Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kirjelda ennast kui jalgpallurit!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Kirjelda ennast kui jalgpallurit!\'

1. Kui tihti ja millist trenni teed?
    Praegu pole juba 8 kuud üldse midagi teinud. Aga alates septembrist 3X nädalas jalkat ja 1-2 korda üldfüüsilist (jõusaal, ujumine, jooks vms.) või teisi sportmänge.

2.Kui hea mängija oled ehk millises eesti liigas arvad, et saaksid normaalselt hakkama?
    Noh, kolmas liiga praegu, arvan. Kui viitsiksin väga tõsiselt ennast vormi ajada, siis võib-olla ka teine. Aga mitte varem, kui paari aasta pärast sel juhul.

3. Mis on su plussid-miinused platsil?
    Plussid - kogemused, hea platsinägemine, jõulisus, kavalus (läheb tegelt kogemuste alla), osa tehnikast (täpsed lühikesed ja pikad söödud, palli valdamine, palli surmamine, palli hõivamine jne.), kaitsemäng (nii üks-ühega kui ka positsioonimäng), võitluslikkus, stardikiirus, reaktsioon.
    Miinused - vähene vastupidavus, kiiruse püsimine (kuni 15 meetrit on viimasepeal. Siis aga jõuavad raisad järgi ja lähevad isegi mööda .) osa tehnikast (löögitäpsus kaob, kui rakendada löögijõudu üle 80-85%, peamäng, löögid vasaku jalaga, jne.), suhteliselt nõrk löök (maastlöök vaid napilt üle poole väljaku on tavaline tulemus), nõrk hüppevõime (viimati 44 cm.) ja lühike kasv (179cm.), vahetusest mängu sulamine võtab aega (7-8 minti vähemalt)

4. Kas sinu arvates oleks kõige ilusam ja heam elukutse olla eesti koondises?
    Ei.

its sammetaim!!!

Kommentaar

1.Mängin keskmiselt 3x nädalas trennis,sügisel.Kui trennis ei ole suvel siis taon jalkat õues ning harjutan löögitehnikat.

2.Mängin kolmandas noorteliigas,see sobib mulle täielikult.

3.Plussid-tehnika,peamäng,võimaluste realiseerimine,kiirus rünnakutel,vastupidavus,suudan mängida mitmeid kohti väljakul.
      Miinused-löögitehnika ja tugevus,liigselt väike pallide eest võitlemine,väljakunägemine,mõnikord liigne isetsemine,vasak jalg

4.Võibolla küll

Kommentaar

1. Kui tihti ja millist trenni teed? nädalas 2-4 korda käin mängimas (u 2h) või kui parajasti jalkat ei mängi,sõidan rattaga.sel suvel selja taga juba tubli 600km.

2.Kui hea mängija oled ehk millises eesti liigas arvad, et saaksid normaalselt hakkama? ma oma trenni (FCF 3 \'89) üks parimaid,ma ma arvan,et noorteliigas saaks teises ilusti hakkama (hetkel mängin kolmandas) .esimesse weel ei tiku.

3. Mis on su plussid-miinused platsil? plussid on kiirus ja tehnika,miinused on löök ja platsi nägemine.

4. Kas sinu arvates oleks kõige ilusam ja heam elukutse olla eesti koondises? elukutselise jalgpallrui jaoks küll,kas ka minu,ei oska öelda.
        buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

1. 3-4 mängin vutti, lisaks klmapäeviti orienteerumine ja veel teen pikamaajooksu trenni.

2. Eriti heaks mängijaks end ei pea, kuid 3, 4 liigas peaksin ikka hakkama saama

3. + hea kaitsetöö - peamäng, tehnika

4. Eesti koondise esindamine oleks super!

Kommentaar

Suvek kui rohkem aega teen 2-3 korda nädalas. Aga mõnikord tulevad laiskusetuurid peale
            2.Kui hea mängija oled ehk millises eesti liigas arvad, et saaksid normaalselt hakkama?
            kui korralikult trenni teha siis 3-4 liiga vast

Plussideks vast oleks kiirus ja teised elemendid on kõik keskmised välja arvatud peamäng mis on täielik null.
            mis elukutse see koondises mängimine ikka on?
            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Trenni teen tegelikult suht tihti - nii suvel kui talvel ~8 korda nädalas, pluss erinevad võistlused.
              Ala nr 1 on karate sest seda olen ma nii kaua teind, et jalgpall on paratamatult prioriteet number 2.
              Suvel tegelen jooksu, jõusaali, karate ja jalgpalliga - rohkem füüsilist. Käin FC Soccerneti trennides (2 x nädalas) ja ka liigamängudel.
              Talvel on u 5-6 x nädalas karate-trennid ja nädalavahetustel tihti võistlused. Ja muidugi mängin ka jalgpalli, mida ma ikka armastan.

Oeh.. eks ma ikka seal viiendas saan kõige paremini hakkama.

-Miinused: kogenematus ja nadi pallitunnetus, võhma on kaa suht vähe, löögitugevus on selline keskmine.
              +Plussid: Kiirus, suudan kõrgele hüpata ja siis heal juhul peaga värava koksata, tasakaal on kah hea, pühendumus ja mänguks keskendumine, vasak jalg ei ole väga palju paremast halvem, võitluslikkus, reaktsioon on hea, väravas olen kaa mõnikord ja suudan ka heade tõrjetega silma paista.

Eesti koondises tahaks ikka olla.

Kommentaar

Noo, kuidas kunagi. Vahest teen trenni 7x nädalas, vahest 1-2x nädalas. Oleneb täiesti. Talve teen ikka rohkem. Suvel on mängud nii noorteliigas, kui ka 5. liigas. Seega, kui 2 mängu nädalas, see annab juba palju juurde.

Oleneb, kuidas seda võtta. Niisama võib ka esimeses liigas kaasa lonkida. Normaalselt võetes ma arvan, et kuskil 3 liiga. Kui vaja ja aastaid paar juurde tiksub, miks mitte ka kõrgemal.

- Motivatsioon. Ei anna endast alati kõike, kui tuju pole. Samas on probleemiks ka see, kui vastas on mingi 2m kapp, kes jalg ees sisse tuleb, siis olen tavaliselt mina see, kes võitlusega olukorda ei sekku. Pea mängus ei ole eriti tugev.

+Plussid: Väga hea ma millegis ei olegi. Kõik on enam-vähem võrdne.

Why not. Majanduslikult võttes peaks ka kõrvalamet olema, mis piisavalt raha sisse tooks, kui ei ole just koondises suur staar, kes piisavalt juba sisse toob.

Kommentaar

Kui tihti millist trenni teed ?
                  Trenni teen iga päew ,esmaspäewast reedeni teen lillekylas aga laupäew pyhapäew mängin sõpradega ja käin jooksmas.
                  Kui hea mängija oled ehk millises liigas arvad et saaksid hakkama?
                  Endale ise ei hakka hinnangut andma aga trennikaaslased pakkusid et 3 liigas .
                  Plussid-Miinused platsil ?
                  Plussid-Väljakunägemine,loogitäpsus,tehnika,löögitugevus,s öötmine
                  Miinused-Peamäng,vasak jalg,närvitsemine ise ei oska enam midgi öelda aga kindlasti on neid weel.
                  Kas sinu arvates oleks kõige ilusam ja heam elukutse olla Eesti koondises ?
                  Jap kindlasti .

Kommentaar

1. Nädalas teen suvel ikka nii 5-6 korda trenni, talviti rohkem, nii 8-10 korda. Käin jõusaalis, ujumas, mängin loomulikult jalgpalli ning plaanis ka poksi minna.
                    2. Eelmine hooaeg sain igastahes vabalt teises liigas hakkama ning eks praegu see tase sealkandis ole.
                    3.Plussid- Töövõime, pikad passid, nurgalöögid, ylitugev löök , tehnika, kiirus, kogemused kõrgemast liigast ning jõulisus
                    Miinused- Peamäng, möla, mõnikord närvilisus, soov vahest ise vedada
                    4. Nii ja naa, ei oskagi öelda
                    Võta ette ja löö ära- ära ainult mölise !!!

Kommentaar

Kui tihti millist trenni teed ?
                      Vahel harva jõuan trenni (trennid muidu nädalas kaks korda
                      Kui hea mängija oled ehk millises liigas arvad et saaksid hakkama?
                      Neljas liiga on täitsa OK .. tõenäoliselt poleks kolmandalgi äda.
                      Plussid-Miinused platsil ?
                      Plussiks mõningane professionaalne kogemus, miinuseks vorm
                      Kas sinu arvates oleks kõige ilusam ja heam elukutse olla Eesti koondises ?
                      Ilusaim vaevalt .. kuid ilus kindlasti.

Kommentaar

kui suve võtta siis trenne meil nagu polnd aga jalkat sai mängidud 4-5 korda nädalas vahel igapäev 4. ja 5. liiga meeste vastu (nüüd omsest akkan veel kergejõustikus käima + jalka(2-3 korda nädalas pidi trenn olema)

neljandas peax akkama saama küll

- pea mäng veits nõrk ja tehnika pole ka kõige parem
                        + pakun et kiirus kuna tegelend 7-8 a, kergejõustikuga (lemmik oli sprint)

ikka
                        karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Suvel tagusin ikka iga päev vutti, nüüd sügise poole on veits ära vajunud, aga talvel nagu jah suuskamist ning kossu kolm korda nädalas.

2.Kui hea mängija oled ehk millises eesti liigas arvad, et saaksid normaalselt hakkama? Seda ei oska kohe üldse õelda.

3. Mis on su plussid-miinused platsil?+löögitugevus ja löök üldse -peamäng ja kiirus.

4. Kas sinu arvates oleks kõige ilusam ja heam elukutse olla eesti koondises? No ikka.

Kommentaar

1. Muidu 4 korda nädalas jalkat, kuid suvel oli isegi 1 nädal 10 trenni

2. Pakun 3.

3. Plussid: Hea reaktsioon, Kiirus, Pikkus
                            Miinused: Peamäng, Närvilisus platsil(ala sõimamine mingi sitakeeramise eest)

4. Loomulikult.
                            et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

eile mängisin üle mitme kuu, endale tundus, et hetkel ei vea ka viienda liiga taset välja. sööta ma ei oska, triblada, taklata ja peaga lüüa samuti mitte. tugevaks küljeks on verbaalne argesiivsus. mõte koondisekutsest ei pane käsi värisema.

et siis selliseid jalgpallureid ka vahelduseks
                              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Originally posted by rohelineKonn

eile mängisin üle mitme kuu, endale tundus, et hetkel ei vea ka viienda liiga taset välja. sööta ma ei oska, triblada, taklata ja peaga lüüa samuti mitte. tugevaks küljeks on verbaalne argesiivsus.
                                Minu masti mees Kuigi ma juba paar kuud mänginud ca 2xnädalas...
                                Supplies!

Kommentaar

Working...
                                X