva tuleb ka bussiga sõita, kui aega vähe.
    sa elad ka pärnus? ma pole aasta vähemalt linnaliini bussiga sõitnud. iseenesest asukoht on strateegiliselt soodne - kümme minti kõndimist, kesklinn; kümme minutit kõndimist, rand; kümme minutit kõndimist, mai. ainult ülejõe minek on tüütu aga selleks on olemas auto

Kommentaar

Algselt postitas piimamees Vaata postitust
      ainult ülejõe minek on tüütu aga selleks on olemas auto
      Ja siis mina pean sealt igalepoole mujale kuidagi saama
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
        Ja siis mina pean sealt igalepoole mujale kuidagi saama
        Mis sa elad ka ülejõel v?
        Ela ja tunne, et elad
        see on kõige lihtsam
        filosoofia, mis toimib
        sule silmad ära vaata
        tagasi, hinga sügavalt ja
        hüppa üle iseenda varju
        tule koos minuga.

Kommentaar

Kui ma õieti mäletan, siis Tofoa elas paikuse kandis.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
            Kui ma õieti mäletan, siis Tofoa elas paikuse kandis.
            hydralol

valesti mäletad.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Pärnus on lihtne. Igale poole saab kiiremini jalgratta kui bussiga. Isegi Sindist Pärnusse saab rattaga kiiremini kui bussiga! Tõestatud.

A erandiks on Sindist või Pärnust rattaga mineks Seljametsa karjääri. Sinna saab autoga ikka palju kiiremini. Nii infoks igaks juhuks.

Kommentaar

sina oledki see kelletõttu ma linnas peaaegu avarii pidin tegima. kurat arvasin, et rollerijuhid on huligaanid aga siiski ratturid ka.
                kui olid pikemad tumedad juuksed, siis olid sina

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
                  vaidlesin ühe sibulaga Möku ees tund aega
                  Tõmband mulle kõned peale. Oleks nii pooltunni kokku hoidnud.
                  Käed ju küljes, nahhui vaja möliseda.
                  sigpic

Kommentaar

Working...
                  X