counti rühm - foorum on surnud! (tulge kapist välja remix)
count:
Siin on minu lõpukõne soccerneti foorumile
Rooma fänn südamest , mitte glory huntidele!
salvav sõna, hape mitte leelis
vincent on kohalik pede ehk kõrvadega peenis.
sõnad on ropud - tean mida teen
keela, meela, veena ja proovi veel ja veel -
fakti sa ei muuda, siinne vaimne ajutrust
korraliku modereerimise asemel toodad kust
soccerneti sõnavabaduse puudumise põhialus!
Väldi isiklikku mõtet, mõttetegevus on valus
inglise jalku foorumi eeskuju, aga tegelikus elus päris pask
inglismaa foorumit võib päästa arsenali ja manchesteri fännide mahalask!
sest modereerimine, mida see fitti sugune eit teeb,
pole modereerimine, vaid fucking susinaga peer
ja noored kasutajad neelavad tema sitta, juba seeditud kraam,
ise enamus neist mõeldagi ei oska, see on nende masendav maailmapildi raam
vincent - staar keda järgivad foorumi kasutajad nagu hundid jälgivad kuud
on ajudeta pederast ja no lifer n00b!
Arsenali fännide kupli keemiline koostis viitavat näib,
et õlgadele hoopistkkis perse on läind!
Kurb aga tõsi, tõsi aga kurb -
inglismaa moderaator, sinu nimi on kürb!
Jutt on sul iba, oled ilma munadeta mees
ja paljud arsenali fännid on sinus otsapidi sees
võtate üksteiselt lutti, lakute iga päev peed
see tundub olevat prgressiivne foorumlase tee.
Sul on väga lühikene noku ja kordagi elus pole läinud lahti sul pauk
ära kärvanud spermat neelav tõuk!
Sees on teil üksteise peenised ja tunne on hea
pole midagi teha "mehed" - tere tulemast reaalusesse ja nüüd persest välja tõmmake pea!
Ära karju mulle kõrva - vincent
plaanitsen su mõrva - arsenal
lase enda tasku - fitti
päkapikudisko - glooryt huntivad järglased
Ara karju mulle kõrva - vincent
plaanitsen su mõrva - oleeeeg
lase enda tasku - fitti!
päkapikudisko - inglismaa teema!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Demokraatlikud moderaatorivalimised Soccernetis!
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustPõhikasutajad ehk foorumi põhiklemmid: count ja tofoa. Kahjuks alla protsendi foorumi kasutajatest, mille arv endiselt peaks tõusma.
Seega soovitan teha oma foorumi, kus oleks tore olla kõigil ja vahvad moded, sest seda polegi varem üritatud. Ma arvan, et paari nädalaga lükkaks Socceri minema Eesti internetist.
Jõudu tööle!Aga samas äkki sa oled olnud sama ebaõiglane nagu nemad ja ma lihtsalt ei tea seda. Samas ma olen foorumi kunn ja tean kõike...
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMina olen demokraatia poolt. Valimiste korraldajatele tuletan aga meelde, et foorumil on 15363 liiget ja võiksime kinni pidada mõistlikust kokkuleppest, et modede valimistel peaks osalusprotsent olema vähemalt 51. Muidu ei oleks valimised piisavalt esinduslikud ja kõigi foorumlaste hääl kuuldavaks ei saa.
.
Leave a comment:
-
Mina olen demokraatia poolt. Valimiste korraldajatele tuletan aga meelde, et foorumil on 15363 liiget ja võiksime kinni pidada mõistlikust kokkuleppest, et modede valimistel peaks osalusprotsent olema vähemalt 51. Muidu ei oleks valimised piisavalt esinduslikud ja kõigi foorumlaste hääl kuuldavaks ei saa.
Niisiis hea tofoa, sul on ees töö foorumlaste !!!, !!!!sdgrap, #10, #11, #12, #12Fcf, #11ass ja paljude paljude teiste moosimisel.
Leave a comment:
-
Põhikasutajad ehk foorumi põhiklemmid: count ja tofoa. Kahjuks alla protsendi foorumi kasutajatest, mille arv endiselt peaks tõusma.
Seega soovitan teha oma foorumi, kus oleks tore olla kõigil ja vahvad moded, sest seda polegi varem üritatud. Ma arvan, et paari nädalaga lükkaks Socceri minema Eesti internetist.
Jõudu tööle!
Leave a comment:
-
Algselt postitas count Vaata postitustsest, et kui päris paljudel põhikasutajatel, foorumi põhiliikmetel, saab juba tõsine kopp ette siin olevatest reeglitest ja foorum soovitab neid siiski säilitada , siis ta tuleb oma pikaaegsetele kasutajatele vastu! (ja ma ei räägi siin endast, mina olen ropendav debiilik, kellest on pigem hunnik kahju kui kasu)
Leave a comment:
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustEi aga ikkagist, päris tõsiselt kohe Count - miks peaks mingis "suvafoorumis" kehtima demokraatia ja inimesi peaks valitama modedeks mingi konkursi alusel?
Leave a comment:
-
Ei aga ikkagist, päris tõsiselt kohe Count - miks peaks mingis "suvafoorumis" kehtima demokraatia ja inimesi peaks valitama modedeks mingi konkursi alusel?
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustblah blah .
Kui palju sa omasooliste munandeid päevas limpsid? Kui hea on olla konkreetne homoseksuaalne NO LIFEr? No offence Iceman, aga ausalt, isegi Icemanist saab kunagi asja. Ta saab normaalse naise, ok töökoha, elab rahulikult oma elu. Aga olegtoivo, sina... sa oled müsteerium. Ausalt ma ei saa aru kuidas saab nii palju c*cki suck-ida? Kas sulle ausalt meeldib fallose mekk? Või selle kuju? Või sul ausalt endal polegi seda ja tahad midagi mida sul pole?
Mul on sinust ausalt kahju, südamest! Ma aitaks sind, teeks sulle mingi kogumisfonid, et sind elukooli saata vms. Ma tahan sulle kõike paremat ja loodan et sa suudad ikka veel areneda! Arenemine võib olla lõputu, ära usu nende juttu kes sulel vastupidist väidavad!
Päikest!
count - Eesti ainuke ametlik jalgpalli objektiivsuse hääletoru!
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustcountile mänku logo ja jokk!
Leave a comment:
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustEnda alateemas tehke mis tahate, aga mis õigust on teil oma nina Inglismaa teemasse toppida ei saa mina paraku aru.
Leave a comment:
-
Lihtsalt huvi pärast küsin: Palju päevas umbes postitusi kustutatakse?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: