Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TOP 10 Suurimat jalgpallielamust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Okei, top 5 epic fail, wtf, mingep***i, kõikonvrdjd, trmv, jms
    1. Istanbul. Koju jalutades võtsin momendi ja lebasin pisut pargis maas. Vaatasin tähti ja mõtlesin wtf. Srsly wtf. trmv.
    2. Riazor. Vaatasin mängu ära ja läksin tuttu. Hommikul lõin teleteksti lahti ja veendusin, et see päriselt juhtus. goddamit
    3. Lõuna-Korea+Moreno vs Itaalia. Vierinäss ei suutnud sitterit vormistada, Tommasit ei lastud vv-ga üks-ühele, Maldini viimane koondiseesindamine lõppes siiamaani kummitava väravaga. Moreno on nüüdseks narkomuulana kinni pandud ... rivincita (tglt rööviti Hispaaniat veel räigemalt, aga selleks ajaks oli minul huvi kadunud. Kes seal üldse kohtunik oli? Itaalia meedia :lol: )
    4. Derby 2005/06. Vierinäss Milanis, laev põhjas. Kohtuniku nimi siiamaani meeles - Domenico Messina. Pakun, et ka temast tulevad Moreno-sarnaseid uudiseid. Foorumist sain ka bänni. Ja artiklite kommimisele pandi blokk. kõikolidvrdjd.
    5. Bosnia-Eesti 7-0. Seda mängu sai ainult läbi facepalmi piiluda.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Võtame aasta-aastalt põhielamused, jättes Eesti koondise teema kõrvale.

96. Saksamaa vs Itaalia, EM alagrupi viimane mäng. Itaalia võidu korral oleks edasipääs kindel, aga olenemata pendlast, Sakslaste punasest ja totaalsest ülekaalust jäi mäng 0:0. Samas piisanuks edasipääsuks ka sellest tulemusest, kui Venemaa võitnuks Tšehhit. Toomas Uba: "Ja nüüd lülitume üle Venemaa ja Tšehhi mängu olukordadele. 85. minut- Venemaa koll ja Venemaa 3:2 ees (mina: fak jeah), 88. minut t*rastunud Šmicer lööb seisuks 3:3 ja Itaalia on väljas." Ja minu süda Azzuri poolt kaastundest(?) võidetud.

97. Dortmund vs Juventus, CL finaal. Kõik kohalikud poisid tahtsid olla mänguplatsil Roberto Carlosed, mina olin ainus Alessandro del Piero. Del Piero mässiv backheel teisel poolajal tõi seisuks 1:2 ja lootused oli veel olemas, kui t*rastunud Ricken lõi kohe platsile tulles mingi imetšipi. Saksamaa jalgpall on ilmselgelt nende kahe aasta pärast siiani kõige pedem jalgpall üldse.

98. Real vs Juventus, CL finaal. Juventuse CL võit oli mul nägemata (Ajaxi võidu ajal olin vist liiga väike) ja nüüd pidi SEE aasta olema. Zidane, DP, Davids ja nii edasi. No igati kuldne meeskond. Aga t*rastunud Mijatovic lõi kolli ja kõik läks perse. Real on ilmselgelt väga pede meeskond peale seda mängu.

99. Juventus vs Man Utd, CL poolfinaal, teine mäng. Nüüd pidi olema SEE aasta. Inzagi lööb meeskonna 11. minutiks 2:0 ette (kokkuvõttes 3:1) ja fak, finaal on käeulatuses. Aga Man Utd neegrid teevad mängu ära. Seda vist pole vaja mainidagi, et Man Utd on ikka väga pede võistkond peale seda mängu.

00. Itaalia vs Holland, EM poolfinaal. Hollandil pidi olema SEE aasta. Kodus toimuv turniir ja meeskond täis täkke. Mängus 2 pennalt, Itaaliale punane ja väga julm oranžide ülekaal platsil. Aga Toldo oli jumal. Tõsiselt fak jeaaaaah mäng
      (remark: Prantsusmaa muutus vahepealse MM98 pendlad + EM00 lisaaeg mängudega tõusis Saksamaa kõrvale eika "Peded jalgpallikoondised" üldtabelis)

01. Liverpool vs Alaves, UEFA Cup finaal. Liverpool oli tänu Yle kanalile ja Soome mängijatele muutunud üsna sümpaatseks (häbi endalgi tunnistada) ja antud mäng oli ikka väga segane. Normaalajal 8 väravat (4:4), sealhulgas viimase minuti (?) koll Alavesilt ja mäng otsustati viimasel minutil omaväravast (?). Nagu tõsiselttõsiselt WTF mäng- ma ei tea, kuidas `Pool neid teeb. PS: Mingi igivana kiilaspea Gary McAllister oli toona enamvähem mu lemmarmängija.

02. tsiteerides Jasperit: "Lõuna-Korea+Moreno vs Itaalia. Vierinäss ei suutnud sitterit vormistada, Tommasit ei lastud vv-ga üks-ühele, Maldini viimane koondiseesindamine lõppes siiamaani kummitava väravaga. Moreno on nüüdseks narkomuulana kinni pandud ... rivincita (tglt rööviti Hispaaniat veel räigemalt, aga selleks ajaks oli minul huvi kadunud. Kes seal üldse kohtunik oli? Itaalia meedia :lol: )" Kõige "Minge m*nni, mida see kohtunik teeb" mäng, mida ma elus näinud olen. Loodetavasti Morenot anaalvägistatakse iga päev.

03. Juventus vs Milan, CL finaal. Nüüd pidi olema SEE aasta, olenemata Nedvedi kõrvalolekust. Aga, noh...

04. (Reaalselt peaks siin olema Itaalia vs Bulgaaria või Taani vs Rootsi EM alagrupi viimane mäng, aga ma ei mäleta kumba ma reaalselt nägin ja üleüldse ei mäleta kummastki mängust midagi. Mis on justkui märk, et 17-aastaselt sai vist liiga palju alkoholi tarvitatud. Lisaks oli üleüldse väga pede aasta arvestades, et EMil valitsesid mingid ülilambikad tiimid, Serie A valitsesid mingid ülilambikad tiimid ja CLi valitsesid mingid ülilambikad tiimid. Ühesõnaga elamuste poolest suht tühi hooaeg)

jätkan siis, kui töölt koju jõuan.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
        04. (Reaalselt peaks siin olema Itaalia vs Bulgaaria või Taani vs Rootsi EM alagrupi viimane mäng, aga ma ei mäleta kumba ma reaalselt nägin ja üleüldse ei mäleta kummastki mängust midagi.
        ETV näitas otse Taani - Rootsi. Pohlak oli veel kommenteerimas minu mälu järgi

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
          ETV näitas otse Taani - Rootsi. Pohlak oli veel kommenteerimas minu mälu järgi
          Ja itaalia nuttis mängu eel, ajal ja järel. See oli ka üsna homo.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
            Ja itaalia nuttis mängu eel, ajal ja järel. See oli ka üsna homo.
            standard.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

lähme edasi.

05. Liverpool vs Milan, CL finaal. Awesome mäng + minu Liverpoolikapifänlus (mis peale antud võitu küll miskipärast suhtkoht kadus ära)

06. Itaalia vs Prantsusmaa, MM finaal. Tähendab, suurim mäng minu jaoks üleültse. Mida ma olin 10-aastase Juve + Itaalia fännamise ajal üle elanud. Juventusega 3 Meistrite Liiga finaalikaotust + 1 valus poolfinaalikaotus. Itaaliaga 2 ultranappi alagrupis langemist, 1 ebaõiglane äranussimine, 1 kaotus pendlaseerias (vs FRA 98), 1 kaotus finaalis (vs FRA 00). Kümne aastaga mitte ühtegi suurvõitu, ainult ja ainult ostustavatel hetked vastu kotte saamine. Vaadake ise, kümne aasta suurimad ja meeldejäävamad elamused olid põhimõtteliselt ainult ja ainult kaotused. Ja lisaks vastaseks oli täislohh meeskond Prantsusmaa.

Okei, möönan, et mäng Sakslastega oli mängu poolest eluilus, ekstaatiline (on selline sõna olemas?). Poolfinaalis korraldaja nahhujlüke ja finaal Prantsusmaaga. Oot, ma olin sellist asja varem näinud. Ma vist võtan (võtsin?) (Itaalia) jalgpalli kuidagi liiga eluliselt- ma tahtsin mängu ajal oli üksi oma Calciopolist räsitud meeskonnaga. Tühi tuba. Hümn täiel volüümil. Mäng. Grosso penalt. Mina jooksen täiesti kõrist röökides mööda maja ringi. Kümme aastat. 9 väga valusat kaotust/väljalangemist. Ja lõpuks võit. Ilus.

Seda hetke saab tulevikus ainult ületada Eesti koondis + suurturniir kombo.

Edasistest aastastest vääriksid veel äramärkimist näiteks Doria vs Bremen CL eelring ja teine mäng (ma siiani ei saa aru, miks see mäng jäi minu eelmise hooaja meeldejäävaimaks. Ahjaa, Juventus oli ju täispask.) + Uruguay vs Ghana MM + nipet-näpet Juventus ja Serie A kombost.

+

Dannarile. Põhimõtteliselt pole vist ükski tiim nii palju ulunud, kui Hispaania sajandivahetuse ümber. Möla. Maha.

Kommentaar

Hümn täiel volüümil. Mäng.
                Mul olid sellised tunded.

Mäng. Itaalia võib võita.

Penaltid. Okthnxbye. 90, 94, 98. 2002 kuldne värav. Oli lahe kuni ta kestis.

Üks lempar video oli mul ka orksis ja muidu bookmargitud, aga enam ei leia. Inglise keelse telekanali töö. a'la ' ... apart from odd flying elbow and a match-fixing scandal at home everything looks pretty much in tune[Gilardino viiuli celebration]. But all of Italy will be hoping this won't go to penalties. '
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Dannarile. Põhimõtteliselt pole vist ükski tiim nii palju ulunud, kui Hispaania sajandivahetuse ümber. Möla. Maha.
                  Hispaania ulgus enamasti enda vigade üle. Esmalt, et tõmmati nigeerlaste koll sisse, seejärel Rauli pennal, siis mõnevõrra mõistetav nutt kohtuniku vile üle ja siis jälle ise feilimine. Erinevalt Itaaliast ei meenu mulle väga, et seejuures kellegi teise poole nii ühtlaselt näpuga näidati. Tõesti ei mäleta seda, noh, praegu on mul sellest juba poogen, aga sellist "lisame miljon kaamerat staadionile ja küll meile tehakse ära ja kõik vihkavad meid"-tiinerite teemat HIspaania päris ei ajanud.

Kommentaar

keera jah nüüd oma lemmik teema perse

Kommentaar

Sorry.

Kommentaar

1.Eesti mängud euro 2012-no comments
                        2.Man-Bayern 1999 - Kõva mäng.Siiski on Bayern mu lemmik tiim peale Manu
                        3.Manu 8-2 Arsenal No ei leia põhjendusi eriti.Lihtsalt manu fännina on ju võimas mäng
                        4.Istanbul 2005 Parim mäng aga.Pole eespool,sest Liverpool pole mu lemmikute seas
                        5.Ghana-Uruguay 2010-No comments again
                        6.Vaprus 1-0 TVMK 2006-Mida enamat uustulnuka fännilt tahta, kui võita valitsevat meistrit (Zenjov lõi värava)
                        7.Lissaboni Benfica-Man Utd 2005 2-1-Esimene mäng mida mäletan, et oleks vaadanud.Mäng ise oli sitt.
                        8.Türgi 2008.Lemmikuid koondiseid pärast seda turniiri
                        9.Roda-Psv 2006 Detsember.Esimest korda nägin mängimas välisklubis mängivat eestlast ja kohe lõi Opi ka värava
                        10.Vaprus-Flora 2-4 Joost pani ägeda pommi.Cool tunne oli peale esimest poolaega, kui Vaprus juhtis 2-0.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                          1. Hispaania-Jugoslaavia EM 2000. Olin hakanud rämedaks Hispaania fänniks ja sealt Alfonsito värav. Megatase. Lõin rõõmust parajasti ees olnud taldriku puruks, kahvliga...
                          Holy shitfak see oli lahe mäng. Me olime seda kohapeal vaatamas mingis Belgia väikelinnas (Brügge vms). Bussis staadionile oleks kohe sattunud sõjakuriteo ohvriks, jugod ei saanud kuidagi aru kuidas on võimalik, et piletid on kellelgi kes ei ole kas jugo või esplaanlane. Tegid selle peale lihtsa järelduse, et oleme need piletid mõnelt nende kaasmaalaselt varastanud. Ja see kõik toimus mõned aastad pärast seda kui nad olid just lõpetanud inimeste tapmise.

Ja istekohad jugode sektori külje peal, see Srbija,Srbija, mis siiamaani aeg-ajalt meede tuleb...Mmmm. Memories...

Lähen otsin pildiraamatust (noorematele: pildialbum = raamatutaoline ese kuhu pärast ilmutamist koguti tehtud fotod, ilmutamine = ... ah fak it, googeldage) pildid välja ja meenutan...

Kui rohkem aega teen ka oma top-10.
                          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Eesti - Venemaa 2-1 Sai käidud kohapeal ning venelastest ümbritsetuna karjuda Eesti koondise väravate peale oli võimas.
                            Eesti - Holland 2001, vastvalminud A Le Coq Arena pärast hakkasin tõsisemalt koondise mänge jälgima. Ja mida emotsioone kui me 2-1 ette läksima... edasine on aga teada.
                            Saksamaa - Itaalia 2006 Tore oli vaadata, et üks meeskond absoluutselt ei tahtnud, et asi penaltitele läheks. Ja mida emotsioone, kui Del Piero teise värava lõi...
                            Prantsusmaa - Itaalia 2006 Zidääni draama, penalti, Materazzi värav. Ja mida emotsioone, kui Grosso viimase penalti sisse lõi...
                            Istambul 2005 - lihtsalt sürr...

ei viitsi rohkem
                            Algselt postitas Iceman
                            Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

wat? Itaallastest ikka keegi naljalt rohkem ei vingu. Turniir algab neil oma koondise üle vingumisega, sest sellel on alati midagi viga. Kui saadakse koslep grupis või veerandfinaalis järgneb näpuganäitamine, ving ja sapp oma mängijate suunal. Või selle imeliku euromängu järel tulid ka konspiratsiooniteooriad. Kui saadakse kaugemale, siis kõik hüppavad bandwagonile ja kaotuse korral leitakse miljon asja, mille üle vinguda.
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Aaaei, ma sain üldse (loe: nagu ikka) valesti aru ja mõtlesin, et M007 räägib mängijate reaalsest ulumisest platsil.

Kommentaar

Working...
                                X